דרוש מידע האם גם לכם הפסיק לעבור הרב קו (שנתי) באופן אוטומטי?

• פותח הנושא szn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כבר כמה שנים שאני עולה לאוטובוס עם חופשי שנתי ואני מניח את הרב קו על המכשיר,
והמכשיר קולט אותו באופן אוטומטי בלי שהנהג צריך ללחוץ על שום כפתור לאשר את הנסיעה
(כמו מי שמשלם נסיעה בודדת הנהג צריך ללחוץ)
ובשבועיים האחרונים המכשיר הפסיק לקלוט את הרב קו באופן אוטומטי,
והנהג צריך ללחוץ על 3 כפתורים בשביל לאשר את הפעולה ומה שקורה בדרך כלל שלנהג אין כוח ללחוץ על כל הפתורים
והוא נותן לך להמשיך הלאה בלי שלמעשה היה תיקוף (כלומר שהאור הכתום מתחלף לירוק)
ואם יעלה פקח הוא ייתן קנס כי לא היה תיקוף בפועל,
השאלה האם צריך להחליף רב קו או שזה בעיה במכשיר?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אחת לכמה שנים צריך ללכת לחדש את התוקף שלו

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
האם עוד משהו נתקל בבעיה הזאת??

• הוסף לסימניות
מה הנהג אומר? שזה בעיה אצל כולם או רק אצלכם?
אם זה רק אצלכם, תנפיקו רב קו חדש וזהו!!

לי תמיד עבד לאט ולא כל פעם המכשיר קלט, אז עשיתי חדש וכעת ב''ה עובד מצוין (אפי' מתוך הארנק, מה שפעם היה חלום...)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אחרי 8 שנים עבר לי התוקף של הכרטיס והייתי צריכה להחליף
תבדקו, אולי זאת הבעיה...

• הוסף לסימניות
אחרי 8 שנים עבר לי התוקף של הכרטיס והייתי צריכה להחליף
תבדקו, אולי זאת הבעיה...
אם זה היה הבעיה, הרב קו לא היה עובד בכלל, ומדברי הפותח משמע שכן עובד לאחר לחיצת כפתורים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנהג אמר לי שלחלק זה עובד ולחלק זה לא עובד,
ולכן אני שואל האם יש עוד אנשים שנפגשו בתקלה הזאת?
אז בפעם הבאה תשאלו את הנהג אם זה בעיה ברב קו ואם יעזור לעשות חדש.
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה