יש לי חברה שהתפרק לה וקיבלה עגלה חדשההיי
הייתי שמחה לשמוע האם רק לי העגלה התפרקה ושירות הלקוחות מתנער מכך או שאתם מכירים עוד אנשים שנדפקו עם טילון של בטריפליי.
זה ממש ממש חשוב לי לדעת,
תודה ענקית מראש.
יותר מוזר שהם מתנערים, יש להם שירות מעולה,היי
הייתי שמחה לשמוע האם רק לי העגלה התפרקה ושירות הלקוחות מתנער מכך או שאתם מכירים עוד אנשים שנדפקו עם טילון של בטריפליי.
זה ממש ממש חשוב לי לדעת,
תודה ענקית מראש.
אני רציתי לקנות אותה והגעתי ל2 חנויות שונות ובשניהם המוכרים ממש לא נתנו לי לקנות אותה כי יש בה מלא מלא תיקונים לטענתם המחסנים מלאים בעגלות תקולות.היי
זה ממש ממש חשוב לי לדעת,
תודה ענקית מראש.
לכי על הביזי של סייבקס.קופצת.. אני בדיוק מבררת על העגלה המדוברת
לא ממליצות?
לכל עגלות בוגבו?מוזר מה שכותבים פה,
רואה סביבי עשרות כאלו,
ויש גם להרבה חברות ומשפחה,
מעבר לשריטות בשלד, שיש לכל עגלות בוגבו מרוצים מאד.
למי שיש שלדה שחור מט, הפוקס לדוגמאלכל עגלות בוגבו?
ממש לא, לאיזה עוד עגלה יש כמות שריטות כמו לבטרפליי?
מה המחיר שלהן?לכי על הביזי של סייבקס.
או סינקו של ספורט ליין.
מבחינת המראה - הם ממש דומות לבאטרפליי.
מבחינת האיכות - מכניסות אותו בכיס!
עגלות חזקות ואיכותיות!
כדאי לך!
הרבה נחת
לפי מה שידועים אם קנית בחו"ליש לי באטרפליי מפורקת לגמרי
קניתי בחו''ל...
ברורלפי מה שידועים אם קנית בחו"ל
אין לך אחריות של היבואן פה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //