אה-אה...הכאב תלוי לגמרי בעדינות הבודק.
מניסיון!
אפשר להכניס עמוק ועדיןאה-אה...
בפעם הראושנה זה היה איזה בחור עדינון.
בפעם השניה זו הייתה ערבייה...
אפשר להכניס עמוק ועדין
ואפשר לא מידיי אבל בברוטאליות או בחוסר מקצועיות.
הזוי אבל מישהי שהתווכחה איתי שלא כואב
סיפרה לי שיצאה בוכה פעם אחת.
בקיצור,
שיחליפו כבר את הבדיקה הפרימיטיבית והנוראית הזאת!!!.
ואאווו... נתת חומר עסיסי למכחישי קורונה,כאב או לא כאב מסתבר שיש עוד צד לבדיקה...
נדיר ומסוכן: אישה סבלה מדליפת נוזלים מהמוח בעקבות בדיקת קורונה
האישה סבלה ממצב רפואי קודם ששם אותה בסיכון מוגבר להיפגע מהבדיקה. ובכל זאת, רופאים מזהירים כי יש צורך לחדד את נהלי הבדיקה, כך שמאות מיליוני הנבדקים העתידיים לא יפגעו באופן בלתי הפיך.
רבים מאיתנו מפחדים לחלות בקורונה, אבל רבים גם חוששים לא פחות מבדיקת המטוש הלא נעימה שנכנסת עמוק לאף וללוע. בדיקה שגרתית שכזו נערכה לאישה אמריקנית בשנות ה-40 לחייה, אבל במקרה שלה, היא גרמה לדליפת נוזלים מהאף והעמידה אותה בסיכון לזיהום מסכן חיים.
המטופלת סבלה ממצב נדיר ולא מאובחן שם אותה בסיכון מוגבר להיפגע מהבדיקה, וייתכן שהבדיקה שעברה גם בוצעה בצורה לא נכונה - ועדיין הסיכון בבדיקות הוא נמוך מאוד. אולם המקרה שלה הראה שאנשי מקצוע בתחום הבריאות צריכים לדאוג לעקוב מקרוב אחר פרוטוקולי הבדיקה, אמר ג'ארט וולש, מחבר בכיר של המאמר שהופיע בכתב העת JAMA, לסוכנות הידיעות AFP.
אנשים שעברו ניתוח סינוס נרחב או ניתוח בסיס גולגולת צריכים לשקול לבקש בדיקות אוראליות בלבד אם הן קיימות, הוסיף וולש. "זה מדגיש את הצורך בהכשרה מספקת של מי שמבצע את הבדיקה ואת הצורך בערנות לאחר ביצוע הבדיקה.
(מקור: וואלה 4/10/2020)
ששששששאני עשיתי בדיקה לפני הלידה בבי"ח.
זה כאב לי בטירוף, המילדת תקעה לי את המטוש בכיס הדמעות מבפנים, פשוט כאבו לי העיניים ודמעתי כמה שעות
ומהגרון, היא דגמה לי את הקיבה...
במהלך השעות הראשונות הקאתי כמה פעמים בגלל הגירוי של הגרון שגרם לי לרפלקסים של הקאה כל הזמן.
אה, יצאתי שלילית כמובן
אני גם עשיתי ויצאתי שלילית וזה באמת תלוי בעדינות אפשר בהחלט לבקש ממנו תהיה קצת יותר עדין כי אני חוששתעשיתי פעמים זה קצת מציק במיוחד באף
(תלוי בעדינות של מבצע הבדיקה)
אבל זה לוקח בדיוק 2 שניות
וממש לא כזה כואב כמו שעושים מזה....
שששששש
גם לי יש ניסיון זוועה של דגימת גזע המוח במקום האף כמעט אבל למה לתת לאנשים סיבה להימנע מבדיקות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים