• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

בקשת תרומה האם גם אתם רוצים לקחת חלק בסיוע לתושבי אופקים ?

• הוסף לסימניות
ארגון משנת יעקב מחלקת מחר קרוב לאלף משפחות של תלמידי חכמים ויראי ה'.

המתחננים ומבקשים לעזרתינו מק''ק בני תורה מעיר אופקים אשר במשך כל השנה חיים חיי דחקות,

ואין להם בעולמם אלא תורה ויראה. וחייהם ואורחותיהם מוקדשים לעשות רצון אבינו שבשמים.

במיוחד בעת הזאת שנאנקים ונאנחים מפחד התלאה אשר מצאתם, שעל אף שעברו כבר במשך השנים כמה וכמה מלחמות,

אבל המלחמה הנוכחית שהתחילה בשמת תורה אשר ל''ע נרצחו ברחובותיהם {ע''י עשרות רוצחים נתעבים שנכנסו לעירם לפנות בוקר על מנת לטבוח} כ50 יהודים הי''ד,

ואף נהרגו רח''ל כמה יהודים מקהילתם בדרך לתפילת ותיקין, ואנשים נשים וטף נחבאים בבתיהם מחמת פחד המציק 'מחוץ תשכל חרב ומחדרים אימה'.

את קולם נשמע ואל זעקתם נאזין לעמוד לימינם לתמכם ולעזרם בשעתם הקשה זו,

ולעודדם בסיוע שיש בו ממש, ובזה לקיים מאמרם ז''ל מַה יַעֲשֶׂה אָדָם וְיִנָּצֵל מֵחֶבְלֵי מָשִׁיחַ, יַעֲסֹק בַּתּוֹרָה וּבִגְמִילוּת חֲסָדִים!!

בתפילה ובתקווה לבו''ע שיהס קטיגור ויקח סניגור מקומו,

ויפתח לנו את ארובות השמים ויריק לנו ברכה עד בלי די, ויתקיים בנו 'והשיב לב אבות על בנים ולב בנים על אבותם' בב''א

בואו לאמץ משפחה ותרמו סל מצרכים

ובזכות זה תינצלו מהשעות הרעות

ותזכו לכל הברכות שמבטיחה התורה

לתרומה עם סעיף 46 -לחצו כאן

לקבלת רשימת המצרכים ובירורים נוספים z31289445 במייל

[אשמח שיעבירו גם לחמ''ל ופורום צדקה]

קבצים מצורפים

• qrcode_www.matara.pro.png
    qrcode_www.matara.pro.png
    KB 6.6 · צפיות: 42
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לכל התורמים!!
תזכו למצוות!
נשמח מאוד שתקפיצו ע''י כתיבת "תרמתי" וכדו'

• הוסף לסימניות
חברה
תקשיבו,
זכיתי לתעד את הפרוייקט האדיר
אין לי מילים לתאר את ההתרגשות שאחזה בי לראות עשרות מתנדבים ומתנדבות מארגון משנת יעקב אורזים אריזות משובחות לכ 1000!! משפחות.
התרגשתי לראות מלגזות פורקות משטח אחר משטח מסמיטריילרים אימתניים
בשווי מאות אלפי ש''ח!!!
אשרי מי שזוכה לקחת חלק בדבר האדיר הזה
שנדע ימים טובים

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי את החלוקה הנ"ל
ממש מדהים כמויות של מצרכים, אנשים לא מפסיקים להגיע כדי לקחת
היה גם בצהרים וגם בערב מרוב שחלקו להמון משפחות
אשריכם ישראל!

• הוסף לסימניות
@עזרה בשמחה
פנתה אלי פליטה מאופקים מרב לחץ לא חזרו הביתה 3 שבועות עם 2 בגדים לכל אחד ובדחקות ועוני נוראים. האם יש מצב גם לתושבי אופקים שהגיעו לב"ב?
תרמתי לה חבילת טיטולים שאני לא צריכה והיא שאלה אם יש לי גם מגבונים וכפיות וצלחות ח"פ. הם ממש נזקקים.
אני לא מכירה אותה ואפילו לא הבנתי מי בדיוק הפנה אותה אליי...

• הוסף לסימניות
צריך להירשם לזה?
יש לי קרובת משפחה שמאד תשמח מזה ואני רוצה לעדכן אותה
זה היה עם רשימות ורק מי שקיבל צינתוק זה סימן שהוא רשום שם
הבנתי שזה למי שרשום בטובה וברכה או משהו כזה

• הוסף לסימניות
חברה
תקשיבו,
זכיתי לתעד את הפרוייקט האדיר
אין לי מילים לתאר את ההתרגשות שאחזה בי לראות עשרות מתנדבים ומתנדבות מארגון משנת יעקב אורזים אריזות משובחות לכ 1000!! משפחות.
התרגשתי לראות מלגזות פורקות משטח אחר משטח מסמיטריילרים אימתניים
בשווי מאות אלפי ש''ח!!!
אשרי מי שזוכה לקחת חלק בדבר האדיר הזה
שנדע ימים טובים
כל הכבוד לך
ראיתי אותך בשטח ;)

• הוסף לסימניות
צריך להירשם לזה?
יש לי קרובת משפחה שמאד תשמח מזה ואני רוצה לעדכן אותה
זה היה עם רשימות ורק מי שקיבל צינתוק זה סימן שהוא רשום שם
הבנתי שזה למי שרשום בטובה וברכה או משהו כזה
אכן כך
זה היה לפי רשימות מקומיות של הרב הרשקוביץ
@עזרה בשמחה
פנתה אלי פליטה מאופקים מרב לחץ לא חזרו הביתה 3 שבועות עם 2 בגדים לכל אחד ובדחקות ועוני נוראים. האם יש מצב גם לתושבי אופקים שהגיעו לב"ב?
תרמתי לה חבילת טיטולים שאני לא צריכה והיא שאלה אם יש לי גם מגבונים וכפיות וצלחות ח"פ. הם ממש נזקקים.
אני לא מכירה אותה ואפילו לא הבנתי מי בדיוק הפנה אותה אליי...
בעיקרון אין לנו פעילות בבני ברק
כמו''כ החלוקה באופקים הסתיימה ב''ה
אך אפשר לפנות אלינו לקבל סל מוצרים בירושלים
כל הכבוד לך
ראיתי אותך בשטח ;)
אכן @יוסף אילוז צילום אירועים
התמסר והגיע כמה פעמים בשעות לא שעות
ועשה עבודה נהדרת ומדהימה!
בהמשך אעלה מהתיעודים המדהימים

• הוסף לסימניות
לקבלת סרטון התיעוד [לתורמים, והמעוניינים לתרום]
שלחו מייל "קבלת תיעוד"
למייל z9989993אין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה