קורונה האם בדיקת קורונה שלא כואבת- אמינה?

האם נבדקת לקורונה? אם כן, נשמח שתענה

• כאב, יצאתי חיובי

• לא כאב יצאתי חיובי

• כאב, יצאתי שלילי

• לא כאב, יצאתי שלילי

• מציק, יצאתי חיובי

• מציק, יצאתי שליל

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
אה-אה...
בפעם הראושנה זה היה איזה בחור עדינון.
בפעם השניה זו הייתה ערבייה...
אפשר להכניס עמוק ועדין
ואפשר לא מידיי אבל בברוטאליות או בחוסר מקצועיות.
הזוי אבל מישהי שהתווכחה איתי שלא כואב
סיפרה לי שיצאה בוכה פעם אחת.
בקיצור,
שיחליפו כבר את הבדיקה הפרימיטיבית הזאת.

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס עמוק ועדין
ואפשר לא מידיי אבל בברוטאליות או בחוסר מקצועיות.
הזוי אבל מישהי שהתווכחה איתי שלא כואב
סיפרה לי שיצאה בוכה פעם אחת.
בקיצור,
שיחליפו כבר את הבדיקה הפרימיטיבית והנוראית הזאת!!!.

• הוסף לסימניות
כאב או לא כאב מסתבר שיש עוד צד לבדיקה...

נדיר ומסוכן: אישה סבלה מדליפת נוזלים מהמוח בעקבות בדיקת קורונה
האישה סבלה ממצב רפואי קודם ששם אותה בסיכון מוגבר להיפגע מהבדיקה. ובכל זאת, רופאים מזהירים כי יש צורך לחדד את נהלי הבדיקה, כך שמאות מיליוני הנבדקים העתידיים לא יפגעו באופן בלתי הפיך.

רבים מאיתנו מפחדים לחלות בקורונה, אבל רבים גם חוששים לא פחות מבדיקת המטוש הלא נעימה שנכנסת עמוק לאף וללוע. בדיקה שגרתית שכזו נערכה לאישה אמריקנית בשנות ה-40 לחייה, אבל במקרה שלה, היא גרמה לדליפת נוזלים מהאף והעמידה אותה בסיכון לזיהום מסכן חיים.

המטופלת סבלה ממצב נדיר ולא מאובחן שם אותה בסיכון מוגבר להיפגע מהבדיקה, וייתכן שהבדיקה שעברה גם בוצעה בצורה לא נכונה - ועדיין הסיכון בבדיקות הוא נמוך מאוד. אולם המקרה שלה הראה שאנשי מקצוע בתחום הבריאות צריכים לדאוג לעקוב מקרוב אחר פרוטוקולי הבדיקה, אמר ג'ארט וולש, מחבר בכיר של המאמר שהופיע בכתב העת JAMA, לסוכנות הידיעות AFP.

אנשים שעברו ניתוח סינוס נרחב או ניתוח בסיס גולגולת צריכים לשקול לבקש בדיקות אוראליות בלבד אם הן קיימות, הוסיף וולש. "זה מדגיש את הצורך בהכשרה מספקת של מי שמבצע את הבדיקה ואת הצורך בערנות לאחר ביצוע הבדיקה.

(מקור: וואלה 4/10/2020)

• הוסף לסימניות
אני שתיתי 2 כוסות מים רגע לפני הבדיקה(חוסר מחשבה) הייתי עם תסמינים ויצאתי שלילית
אולי בגלל המים?
מה גם שהיא עשתה את הבדיקה מדי בעדינות..

• הוסף לסימניות
אצלי
בדיקה ראשונה- היה כואב מטורף אבל אחרי כמה דקות עבר...
בדיקה שניה- הגעתי עם אזהרה לפני לבדוק שיעשה בעדינות ורק אציק לשניה לא כאב...

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו מעלי, כאב יכול להיגרם או בגלל שבאמת נכנסו עמוק,
או בגלל אגרסיביות יתר.
הקשר בין כאב לאמינות היא השאלה עד היכן הגיע המטוש.
בדיקה באף עצמו לא מספיק אמינה,
בדיקה טובה צריכה להגיע לחלל הסינוסים (מאחורי האף).
בודק מיומן יכול להגיע לשם בלי שיכאב מאד, אבל זה לא נעים.
אם היה ממש סבבה ובקושי דגדג - כנראה לקחו לכם את הבדיקה מהאף ולא מחלל הסינוסים.
יש יותר סיכון לתוצאה שלילית שגויה.

• הוסף לסימניות
שמעתי מקרוב מאחת שהיה לה קורונה בגל הראשון שאז היו משחררים רק אחרי שתי בדיקות שליליות.
שעשו לה בעדינות היה יוצא שלילי ושהיו עושים כואב היה יוצא חיובי כך לסרוגים נראה לי 5 פעמים

• הוסף לסימניות
עשיתי שלוש בדיקות
בפעם הראשונה עשו לי עדין מאד ויצאתי חיובית
בפעם השניה -כשכבר הייתי במלונית עשו לי בדיקה כואבת נורא ויצאתי בה חיובית שוב
ובפעם השלישית עשו לי כואב לא מידי ויצאתי שלילית
יוצא שאין שום משמעות אם הבדיקה כואבת או לא.

• הוסף לסימניות
לכל החוששים
אל תלכו כצאן לטבח. אם הבודקת מגזימה פשוט תברחו אחורה.
זאת שלפני בכתה מרוב כאב. מאחר שי לי שקדים ענקיים, אני סומכת על כך שמאוד פשוט לדגום לי רוק מהשקדים. ובבדיקה באף כשהחלטתי שהיא דגמה מספיק פשוט ברחתי

לא מאמינה שהתעללות זה צורך רפואי.

ואם כ"כ קשה לדגום את הבדיקה אז אני כנראה לא מדבקת וזה הכי חשוב:p

• הוסף לסימניות
אני הזהרתי את הבודק אלף פעמים קודם שיתחשב בי.
זה עזר, לא הציק אפילו ב"ה.
יצא חיובי, למרות שזה נעשה בעדינות.

• הוסף לסימניות
כאב או לא כאב מסתבר שיש עוד צד לבדיקה...

נדיר ומסוכן: אישה סבלה מדליפת נוזלים מהמוח בעקבות בדיקת קורונה
האישה סבלה ממצב רפואי קודם ששם אותה בסיכון מוגבר להיפגע מהבדיקה. ובכל זאת, רופאים מזהירים כי יש צורך לחדד את נהלי הבדיקה, כך שמאות מיליוני הנבדקים העתידיים לא יפגעו באופן בלתי הפיך.

רבים מאיתנו מפחדים לחלות בקורונה, אבל רבים גם חוששים לא פחות מבדיקת המטוש הלא נעימה שנכנסת עמוק לאף וללוע. בדיקה שגרתית שכזו נערכה לאישה אמריקנית בשנות ה-40 לחייה, אבל במקרה שלה, היא גרמה לדליפת נוזלים מהאף והעמידה אותה בסיכון לזיהום מסכן חיים.

המטופלת סבלה ממצב נדיר ולא מאובחן שם אותה בסיכון מוגבר להיפגע מהבדיקה, וייתכן שהבדיקה שעברה גם בוצעה בצורה לא נכונה - ועדיין הסיכון בבדיקות הוא נמוך מאוד. אולם המקרה שלה הראה שאנשי מקצוע בתחום הבריאות צריכים לדאוג לעקוב מקרוב אחר פרוטוקולי הבדיקה, אמר ג'ארט וולש, מחבר בכיר של המאמר שהופיע בכתב העת JAMA, לסוכנות הידיעות AFP.

אנשים שעברו ניתוח סינוס נרחב או ניתוח בסיס גולגולת צריכים לשקול לבקש בדיקות אוראליות בלבד אם הן קיימות, הוסיף וולש. "זה מדגיש את הצורך בהכשרה מספקת של מי שמבצע את הבדיקה ואת הצורך בערנות לאחר ביצוע הבדיקה.

(מקור: וואלה 4/10/2020)
ואאווו... נתת חומר עסיסי למכחישי קורונה,
עכשיו תראו שהם יחגגו עם הסיפור הזה.

• הוסף לסימניות
ל7 מתוך 8 שלא כאב יצא חיובי, לשמיני כאב ויצא שלילי (לאחר שבועיים במלונית נבדק שוב ויצא חיובי אחר שהיה לו קצת תסמינים)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בדיקה לפני הלידה בבי"ח.
זה כאב לי בטירוף, המילדת תקעה לי את המטוש בכיס הדמעות מבפנים, פשוט כאבו לי העיניים ודמעתי כמה שעות
ומהגרון, היא דגמה לי את הקיבה...
במהלך השעות הראשונות הקאתי כמה פעמים בגלל הגירוי של הגרון שגרם לי לרפלקסים של הקאה כל הזמן.

אה, יצאתי שלילית כמובן

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בדיקה לפני הלידה בבי"ח.
זה כאב לי בטירוף, המילדת תקעה לי את המטוש בכיס הדמעות מבפנים, פשוט כאבו לי העיניים ודמעתי כמה שעות
ומהגרון, היא דגמה לי את הקיבה...
במהלך השעות הראשונות הקאתי כמה פעמים בגלל הגירוי של הגרון שגרם לי לרפלקסים של הקאה כל הזמן.

אה, יצאתי שלילית כמובן
שששששש
גם לי יש ניסיון זוועה של דגימת גזע המוח במקום האף כמעט אבל למה לתת לאנשים סיבה להימנע מבדיקות...

• הוסף לסימניות
עשיתי פעמים זה קצת מציק במיוחד באף
(תלוי בעדינות של מבצע הבדיקה)
אבל זה לוקח בדיוק 2 שניות
וממש לא כזה כואב כמו שעושים מזה....
אני גם עשיתי ויצאתי שלילית וזה באמת תלוי בעדינות אפשר בהחלט לבקש ממנו תהיה קצת יותר עדין כי אני חוששת

• הוסף לסימניות
שששששש
גם לי יש ניסיון זוועה של דגימת גזע המוח במקום האף כמעט אבל למה לתת לאנשים סיבה להימנע מבדיקות...

-כי זו רק מילדת, ולא אחת שדוגמ\ת מאות אלפים ביום, 3 במשמרת אולי? אולי.
ויכול להיות שהמילדה ההיא נערווניסטית.
-כי יש לי בעיות בתחושה וכל דבר שאין לי שליטה עליו או לא יודעת כמה זה כואב כואב לי יותר
-כי כתבתי בהגזמה ובהומור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה