דרוש מידע האם בדיקה מהירה של מד"א אפשר להסתמך על זה שהיא תשובה שלילית או חיובית ?

• פותח הנושא 90635
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אפשר להסתמך על בדיקה של מד"א שאומרים שהתשובה לא בדיוק מדויקת והיא רק 85 אחוז אמנות יש בה
או שיותר כדאי בדיקת קורונה רגילה שמגיע אחרי יומיים מיום הבדיקה והתשובות בהם 95 אחוז ?

ושמעתי יותר מזה שיש בדיקות פרטיות , אפשר להסתמך עליהן ?

• הוסף לסימניות
שמעתי ממקור מוסמך שהבדיקות המהירות -באם יש תוצאה שלילית זה לא אמין.

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי על מישהו שעשה בדיקה פרטית פעמיים ויצא שלילי
מאחר שחש בתסמינים עשה גם בדיקה בקופ"ח ויצא חיובי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא אומר כ
זה לא אומר כלום אני לאחר בדיקת מכבי שלילית יצאתי חיובי לאחר יומיים במכבי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלינו בעיריה בחלק מהמוקדים הודיעו שהבדיקה לא תקיפה לתו הירוק

• הוסף לסימניות
גיסתי איבדה ריח ביום שישי ויצא שלישי בבדיקה מהירה כך שהסיכוי שזה נכון אפסי מחכים לתשובה מהבדיקה הרגילה מהבוקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה