האם באמת חוסכים כסף בקניה במשנת יוסף??!!

דבר ראשון - המחירים בחנויות מתקיירים מאד באזורים שליד משנת יוסף
אין להם שום צורך להוזיל, הם לא בתחרות עם אף אחד , מי שיגיע אליהים יגיע בכל זאת, מי שנעול על משנת יוסף אין בכלל אפשרות להתחרות על ליבו.
זה לא מדויק בעליל
הם עדיין מתחרים זה בזה
ואם מדובר בסניפים של רשתות גדולות- אז בכלל אין שום השפעה

דוגמא טריה מהיום:
הזמנתי 10 מוצרים, כשחלק מהם בכמות גדולה (ח"פ, למשל, ועוד).
הגענו למקום, כדי לגלות שיש רק 3 מוצרים. כוסות, נר נשמה, ובצל ירוק.
מבטיחה שבשביל זה לא הייתי יוצאת מהבית, בוודאי שלא הייתי עורכת הזמנה. (אבל דמי הטיפול של 3 ש"ח נגבה, כמובן. זה לא ה-3 שקל, אלא הרעיון שמעצבן אותי...)

אני הזמנתי לפני שבועיים במכירה לקראת שבת
זה אמור להיות יום חמישי משבע וחצי עד שמונה
מגיעה בשמונה הסחורה עוד לא הגיעה
יושבת ילדה ואומרת לי שמחכים למשאית
מגיעה אחרי חצי שעה שוב
החסה אייסברג הקצוצה ירוקה כולה לחלוטין (והטעם מר כלענה בלתי אכיל)
הקרטון אסאדו לא קיים (לקוח אחר שהזמין אסאדו כן היה לו אז או שמישהו שלא הזמין לקח או שלא הגיע מספיק)
אה וכמובן על 2 חסות שהלכו לפח שילמתי עוד 3 שח...
וכן אני מצפה בתחנה שיש בה אולי 20 קונים שישגיחו לפחות על קרטוני הבשר שהם הולכים למי שצריך

אפשר שאלה קצת לא קשורה לדיון פה? (או שכן)
האם משנת יוסף מוכרת את הדברים שלהם בבודדים או במארזים?

1. איכות המוצרים: ישנם הרבה דיווחים על פירות וירקות שאינם תמיד טריים או באיכות גבוהה.
לא מסכימה. אצלינו זה ברמה מעולה.
(בתחילה לא הייתי מזמינה, עד שעקבתי ואהבתי את האיכות)

שוקולד גרוס ממולא עולה 7.9 במשנת יוסף
ובמקומות אחרים 12.9 או 15.9

אצלנו זמן המכירה בשעה 7 בערב, וקורה (כמה פעמים) שבשעה 5+ שולחים הודעה שהמכירה פתוחה ואפשר לבוא לקחת את הדברים, ולא באמת שיש אפשרות לחכות עד ל7 כי אז לא ישאר כלום,
ובמקרה כזה האפשרויות הם או להיסחב עם כל הילדים (כי אין אפשרות שילד ילך לאסוף לבד כי הם מידי קטנים בשביל זה) או לחכות לאחרי הכולל שאז כאמור לא ישאר כלום....
האם זה הגיוני?
הרי אני לא יכול להודיע להם אף פעם שאני היום מאחר?????

שוקולד גרוס ממולא עולה 7.9 במשנת יוסף
ובמקומות אחרים 12.9 או 15.9
תציין רק שהתאריך הוא עד סוף אפריל כלומר שוקולד שהם חייבים להפטר ממנו מהר
ולכן זה כ"כ זול.

לא שזה בעיתיי (אני גם קניתי את זה וזה טעים מאוד) רק אל תטעה אנשים שמשנת יוסף זה חצאי מחירים כי זה ממש רחוק משם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה