מידע שימושי האם גם לכם יש בעיה באתר מכבי און ליין?

• הוסף לסימניות
או שהבעיה אצלי?

• הוסף לסימניות
ציון 0 לשירותי הדיגיטל של מכבי
הדיגיטילזציה שלהם מפגרת למול הקופות חולים האחרות ברמה.
כל שירות שעולה בקופות אחרות - עולה אצלם באיחור רב...

לדעתי נראה כאילו כל הדיגיטל שלהם הוא בכלל רק על ידי ספקים.
אין אצלם שום טיפול בתקלות שקורות באתר או בכרטיס
הם יקרו בכל פעם - ואז הפקידה תבצע במקומך את הפעולה במחשב שלה.

האתר אונליין בכלל - איטי . קורס. זורק החוצה. + באגים. (שכאמור לא מתוקנים. הפקידה מבצעת את הפעולה במקומך)

ציון לשבח בשירותי הדיגיטל - אני בעד לתת לקופת חולים כללית
+ אתר המידע שלהם מפורט, ברור ומסודר.
גם כלא חברה בקופה - מחפשת אצלם תמיד מידע רפואי.

• הוסף לסימניות
כעת אומרים לי בשירות לקוחות של האתר
שהבעיה בנטפרי
כששלחתי פניה לנטפרי הפנו אותי לפורום שיש דיון על זה
אבל אני לא רואה שם פתרון:

• הוסף לסימניות
אין שם שום פתרון!?
בנטפרי כתבו לי שנראה שזה נגרם כתוצאה מחומת האש של האתר של מכבי.
פשוט חייבים לפתור את הבעיה, מי יכול לעזור בענין?
הלקוחות החרדים לא מעניינים אותם?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם לא מצליחה להיכנס לזימון תורים. לאתר מצליחה להיכנס אך לא לקבוע תור דרך האתר, מישהו נתקל בבעיה הזו? מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני גם לא מצליחה להיכנס לזימון תורים. לאתר מצליחה להיכנס אך לא לקבוע תור דרך האתר, מישהו נתקל בבעיה הזו? מה עושים?
נא לפנות לשירות לקוחות של אתר מכבי, והם אומרים שהבעיה בנטפרי, ונטפרי אומרים שהבעיה בחומת האש שלהם! תדרשו מהם לטפל בזה.

• הוסף לסימניות
ציון 0 לשירותי הדיגיטל של מכבי
הדיגיטילזציה שלהם מפגרת למול הקופות חולים האחרות ברמה.
כל שירות שעולה בקופות אחרות - עולה אצלם באיחור רב...

לדעתי נראה כאילו כל הדיגיטל שלהם הוא בכלל רק על ידי ספקים.
אין אצלם שום טיפול בתקלות שקורות באתר או בכרטיס
הם יקרו בכל פעם - ואז הפקידה תבצע במקומך את הפעולה במחשב שלה.

האתר אונליין בכלל - איטי . קורס. זורק החוצה. + באגים. (שכאמור לא מתוקנים. הפקידה מבצעת את הפעולה במקומך)

ציון לשבח בשירותי הדיגיטל - אני בעד לתת לקופת חולים כללית
+ אתר המידע שלהם מפורט, ברור ומסודר.
גם כלא חברה בקופה - מחפשת אצלם תמיד מידע רפואי.
כל מילה במקום!!!!!!
השאלה היא האם הם מודעים לזה ואיך ניתן לפתור את זה...
זה ממש מתיש ומשגע

• הוסף לסימניות
אני יצאתי מדעתי :(

• הוסף לסימניות
בהחלט אתר עם בעיות בלי סוף,
נסו דרך חלון גלישה בסתר, או דרך דפדפנים אחרים.

• הוסף לסימניות
אויש נו
תנסי בדפדפן של eged לא כרום.
לא קשור לנטפרי ולא למכבי. רוב האתרים המאובטחים לא יעבדו עם כרום.
יש לי נטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה