התייעצות האם גם לכם נגנב חפצים בבני ברק 👹👹👹

• הוסף לסימניות
בתקפוה האחרונה נגנב לי אופנים יקרות ולאחר מכן עגלה בשוי כמה אלפים דברתי עם אברכים בכולל והתברר שכמעט לכולם נגנב איזה משהוא
היום חבר חנה אופנים חשמליות יקרות מאוד בשויי 8000₪ לכמה שניות והגיע סודני 👹עלה על האופנים ונסע
כל נסיון לערב את המשטרה וכו' לא צלח
הם מפחדים מהסודנים שמסתובבים חופשי בשכונת פרדס כץ וקרית הרצוג ....
השאלה מה אפשר לעשות בענין זה כבר נהפך לסבל של מלא תושבים שכל שני וחמשי נגנב איזה משהוא והמשטרה לא עושה כלום
נשמח לתגבות התושבים שמתגוררים בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני לא בני ברקי
אבל מוצ"ש האחרון קפצתי לב"ב לביקור
השארתי מזוודה ועגלה בכניסה לבניין לשעתיים
כשירדתי אני רואה את כל הכיסים של המזוודה והתיק של העגלה פתוחים והפוכים חלק מהתכולה שפוכה בחוץ.
ב"ה לא היה לי שם מזומן ולא לקח כלום, [לפחות שיסדר אחרי שפילגן, מה זאת החוצפה הזו...]
אבל ההרגשה שפרצו לי למזוודה וחיפשו מה לקחת היתה לא נעימה בכלל

מסקנה: בני ברקים, בחיים אל תשאירו רכוש בכניסה לבנין.

• הוסף לסימניות
נגנב לנו רכב יקר (טיוטה) :cry:
במצלמות אבטחה רואים 3 ערבים מעמיסים אופנים לפגז ונוסעים
לא ממהרים לשום מקום - הם הסתובבו במקום רבע שעה.

פנינו לשומרים, למשטרה.
אין מה לעשות שום דבר.

רק לחשוב שמסתובבים לנו ערבים מתחת לבית ועושים כרצונם..

..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משהו יודע לומר האם זה באזורים מסוימים בבני ברק?
הגניבות בכל רחבי בני ברק
יותר בפרדס כץ וקרית הרצוג
אין כמעט בנין שלא נגנב ממנו משהוא
אפילו שקושרים את האופנים ואת העגלה הם שוברים וחותכים את המנעול או את הגדר וגונבים את האופנים או העגלה

• הוסף לסימניות
נגנב לנו רכב יקר (טיוטה) :cry:
במצלמות אבטחה רואים 3 ערבים מעמיסים אופנים לפגז ונוסעים
לא ממהרים לשום מקום - הם הסתובבו במקום רבע שעה.

פנינו לשומרים, למשטרה.
אין מה לעשות שום דבר.

רק לחשוב שמסתובבים לנו ערבים מתחת לבית ועושים כרצונם..

..
אלם!!!🥵🥵🥵
האם זה היה בבני ברק ???

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שגר בקומה רבעית בבנין בלי מעלית מעלה כל יום עגלת תואמים כבדה מחשש שיגנב 👺👺👺

• הוסף לסימניות
יש ל מישהו את דרכי ההתקשרות עם השר בן גביר ??
נקווה שיטפל בנושא
תושבי שכונת פרדס כץ וקרית הרצוג מרגשים כמו ישובים בנגב ....

• הוסף לסימניות
אלם!!!🥵🥵🥵
האם זה היה בבני ברק ???
מערב בני ברק
מצב' תיעוד (להוריד כוכביות)

הלוואי ויעשו משהו.
כרגע אנחנו לא יודעים מה לקנות מחשש לגניבות נוספות

..

• הוסף לסימניות
מערב בני ברק
מצב' תיעוד (להוריד כוכביות)

הלוואי ויעשו משהו.
כרגע אנחנו לא יודעים מה לקנות מחשש לגניבות נוספות

..
המקום ימלא חסרונכם...
כמה שעות לוקח להעמיס את האופניים?
(בטח גם הם גנובים...)
ולמה הגנב הראשי לא לוקח טרמפ את שני עוזריו המסורים???
ואיך המשטרה לא עלתה עליהם???????
הייתי בהלם!
ועוד משהו- אדידס הם אנשטימים תומכי טרור...
(והקפוצ'ון של הגנב נראה מחזיר אור...)
גם המחבל שכמעט פגע בבני משפחה שלנו לפני כמה שנים (הם ניצלו בנס ב"ה) לבש קפוצ'ון אדידס,
ועד היום יש לנו ריאקציה מזה...

אגב, לטסלה יש מערכת מעקב על גנבות:)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מעולם אבל מעולם לא משאירה דברים למטה!!!
אני בני ברק מאז שאני זוכרת את עצמי, ואם השארתי אפילו לשניה משהו פשוט נגנב פעם בעלי שם לי את המפתח של הדירה בתוך הארון חשמל באזור מגדל המים בעיר זו היתה קומה גבוהה כשהגעתי לא היה זכר למפתח, ניגשתי לבעלי הדירה הביאו לי כמובן מפתח שאוכל לפתוח את הדירה והחלפנו להם צילינדר,

• הוסף לסימניות
הגניבות בעיקר במערב העיר ופרברי בני ברק...

אני אישית מעולם לא השארתי עגלה לא קשורה למטה (מדברת על מנעול איכותי של 70 ש"ח...)
ואל תלחיצו, אני לא הולכת לקנות מנעול שרשרת יש גבול...

כשלא היה מקום לקשור, העליתי את העגלה לפחות קומה וחצי, מה שבטוח בטוח
ולא רק מעכברים על 4, אלא גם על 2...

על רכב שנגנב יש ביטוח
על עגלה , אופניים וכו' אין!

כמה עצובב

• הוסף לסימניות
אני מעולם אבל מעולם לא משאירה דברים למטה!!!
אני בני ברק מאז שאני זוכרת את עצמי, ואם השארתי אפילו לשניה משהו פשוט נגנב פעם בעלי שם לי את המפתח של הדירה בתוך הארון חשמל באזור מגדל המים בעיר זו היתה קומה גבוהה כשהגעתי לא היה זכר למפתח, ניגשתי לבעלי הדירה הביאו לי כמובן מפתח שאוכל לפתוח את הדירה והחלפנו להם צילינדר,
בחיים אל תשאירו מפתח בארון חשמל/מתחת לשטיח, גם לא בשבת!
מכירה כמה זוגות שסמכו על הנס וגנבו להם חצי דירה
עדיף למצוא פתרון אחר למי שלא מטלטל (כמו להתקין את המפתח כחלק מהחגורה במקום מוסתר שלא רואים...)

או שאין מה לגנוב אצלכם...:sne:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה