האם את מתמצאת בתפירה? או שיש לך שכמיה לילדה ואת יכולה לבדוק היכן ממוקם התפר?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתפור שכמיה לילדה. ומשכמיות סריג שבדקתי ראיתי שהתפר הוא משני צידי הכתפיים. האם עדיף תפר אחד בגב? הבד שאני הולכת לתפור ממנו הוא נוקשה יותר. אשמח אם תוכלו ליעץ לי. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בצידי הכתפיים
או בלי תפרים בכלל (כשגודל הבד מאפשר)
התפר בגב כבר לא משנה במצב כזה

• הוסף לסימניות
קפלי את הבד ל-2 כמו שמקפלים פתק,
בפינה בה כל הקיפולים סגורים את יוצרת את הפתח (הנוסחה היא לרדת מהקודקוד רדיוס ששוה לשליש מההיקף - 2 ס"מ (תזכרי ב- פאי משיעורי הנדסה) אם את רוצה עם כיווץ תני רדיוס גדול יותר.
ומהקשת שציירת את מסמנת עוד קשת באורך השכמיה שאת רוצה.

אם לא מספיק לך הבד מבחינת האורך, את יכולה לקפל רק ל-2 ולעשות חצי עיגול פתוח, עם תפרים בצדדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1162843:
קפלי את הבד ל-2 כמו שמקפלים פתק,
בפינה בה כל הקיפולים סגורים את יוצרת את הפתח (הנוסחה היא לרדת מהקודקוד רדיוס ששוה לשליש מההיקף - 2 ס"מ (תזכרי ב- פאי משיעורי הנדסה) אם את רוצה עם כיווץ תני רדיוס גדול יותר.
ומהקשת שציירת את מסמנת עוד קשת באורך השכמיה שאת רוצה.

תודה על ההסבר.

אם לא מספיק לך הבד מבחינת האורך, את יכולה לקפל רק ל-2 ולעשות חצי עיגול פתוח, עם תפרים בצדדים.

באמת אין לי מספיק בד. ולכן: לגזור את החצי עיגול על בד אלכסון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה