דרוש מידע האם ביקורות על ספרים (וסופרים) שיש באתר לרוב אין בהם פסול?

• הוסף לסימניות
כשסופר שומע/קורא הערות, עליו להיות חדור בידיעה שמשפיעה על הנפש, שלא כל הערה זכאית ליחס אישי!!!
בבחינת תוכו אכל קליפתו זרק - תבדוק... אם יש תוכן אמיתי בהערה תתייחס אליה ותזרוק את היחס השלילי שלה. ואם אין בה תוכן אמיתי. אז...
זו תובנה חשובה ביותר לחיים ולאו דוקא לסופר. חוויתי עכשיו ביקורת נוקבת מאיזה עובד והאמת רוב/כל הביקורת ישבה על התסכולים האשיים של המבקר. אני הייתי השק איגרוף לפריקת התסכול. זה לא נעים בכלל גם אם לא אקח את זה אישי. אבל זה המינימום שאנחנו יכולים לתת לעצמינו בכאלו מצבים, להגיד לעצמי בצורה חד משמעית אני בסדר! הביקורת פשוט לא נכונה ולא מוצדקת. ואפרופו ספרים, הטיפ הזה אם אינני טועה הוא אחד המסרים העיקריים בספרה האחרון של @dvori (הקיר הרביעי).

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין..
אגב, היה ניק שנתן שכויח על פתיחת האשכול וכעת זה לא מופיע. מעניין מה זה אומר..
אולי זה אומר שאנשים מפחדים לצאת "הצולים" של פרוג ולכן הם נמנעים מלמחות במבקרים ומלהביע את דעתם גם לאחר שנחשון אחד פתח את הענין.. והסופרים עצמם עוד יותר חוששים להגיד בקול מה שהם חושבים בלב..

• הוסף לסימניות
אולי זה אומר שאנשים מפחדים לצאת "הצולים" של פרוג ולכן הם נמנעים מלמחות במבקרים ומלהביע את דעתם גם לאחר שנחשון אחד פתח את הענין.. והסופרים עצמם עוד יותר חוששים להגיד בקול מה שהם חושבים בלב..
הבנת נכון.. אוי כמה שזה עצוב

• הוסף לסימניות
ואפ כבר זה נפתח ככה.
אני רוצה לומר משהו מהלב שלי!
ליבי נחמץ בכל פעם שאני רואה שמישהו מגיב בבוטות על מישהו אחר.
כואב לראות יחס מזלזל וכדומה.
אבל אין מה לעשות. מי שכותב כאן, צריך לקחת בחשבון שיש מכל המינים והסוגים.
והעבודה הקשה, זה לענות באסרטיביות למישהו אגרסיבי. או שלפעמים לא לענות זה הכי טוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה