התייעצות האם גם לכם נגנב חפצים בבני ברק 👹👹👹

• הוסף לסימניות
איפה עוד אור יהודה
שירכז את כל המצלמות ואת כלל הפניות למשטרה ולערייה כולל אופציה ליצירת קשר של המתלוננים
ויאאלה לתקשורת דחוף!!!
"התורה חסה על ממונם של ישראל"
דברתי היום אם סגן ראש העיר והוא טען כל עוד שהמיבור לא פונה ולא מעונין בזה הם לא יקדמו את זה
לכן לכל מי שנגנב משהוא שיפנה מיד למשטרה ולעריה אם כמה שיותר פרטים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך ניתן להתראין על כך בתקשורת
כמו מספר פלאפון של שדרנים בקול חי קול ברמה הסקופים זירת החדשות וכו'...
או כתובת מייל או יצירת קשר כל שהוא
נשמח לכל בדל מידע

• הוסף לסימניות
או כתובת מייל או יצירת קשר כל שהוא
נשמח לכל בדל מידע
אולי לתכנית של צבי טסלר בקול חי (יום שלישי בשעה 5)
אפשר להשאיר הודעה ב-039039039 שלוחה 7.

• הוסף לסימניות
אצלי היתה גניבה לפני כמה שנים, ובין הדברים גנבו מחשב נייד, לאחר כמה ימים אני רואה שהוא נכנס למייל שלי ושינה את הסיסמא, מפה לשם הצלחתי לעלות עליו שהוא עובד במסעדה בנתניה, וגם את שמות העובדים שם, הלכתי עם כל המידע הזה למשטרה, ועדיין סגרו את זה מחוסר עניין.
האכלתי אותם בכפית, והם הקיאו את זה

• הוסף לסימניות
למה רק פרדס כץ וקרית הרצוג???
אני מכיר מכלי ראשון לפחות 3 גניבות ממרכז בני ברק!!!
1. גניבה שהייתי עד לה, כשראיתי לפנות בוקר [ותיקין] אישה זרה גוררת עגלה שהיה נראה בבירור שזה לא שלה... ניגשתי אליה, ואני רואה את העגלה ריקה, ואמרתי לה בתקיפות "מאיפה לקחת את העגלה", והיא "זה שלי", ואני "זה לא שלך!!! את רוצה שאני אזמין משטרה??", והיא בתגובה עזבה את העגלה וברחה... [פירסמתי מיד אחרי התפילה מודעה והתקשר אלי אב צעיר בשמחה ובהודיה על השבת האבידה].
2. זוג אצלי בבנין נוקו ממגירת התכשיטים שלהם ע"י ערבי עובד בנין, הם היו בדירה רגע לפני, ירדו רגע לחנות, וכשחזרו...
3. בחור מהבנין שלי נגנבו לו 2 אופניים חשמליות יקרות כמעט חדשות!!! אחד מהם הוא הצליח להחזיר באופן עצמאי ע"י כניסה לגוב האריות בדרום תל אביב... וד"ל.
השאלה איך מעלים את זה לתקשורת 😘😘???
אני לא תולה תקוות בתקשורת, גם לא בתקשורת החרדית... אחרי כל האיתרוגים שעשו לסודנים בדרום תל אביב, כל כלבי השמירה השמאלנים יעמדו על רגליהם האחוריות שלא לפגוע בהם ח"ו....:(:(:( אם ריסוס גרפיטי נגד הסודנים שם נגמר בכלא, אז מה שייך עוד לעשות???
הלוואי שיהיה פיתרון עוקף שמאלנים ובג"ץ.....

• הוסף לסימניות
אצלי היתה גניבה לפני כמה שנים, ובין הדברים גנבו מחשב נייד, לאחר כמה ימים אני רואה שהוא נכנס למייל שלי ושינה את הסיסמא, מפה לשם הצלחתי לעלות עליו שהוא עובד במסעדה בנתניה, וגם את שמות העובדים שם, הלכתי עם כל המידע הזה למשטרה, ועדיין סגרו את זה מחוסר עניין.
האכלתי אותם בכפית, והם הקיאו את זה
הלם!!!!!!👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺התנהגות מחפירה חייב לפתוח תביעה יצוגית נגד הערייה שמטפלת בעכברים במקום בגנבים

• הוסף לסימניות
א
למה רק פרדס כץ וקרית הרצוג???
אני מכיר מכלי ראשון לפחות 3 גניבות ממרכז בני ברק!!!
1. גניבה שהייתי עד לה, כשראיתי לפנות בוקר [ותיקין] אישה זרה גוררת עגלה שהיה נראה בבירור שזה לא שלה... ניגשתי אליה, ואני רואה את העגלה ריקה, ואמרתי לה בתקיפות "מאיפה לקחת את העגלה", והיא "זה שלי", ואני "זה לא שלך!!! את רוצה שאני אזמין משטרה??", והיא בתגובה עזבה את העגלה וברחה... [פירסמתי מיד אחרי התפילה מודעה והתקשר אלי אב צעיר בשמחה ובהודיה על השבת האבידה].
2. זוג אצלי בבנין נוקו ממגירת התכשיטים שלהם ע"י ערבי עובד בנין, הם היו בדירה רגע לפני, ירדו רגע לחנות, וכשחזרו...
3. בחור מהבנין שלי נגנבו לו 2 אופניים חשמליות יקרות כמעט חדשות!!! אחד מהם הוא הצליח להחזיר באופן עצמאי ע"י כניסה לגוב האריות בדרום תל אביב... וד"ל.

אני לא תולה תקוות בתקשורת, גם לא בתקשורת החרדית... אחרי כל האיתרוגים שעשו לסודנים בדרום תל אביב, כל כלבי השמירה השמאלנים יעמדו על רגליהם האחוריות שלא לפגוע בהם ח"ו....:(:(:( אם ריסוס גרפיטי נגד הסודנים שם נגמר בכלא, אז מה שייך עוד לעשות???
הלוואי שיהיה פיתרון עוקף שמאלנים ובג"ץ.....
אסור להתייאש חייב לעשות משהוא בנידון
בנין שלם ברחוב מהוליבר מנסים להפעיל את הגז והם רואים שזה לא עובד להם מתברר שגנבו להם את כל הבלוני גז 🥵🥵🥵

• הוסף לסימניות
חייב לפתוח תביעה יצוגית נגד העריה שמטפלת בעכברים במקום בגנבים
היא מדברת על המשטרה !!!!!!!! אולי תפתח תביעה נגד המשטרה !!!!!!!!!! שם זה באמת חלם !!!!
גם לי היה מקרה שגנבו לי את כ-----ל החפצים על חוף הים, ונשארתי עם בגד ים ונעלי בית... תכל'ס, היה לי כרטיס אשראי שמיד ביטלתי כמובן אבל הוא כבר הספיק לעשות 2 עיסקאות!!! הלכתי לחנות, ביקשתי מצלמות, ורואים ברור הכול, הלכתי עם זה למשטרה - וכלום.... עשו לי טובה שהקשיבו לי...
אסור להתייאש חייב לעשות משהוא בנידון
בוודאי שאסור להתייאש !!!
אבל אם גם העיריה ישנוניים, והמשטרה בטלנים, והתקשורת מאתרגת את החמודים האלו - אז מה יש לעשות????
אולי רק בהתארגנות פרטית לשמירה - עם כמה חבר'ה שיודעים דבר או שניים ביחסים של "בין אדם לחבירו" ;);)וקצת ללמד אותם "מאיפה הדג אוכל במבה" :ROFLMAO::ROFLMAO: וכמובן בלי להשאיר עקיבות... - אולי זה יעזור...

• הוסף לסימניות
היא מדברת על המשטרה !!!!!!!! אולי תפתח תביעה נגד המשטרה !!!!!!!!!! שם זה באמת חלם !!!!
גם לי היה מקרה שגנבו לי את כ-----ל החפצים על חוף הים, ונשארתי עם בגד ים ונעלי בית... תכל'ס, היה לי כרטיס אשראי שמיד ביטלתי כמובן אבל הוא כבר הספיק לעשות 2 עיסקאות!!! הלכתי לחנות, ביקשתי מצלמות, ורואים ברור הכול, הלכתי עם זה למשטרה - וכלום.... עשו לי טובה שהקשיבו לי...

בוודאי שאסור להתייאש !!!
אבל אם גם העיריה ישנוניים, והמשטרה בטלנים, והתקשורת מאתרגת את החמודים האלו - אז מה יש לעשות????
אולי רק בהתארגנות פרטית לשמירה - עם כמה חבר'ה שיודעים דבר או שניים ביחסים של "בין אדם לחבירו" ;);)וקצת ללמד אותם "מאיפה הדג אוכל במבה" :ROFLMAO::ROFLMAO: וכמובן בלי להשאיר עקיבות... - אולי זה יעזור...
אני חושב ברגע שיתפסו סודני שגונב ויפרקו אותו מכות
כמובן שעושים פתיון מנחים אופנים חשמלים דולקים ....
וכך ישעשו לאחד ועוד אחד לבסוף הענין יסתדר והיה עוד יותר טוב ועוד יותר טוב ותמיד היה רק טוב

• הוסף לסימניות
גם אנחנו לצערי נפלנו בזה.

גרים באזור העיריה,
עגלת טיולון (מהיקרות) עמדה מתחת לבניין, אף פעם לא משאירה אבל הגעתי עם שתי עגלות והשארתי אחת למטה עד שבעלי יבוא- נגנבה.
ובנוסף שבוע שעבר בעלי עלה להורים לשלוש דקות!!! לקח חפץ ומיד ירד! לא ניתן לעלות עגלה עם הטרמפיסט אז השאיר אותו למטה.

הלך הטרמפיסט. (תוך שלוש דקות!)

בקיצור- אנחנו נשמח לשתף פעולה בכל מה שניתן לעשות.

שמעתי לא מעט מקרים אבל בעצמינו נכוונו פעמיים וממש בתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
גם אנחנו לצערי נפלנו בזה.

גרים באזור העיריה,
עגלת טיולון (מהיקרות) עמדה מתחת לבניין, אף פעם לא משאירה אבל הגעתי עם שתי עגלות והשארתי אחת למטה עד שבעלי יבוא- נגנבה.
ובנוסף שבוע שעבר בעלי עלה להורים לשלוש דקות!!! לקח חפץ ומיד ירד! לא ניתן לעלות עגלה עם הטרמפיסט אז השאיר אותו למטה.

הלך הטרמפיסט. (תוך שלוש דקות!)

בקיצור- אנחנו נשמח לשתף פעולה בכל מה שניתן לעשות.

שמעתי לא מעט מקרים אבל בעצמינו נכוונו פעמיים וממש בתקופה האחרונה
זה כבר נהפך למצב בלתי סביל לתושבים
אני מכיר בנין מולי אשה בהריון מעלה עגלת תואמים כבדה מאוד 4 קמות בלי מעלית וזה לאחר שנגב להם פעמים עגלות תואמים אפילו שקשקרו את זה אם מנעול .....
בקיצור כל אחד צריך לעורר קול זעקה עד שהמשטרה והערייה יטפלו בזה ....וכמה שיותר מהר
נראה לי שאם יעשו סקר מה יותר חשוב לתושבים מכת העכברים או הגנבים ....
התוצאה ודאי תהיה ברורה ..

• הוסף לסימניות
הלם!!!!!!👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺התנהגות מחפירה חייב לפתוח תביעה יצוגית נגד הערייה שמטפלת בעכברים במקום בגנבים
רק להזכיר לעירייה אין הרבה מה לעשות
בניגוד למכת העכברים הלא מטופלת
היא לא גוף משטרתי
מה שכן נשאלת השאלה הרי כל חודש
כל תושב בעיר משלם דמי שמירה
לאן זה הולך לא ברור בכלל

• הוסף לסימניות
@אצה קו המידע נשמח שתטפל בנושא
תעלה את זה למדעות של המשטרה ושל הערייה שהגנביים בעיר נהפכו למטרד
זה לא ממש התחום של איצ'ה, הוא מתעסק בהגנת הצרכן
מי שהכי יכול לעזור זה התושבים הכואבים בעצמם שיפנו לתקשורת, רק זה יכול להוזיז את העסקנים מכסאותיהם הנוחים.
שאפו לך, האשכול שפתחת כבר צבר אלפי צפיות וזה לבד צעד חשוב להעלאת המודעות

• הוסף לסימניות
רק להזכיר לעירייה אין הרבה מה לעשות
בניגוד למכת העכברים הלא מטופלת
היא לא גוף משטרתי
מה שכן נשאלת השאלה הרי כל חודש
כל תושב בעיר משלם דמי שמירה
לאן זה הולך לא ברור בכלל
יש בכל עיר שיטור ערוני שצריך לדאוג בדיוק לזה
שישקעו כמה שקלים לפתיון לגנבים ויתפסו את כולם
חוץ מזה שהרבה מהם שבחיי"ם שמעוסקים בכל מיני חניות שהערייה יכולה להוציא להם צו סגירה

• תודה
Reactions: ynf
  • הוסף לסימניות
זה לא ממש התחום של איצ'ה, הוא מתעסק בהגנת הצרכן
מי שהכי יכול לעזור זה התושבים הכואבים בעצמם שיפנו לתקשורת, רק זה יכול להוזיז את העסקנים מכסאותיהם הנוחים.
שאפו לך, האשכול שפתחת כבר צבר אלפי צפיות וזה לבד צעד חשוב להעלאת המודעות
אני לא חושב שראש העיר מחובר לפרוג😁😁
המצב באמת גרוע🤬🤬

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה