האם גם אליכם פנתה נציגה של סלקום בהצעה מפתה ולבסוף גבו ממכם תשלום מעבר למה שסוכם?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בשלושה מקרים פנתה נציגת סלקום ללקוחות והציעה להם לשדרג את המסלול שלהם לתוכנית של 2000 דקות לכל היעדים ב59 שקלים כולל הכול ולמעשה גובים כל חודש 84 שקל.

האם גם לכם קרה כזה מקרה?
אם כן, ציינו כאן באשכול או שלחו הודעה פרטית או שלחו מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כדי לטפל בנושא.

תודה

• הוסף לסימניות
כבר במשך תקופה ארוכה כל ספור הזה -
הם מנסים בדרך זו להציע ללקוחות עם מסלולים זולים לעבור למסלולים אחרים וכך בדרך זו כבר לא תיהיה להם אפשרות לחזור למסלול הקודם והזול יותר.
ובמה דברים אמורים?
לי יש מסלול שך 19.90 לחודש עם 1200 דקות, ואין לי צורך ביותר מכך. נציגת שרות התקשרה להציע לי מסלול אחר של יותר דקות במחיר מעט יותר גבוה - 80 ש"ח לחודש (בערך... לפי זכרוני). לאחר שבכל פעם דחיתי אותה עקב עיסוקי וראיתי שהיא ממש מנדנדת, הבנתי שיש כאן משו מוזר... החלטתי לדבר בצורה דוגרית, הבנתי מיד את התכסיס שלהם ושאלתי אותה: האם תיהיה לי אפשרות לחזור למסלול הזול, והיא אמרה שלא!!!

חשוב לציין כי הנציגי שרות לא מציינים זאת אלא אם כם שואלים אותם, ובצורה כזו יש העלאת מחירים ללקוחות שעובדים עליהם בעיניים ובאזניים!!!

שימו לב: אסור להשתכנע להם!
הם פשוט ראו שהמסלול הזול היה מאד מבוקש והחליטו להעלותו ולבטלו כדי להרויח יותר.
ולכל אלו עם המסלולים הזולים - אל תשתכנעו ואל תחליפו מסלול כי אין דרך חזור!

• הוסף לסימניות
וואי, זה קרה לי בדיוק לפני כמה חודשים.
וכשהייתי במרכז השרות שלהם ובקשתי לחזור לתכנית הקודמת, אמרו לי שלא ניתן כבר.
והבחור אומר לי שפעם הבאה אני צריכה לשים לב לא להתפתות מידי בקלות למה שהם אומרים בטלפון.
ממש שערוריה.

• הוסף לסימניות
בזמנו, כשהציעו לי זאת. טענתי כנגד המטלפנת: אבל המסלול שיש לי זול יותר. איך מציעה לי מסלול יקר יותר? והיא השיבה: זה מסלול שלא משתלם לחברה ובלשון חלקלקות ממש הפצירה לעבור למסלול אחר. פניתי לאיש חכם אחד שיושב אצלינו בסלקום והוא אמר: יש לך את המסלול הכי משתלם אל תעברי גם אם ישלמו לך...

• הוסף לסימניות
חשוב לציין שאני התוכחתי איתם ולא ויתרתי ןנשארתי עם המסלול של ה-19.90.
אל תוותרו!
נכתב ע"י תקוה;993096:
בזמנו, כשהציעו לי זאת. טענתי כנגד המטלפנת: אבל המסלול שיש לי זול יותר. איך מציעה לי מסלול יקר יותר? והיא השיבה: זה מסלול שלא משתלם לחברה ובלשון חלקלקות ממש הפצירה לעבור למסלול אחר. פניתי לאיש חכם אחד שיושב אצלינו בסלקום והוא אמר: יש לך את המסלול הכי משתלם אל תעברי גם אם ישלמו לך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בית;993102:
חשוב לציין שאני התוכחתי איתם ולא ויתרתי ןנשארתי עם המסלול של ה-19.90.
אל תוותרו!

עשית בשכל.
צריך לדעת לא להיות 'פתי מאמין...'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;993117:
חצופים זו מילה קטנה בשבילם...

במדינה שלנו? יש הרבה כאלו.

• הוסף לסימניות
גם בבזק בינלאומי עשו לי פעם את אותו "שטיק"...
שכנעו אותי לעבור למסלול אחר כי הוא משתלם נוראות (עבורם), וכשרציתי לחזור למסלול הקודם - הם הודיעו שהוא כבר לא קיים.
בקיצור. כולם נחמדים מאוד.

• הוסף לסימניות
רק חשוב לשים לב,
החברה מחויבת למסלול לטווח זמן של עד 18 חודשים.
לאחר מכן החברה יכולה לשנות את התעריפים "מעת לעת לפי שיקול דעת החברה"
חשוב לעקוב ולא להגיע לחריגת דקות.

ובאותו ענין,
במשרדינו אנו משתמשים בשרותי בזק. פעם בחצי שנה אני מתקשרת לשרות ומתלוננת על המחיר היקר,
אוטומטית מורידים לי עלויות משמעותיות, כ 20 ש"ח למנוי --- שווה להשקיע בזה שיחת טלפון?

• הוסף לסימניות
אכן!
גם אצלינו זה קרה לאחרונה, הציעו מסלול בלי הגבלה באותו מחיר שהיינו משלמים עד היום
וכמובן בסוך החודש "גילינו" שזו היתה הטעיה מוחלטת......!
כעת אנחנו בדרך לפנות אליהם, זה לא עוזר?

• הוסף לסימניות
אכן!
גם אצלינו זה קרה לאחרונה, הציעו מסלול בלי הגבלה באותו מחיר שהיינו משלמים עד היום
וכמובן בסוך החודש "גילינו" שזו היתה הטעיה מוחלטת......!
כעת אנחנו בדרך לפנות אליהם, זה לא עוזר?
כנ''ל...
הם עשו לנו את אותו "שטיק"!
יש מה לדבר איתם?

• הוסף לסימניות
גם לנו עשו אעת זה.
היא אמרה לי תראי המסלול של ה2000 דקות הסתיים לך כי עברו 18 חודש, מה שהתברר אח"כ שלא נכון, כשפניתי אליהם הם אמרו לי שיבדקו בהקלטה ויחזרו אלי עד היום אף אחד לא חזר...
ואכן גם עברתי לצערי מסלול.

• הוסף לסימניות
הרגע התקשרו אלי! איזה נס שראיתי את הכותרת!
אמרתי לה לחזור אלי עוד 5 דקות..
אז אני רואה שלא להסכים לזה..
תודה רבה!!

אגב, המסלול הרגיל שיש לנו הולך להגמר מתי שהוא או שהוא לא מוגבל? (יש לנו 1000 לנייחים 1000 לכשרים וכל חשבונית שלישית 25%)

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;994099:
הרגע התקשרו אלי! איזה נס שראיתי את הכותרת!
אמרתי לה לחזור אלי עוד 5 דקות..
אז אני רואה שלא להסכים לזה..
תודה רבה!!

לא תמיד עוזר לא להסכים...
לאחר שיחה של מוקדנית איתי בה סירבתי אפילו לשמוע פרטים על תוכנית אחרת, גיליתי להפתעתי בחשבונית כי שינו לי שלא באישורי את שתי התוכניות (שלי ושל בעלי) לתוכניות יקרות בהרבה!!!
במוקד טענו כי זה נעשה לאור שיחה עימי וכי נתתי את אישורי
ואם לא אני אז ודאי שבעלי וכנראה שהוא מסתיר זאת ממני (בטח...)
לבעלי טענו אותו דבר, שאשתו כנראה מסתירה ממנו את שינוי התוכנית מרצונה (בטח ובטח...;))
נציג אחד אמר שלא יחזיר אותי בשום פנים לתוכנית הקודמת, וניתק!
חייגתי, והמתנתי שוב 35 דקות (!) כשההודעה אומרת: זמן המתנה משוער 2 דקות
אמור להיות חוק בנושא, לא?:)- אז אמור :mad:
עכשיו כבר ממש כעסתי ודרשתי שיקשיבו לשיחה המוקלטת
לקח להם שבוע להקשיב אבל בסוף הם הודיעו שלמרבה הפלא הלקוחה ביקשה שלא לעבור לתוכנית אחרת (אכן, פלא פלאים!!!)

סליחה על השיתוף הארוך כל כך,
תם- אבל לא נשלם! - עכשיו אני בהמתנה אם יסכימו להחזיר את הסכום שגבו רטרואקטיבית...

תאחלו לי ולכל לקוחות סלקום בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
מה כן עוזר נגדם?
שאני אדע לפני שהם מתקשרים...

נראה לכם שכדאי להקליט את השיחה, או לפחות לאיים בהקלטה? בינתיים לא התקשרו אבל לפי האשכול הזה אני מבינה שגם אנחנו על הכוונת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;994129:
מה כן עוזר נגדם?
שאני אדע לפני שהם מתקשרים...

נראה לכם שכדאי להקליט את השיחה, או לפחות לאיים בהקלטה? בינתיים לא התקשרו אבל לפי האשכול הזה אני מבינה שגם אנחנו על הכוונת.

מנסיון להגיד שאתם עוברים לחברה אחרת
(רק לפני זה תבררי שיש לך באמת לאן לעבור מבחינה כספית)

• הוסף לסימניות
מבחינה כספית אפשר לעבור ל'מירס'
יש להם תוכניות משתלמות.
אפשר לצאת עם תוכנית משתלמת +מכשיר ב-57 ש"ח בלבד
לפרטים נוספים אפשר לפנות באישי

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל הכותבים. בודקים איך להתקדם עם העניין.

• הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו לפני כמה חודשים ושיכנעו אותי לעבור לתוכנית של 2000 דק' באותו מחיר של ה1500 דק'
היא הבטיחה לי שהכל נשאר אותו דבר...
אני הולכת לבדוק בחשבוניות מה קורה שם:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה