קורונה האם בחילות והקאות בלי חום = קורונה?

• הוסף לסימניות
מקווה מאוד שלא.....
בעלי מקיא כבר מהבוקר אבל בלי חום...
צריך לפחד?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אחותי הלכה לרופא ואמר לה שיש עכשיו וירוס של בחילות הקאות וטעם רע בפה וזה לא קורונה
(היא אגב עשתה גם בדיקה ויצאה שלילית ב"ה)
וואאו תודה רבה
נרגעתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנשים, אל תשכחו שהעולם לא מתחיל ונגמר בקורונה...
הוא ממשיך גם עם הדברים שהיו עוד לפני בוא הקורונה,
אם בנ"א הצטנן מהמזגן (והוא יודע שזה מהמזגן) הוא לא נדבק בגלל זה בקורונה...
וגם אחד שחטף וירוס של הקאות לא אומר שחלה בקורונה...
אצלי היה ילד עם כאבי גרון וצינון נדמה לי שגם היה לו חום (לפני כחודש) והרופא ראה אותו ואמר שזה לא קשור לקורונה ושלא בגלל הקורונה נעלמו כל הבעיות האחרות...
לא שאני יודעת אם המצב אצלכם הוא כן קורונה או לא קורונה, אבל אני הייתי מתייעצת עם רופא אם זה תסמין או לא ולא מסתמכת לשאול אנשים בכל פורום שלא יהיה (בד"כ יש שירות בקופות 24 שעות בטלפון כמו למשל *3555 למכבי ללא הפסקה או *2700 בכללית שאפשר להתייעץ בטלפון או מקסימום במד"א)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה