דרוש מידע האם גם אתם נתקלתם בתופעה...???

• הוסף לסימניות
שמשום מה אי אפשר לחייג למוקד עירוני 106 של העירייה
(אני נתקלתי בבעיה באיזור בני ברק)
מפל' כשרים (בסלקום)
אפשר לחייג רק למס הישיר 037712900 (לאיזור בני ברק)

• הוסף לסימניות
ברור שאי אפשר
106 זה מספר כללי
איך הוא ידע באיזה עיר אתם?
יש לכל עיר מספר שאפשר לחייג אליו מסוללארי

• הוסף לסימניות
לכל חברה סלולרית יש נתב אחר ל 106
למשל בפרטנר שולח אותך למוקד של העיר שבא אתה נמצא
בהוט מובייל צריך להכניס את הקידומת ואז אפשר לבחור עיר ספציפית
סלקום לא התנסיתי.

• הוסף לסימניות
ברור שאי אפשר
106 זה מספר כללי
איך הוא ידע באיזה עיר אתם?
יש לכל עיר מספר שאפשר לחייג אליו מסוללארי
אבל אותי הוא מביא ישר לירושלים
אז ככה בואו נעשה סדר....
דבר ראשון אוטמטי נראה המערכת מזהה ע"פ המידע בעירייה מאיפה אתה והיא מפנה אותך ישירות למוקד העירוני של העיר...
אבל אני מדבר שאני מתקשר ואוטמטי אני מקבל מענה "לא ניתן לנתב את השיחה..."
זה אפ' לא מגיע למוקד מרכזי ששם ניתן לבחור לאיזה עיר...
אומרים שם שניתן דרך האתר לפנות למוקד....
אתמול ראיתי עוד אישה שניסתה להתקשר עקב פיצוץ צינור והיא לא יכלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה