דרוש מידע האם גם אתם נדפקתם עם עגלת בטריפליי של בוגבו ?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
עד היום המלצתי מאד על העגלה הזו. היא יפה ומעוצבת, נוחה מאד גם לי וגם לבת שלי.
אבל עכשיו... נשבר לי מזמן חלק בגגון, בעל החנות אמר לי להחזיר, יש אחריות וכו'. החזרתי את העגלה לתיקון לפני יותר מחודש. ביום חמישי האחרון נכנסתי לחנות לשמוע מה קורה (נכנסתי גם שבוע שעבר וגם לפני שבועיים) ואמר לי שיש בעיה ולא בטוח שיהיה להם אחריות על תיקון של שלד (הבנתי ממנו שזה בגלל שחזרו להם מאות עגלות לתיקון) בכל אופן, אני לא יודעת עדיין איך אני יוצאת מזה אבל מה שבטוח שהייתי ממליצה נלהבת של העגלה הזו, ועכשיו הרבה פחות.
יש עוד מישהו שנתקל בכזה סיפור ? יש לי מה לעשות מולם ?

• הוסף לסימניות
לא מהיכרות אישית
אבל שבוע שעבר הייתי בגולד בייבי ושמעתי שהמוכרת אומרת לזוג שהתענינו בעגלה, שהיות והחלק שמחזיק את המושב עשוי מפלסטיק הוא נוטה להישבר מהר ויש להם המון המון תלונות וחזרות אז שיקחו בחשבון.
נראה לי שגולד ביבי זה לא יבואן מורשה והוא אומר ללקוחות שכל תקלה יבואו אליו חזרה ולכן היא לא ממליצה, אצלי המזרון התמלא צ'פים, הלכתי והם עברו מיוזמתם על העגלה לראות שתקינה ואמרו לי שהבסיס נשבר וחשוב להקפיד לסגור את התיקתק של המזרון לפני הקיפול והביאו לי עגלה חדשה.

• הוסף לסימניות
מעניין מאד לשמוע כאן את כל התלונות
אני כבר מעל שנתים עם הבאטרפלי
והיא ניראת כמו חדשה
ואני משתמשת איתה המון נוסעת באוטבוסים מקפלת כל הזמן

כל מה שכתבו פה על חנויות שלא ממליצות לקנות את זה
והמחסנים שלהם ''מלאים'' עם עגלות לתיקון
תבדקו טוב אם זה סוכן מורשה של בוגבו
יש הרבה חנויות שמוכרות בוגבו אבל הם לא מורשים
ולכן לא שווה להם למכור את זה
והם מעדיפים שתקחו חברה אחרת שיש להם על זה רווח
ולא בוגבו שהם צריכים לקנות דרך חנות שהם סוכנים מורשים
ואין להם רווח מזה כלל
מעבר לזה שמבחינתם החנות שלהם מביאה גם את דגמי בוגבו
(קשה מאד להיות סוכנים מורשים ומצד שני קשה מאד לא למכור בוגבו,אז זה הפתרון שהמצאו)
אז לפני שמאמינים לבעלי החנוית תבדקו את זה

• הוסף לסימניות
אנו בבייבי לנד עם ניסיון של 30 שנה עם כל החברות המובילות בתחום התינוקות חברת בוגבו נותנת שירות ואחריות שאין מתחרה לה, אם זאת אנו יודעים שיש חנויות שמעדיפות לנפנף את הלקוחות היות וזה לוקח משאבים מהחנות , אבל כל מי שמכיר אתנו אנחנו עושים את המירב לקבל את השירות המקסימלי מחברת בוגבו ואף ללקוחות להאריך את ההאחריות ל4 שנים

לגבי דגם הבטרפליי שלחברת בוגבו , הוא הטיולון הנמכר ביותר אצלינו במגזר החרדי מטבע הדברים יש גם תיקונים כמו שיש בכל עגלה עדיין השירות של בוגבו מחפה ע"ז וכל הזמן משפרים את הדגמים שלהם.
בכל מקרה לפני כל קנית עגלה אצלינו יש שקיפות מלאה ומעבירים את כל המידע

• הוסף לסימניות
יש לי את הדרונגפליי כ 8 חודשים לא היתה כמעט בשימוש בכלל נמצאת בפינה בבית
קיפלתי אותה ותוך כדי הגגון נשבר יש אחריות לכזה דבר? אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
כמובן
תבקשו במייל שישלחו לכם חדש

• הוסף לסימניות
כבר כתבו כאן הרבה אבל אעלה את מה שבררתי מנסיון אישי שלי ושל חברות
הבטרפלאיי אכן עגלה שנשברת הרבה והבדים שלה דוהים אבל ברמת העקרון שירות הלקוחות המעולה של בוגבו כיסה על כך וטיפל בכל הבעיות לשבעיות רצון הלקוחות
אממה שבתקופה האחרונה שירות הלקוחות לא עומדים בעומס המטורף של תיקונים של בטרפלאיי וכאן מתחיל הבלאגן
יודעת לדוג' על חברה שהעגלה שלה נשלחה לתיקון וחזרה אחרי חודש שבורה עדיין ואמרו לה שחסר כרגע במלאי חלקי חילוף של העגלה הזו וכשיחזור למלאי יצרו איתה קשר שתשלח שוב לתיקון

• הוסף לסימניות
אנו בבייבי לנד עם ניסיון של 30 שנה עם כל החברות המובילות בתחום התינוקות חברת בוגבו נותנת שירות ואחריות שאין מתחרה לה, אם זאת אנו יודעים שיש חנויות שמעדיפות לנפנף את הלקוחות היות וזה לוקח משאבים מהחנות , אבל כל מי שמכיר אתנו אנחנו עושים את המירב לקבל את השירות המקסימלי מחברת בוגבו ואף ללקוחות להאריך את ההאחריות ל4 שנים

לגבי דגם הבטרפליי שלחברת בוגבו , הוא הטיולון הנמכר ביותר אצלינו במגזר החרדי מטבע הדברים יש גם תיקונים כמו שיש בכל עגלה עדיין השירות של בוגבו מחפה ע"ז וכל הזמן משפרים את הדגמים שלהם.
אין על בייבילנד!!
קונה רק אצלכם

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו באטרפליי בבייבילנד
חנות עם שירות מדהים!!!
לגבי השירות של בוגבו:
חלק קטן בגגון נשבר(אחרי 8 חודשים של שימוש יומיומי) וקיבלנו עגלה חדשה!
נכון לקח קצת זמן וזה היה קצת מרגיז
אבל קיבלנו עגלה חדשה והיה שווה

• הוסף לסימניות
כן, לנו נשבר אחד הפלסטיקים בגגון
וקבלנו מהחברה חדש

• הוסף לסימניות
ביבילנד באמת חנות אמינה לא קונים עגלה לפני שמבררים אצלם!
בכל מקרה מה שבטוח שטיולון המדובר הוא טיולון עם תקלות אמנם שירות לקוחות טוב וכו
למי שיש כח לשלוח עגלה לתיקון להיות שבועיים בלי וכד' שיקנה
ומי שרוצה ראש שקט שיקנה עגלה אחרת

• הוסף לסימניות
יש כל כך הרבה אנשים שקנו את הבטריפליי ונדפקו {אני אישית מכיר 4 אנשים שנהרסה להם העגלה} וכדי לתקן צריך ליסוע עד הרצלייה , וכל זה רק במקרה שיש לך אחריות. אם לא אז אפשר לזרוק לפח.
אז מה האינטרס לבוא ולהמליץ בכוח על העגלה ???
יתכן שבשנה או שנתיים הראשונות היא עגלה טובה אבל אח"כ היא מלאה תקלות אצל הרבה אנשים !!!
הרי אין כאן לאף אחד אינטרס לדפוק את חברת בוגבו... כולם כאן אנשים טובים ויקרים שחשוב להם כל שקל ! ואם יש אפילו 20 אחוז של תקלות אז למה צריך את כאבי הראש הללו ???

• הוסף לסימניות

אני רכשתי בחנות יבואן רשמי את העגלה ! אבל לצערי חלפו שנתיים וחודש מהרכישה. והעגלה נשברה !! כמובן שנסעתי להרצלייה אבל שם אמרו לי שאם עברה האחריות זה אבוד. אז מה עוזר כל היחס המיוחד של בוגבו אם הם יודעים שיש להם תקלה בדגם הזה. והם מבינים שזה לא תקלה שקרתה בגללי ! ובכל זה מתנערים מתיקון אפילו בתשלום בגלל שעברה האחריות ?????

• הוסף לסימניות
עם מוצצים יש לי נסיון מאד טוב, מעולם לא דחפו לי מוצר בלי התאמה למה שבקשתי.
את סקר השוק עשיתי לא בחנות, וכשבאתי לרכוש בפועל הציעו לי דווקא חברות אחרות, פשוטות יותר.
כשהתעניתי על בטרפליי ספציפית אמרו שזו עגלה מבית טוב ובלי הרבה בעיות.

בייבילנד משווקים עגלות של בוגבו בכל הכח. במיילים של קידומי מכירות שהם שולחים הם נותנים במה יפה מאד לבוגבו מייל מהבוקר, המוצר הראשון - עריסת בוגבו, בגוף המוצרים מופיעה עגלה ובסוף המייל יש טבלת השוואה בין בוגבו פוקס5 לפוקס קאב.
מייל אחר מלפני שבוע וחצי - 3 עגלות של בוגבו מתוך 6 מופיעות שם גם יויו ו2 סייבקס.
ולגבי אמינות - מאמינה יותר לחנויות רשת מבוססות, שמוכרות חברות שונות, מסוכנים חרדים שמשווקים אגרסיבית עגלות מסוימות בלי בית, רק בגלל דילים בינם לבין החברות.

כל הנ"ל בלי קשר לעגלת בטרפליי ספציפית, שאותה קניתי בעיקר בגלל השירות של בוגבו ותגובות של רוכשים.
המידע באשכול הזה מאכזב. מקווה שאהנה מהמוצר.
קניתי בבייבילנד עגלת סיייבקס וממש לא ניסו לדחוף את הבטרפליי. הפוך פחות המליצו עליה.
מיילים זה משהו אחר למי שרוצה דגם ספציפי ומחפש מחיר טוב.
אבל אל תוציאו לעז בלי לבדוק

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי לאחרונה בבייבילנד, והמוכר אמר שהדגם החדש שודרג מאד, וטופלו כל הבעיות שגרמו להמון חזרות.
אגב - הם מטפלים בתיקונים מול בוגבו וכמובן לא שולחים אתכם להרצליה..
וכמובן חשוב חשוב להאריך את האחריות ל-4 שנים! זה בלי עלות ושווה ממש.

• הוסף לסימניות
אבל אל תוציאו לעז בלי לבדוק
לא מבינה איפה מצאת דברי לעז במה שרשמתי, אשמח שתפרטי.
אני ממש לא מכירה את בייבילנד מנסיון אישי, רק מנויה לתפוצה שלהם (וגם זה רק בזכות ההגרלה שעשו. ועל מה? הפתעה! עגלת בטרפליי שטענו כאן באשכול שהם מאד לא ממליצים עליה)

ובייבי לנד עצמם רשמו כאן באשכול:

• הוסף לסימניות
אני רציתי לקנות טיולון לפני כעשרה חודשים
המוכרת בביבי לנד בכלל לא המליצה על הבטרפליי
היא מאד המליצה על הביזי של סייבקס ורק אחרי ששאלתי אותי על הבטרפליי, היא ענתה לי עליה אבל ממש לא המליצה
בסוף אכן קניתי את הביזי ומרוצה עד הגג ב"ה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שגולד ביבי זה לא יבואן מורשה והוא אומר ללקוחות שכל תקלה יבואו אליו חזרה ולכן היא לא ממליצה,
שזה חשוב מאד!!!
אני קניתי את העגלה בגולד בייבי לאחר שהסתמכתי על זה שיש 4 שנים אחריות מלאה.
גם כשבאתי לקנות הבהרתי למוכרת וכמובן-"ברור. ואין על השירות של בוגבו" וכו..
למעשה. העגלה מפורקת, שרוטה, דהויה וכל המעקה התקלף.
כמובן שהלכתי לחנות עמ"נ לממש את האחריות המובטחת.
חודש וחצי הייתי ללא עגלה וחזרה אלי יותר שבורה ממה שהיתה.
התשובה הלקונית-יבואן מקביל ויש בחנות שלט .
אה. מה זה אומר בכלל? לא טורחים להסביר לך לפני הקניה!! רק מקלפים את המדבקות באיזה תירוץ מעורפל.
ברור שהייתי מוסיפה 200 שקל בחנות אמינה שלא מנסה לעבוד על הלקוחות התמימים ולגנוב אותם

• הוסף לסימניות
אם יש לי את העגלה שנתיים והבדים דהו כבר מזמן, והמזרון הוציא צ'פים ומלא שריטות בשלד, יביאו לי עגלה חדשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה