עוד אור יהודה
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
הפיתרון ההכי פשוט זה גיוס המונים ולפרסם בתשלום בעיתונים עד שהערייה והמשטרה יעשו משהוא בעניןברוררר, מה השאלה בכלל?!?!?!?
ולמה נראה לך שהמקום שם ישתף פעולה?
הפיתרון ההכי פשוט זה גיוס המונים ולפרסם בתשלום בעיתונים עד שהערייה והמשטרה יעשו משהוא בעניןברוררר, מה השאלה בכלל?!?!?!?
ולמה נראה לך שהמקום שם ישתף פעולה?
@איצ'ה קו המידע@אצה קו המידע נשמח שתטפל בנושא
תעלה את זה למדעות של המשטרה ושל הערייה שהגנביים בעיר נהפכו למטרד
הפתרון הראשון הואהפיתרון ההכי פשוט זה גיוס המונים ולפרסם בתשלום בעיתונים עד שהערייה והמשטרה יעשו משהוא בענין
אני לא יודע אם זה יעזורלָאו עַכְבְּרָא גָּנַב [לא העכבר גונב] אֶלָּא חוֹרָא גָּנַב [החור גונב],
אם נפסיק לקנות עגלות (ואביזריה) בזול דרך הרשת, יפסקו הגניבות,
לסודנים אין מה לעשות עם העגלות אלא למוכרם בזול.
או פשוט לא להשאיר אותם למטהלָאו עַכְבְּרָא גָּנַב [לא העכבר גונב] אֶלָּא חוֹרָא גָּנַב [החור גונב],
אם נפסיק לקנות עגלות (ואביזריה) בזול דרך הרשת, יפסקו הגניבות,
לסודנים אין מה לעשות עם העגלות אלא למוכרם בזול.
אבל איך אפשר לעלות עגלות בלי מעליתאו פשוט לא להשאיר אותם למטה
כאילו מה חשבתם? גדלתי בעיר שבה כולם ידעו שאם אתה משאיר משהו למטה
הסיכוי שתראה אותו שוב קלוש עד לא קיים!!
תושבי ב"ב צריכים להפנים שלא רק חרדים מסתובבים שם....
מקפיצים מדרגה מדרגה כשהילד קטןאבל איך אפשר לעלות עגלות בלי מעלית
ובלי שישברו![]()
מתכון בדוק לפירוק עגלות !!!!!!!מקפיצים מדרגה מדרגה כשהילד קטן
אם העגלה חזקהמתכון בדוק לפירוק עגלות !!!!!!!
רק לתפוס את העגלה בשתי ידיים - יד ימין מושטת לצד השני של העגלה בחלק העליון, ויד שמאל תופסת את החלק התחתון בצד שקרוב לגוף.... מקווה שהובנתי - שווה להתנסות... פותר הרבה מקרים בעייתיים.
ועוד משהו לגברים שבינינו - אל תתביישו ואל תהססו להציע עזרה לאישה שעולה במדרגות עם עגלה !!!!!!
בבקשה - או שפשוט תתפסו את העגלה ותעלו אותה עד לקומת המגורים שלה... לא לדאוג - היא לא תחשוב שאתם גנבים... או שתציעו לה להעלות את העגלה, ואני אגלה לכם שבהתחלה היא תסרב כמובן... אבל אם תציעו עוד פעם - "למה לא?? אני בין כו"כ עולה?!!" - היא לא תסרב!!!
גם על זה נאמר "עזוב תעזוב עימו"!!!!
הייתי עושה את זה 3 קומות כל יום למטפלתק לתפוס את העגלה בשתי ידיים - יד ימין מושטת לצד השני של העגלה בחלק העליון, ויד שמאל תופסת את החלק התחתון בצד שקרוב לגוף.... מקווה שהובנתי - שווה להתנסות... פותר הרבה מקרים בעייתיים
כל עגלה לא חזקה - היתה פעם חזקה.... אבל רק העליתי את זה כהרהור לפני מעשה. כל אחד יעשה לפי ההרגשה שלו.אם העגלה חזקה
היא לא מתפרקת
צודק לגמרי - ומה תאמר שאני גר בקומה רביעית ??? וזה הלוך וחזור, ולפעמים גם כמה פעמים ביום...הייתי עושה את זה 3 קומות כל יום למטפלת
זה גמר אותי ואני לא חלשלוש
אם יש חדר מדרגות סגור, זה לא ככה.צודק לגמרי - ומה תאמר שאני גר בקומה רביעית ??? וזה הלוך וחזור, ולפעמים גם כמה פעמים ביום...
אבל זה המחיר וזה עדיף...
אגב - אני אומר מידיעה ברורה לכל משאירי העגלות למטה - יש הולכי על 4 שישנים בעגלות שלכם..... [בפרט בלילות קרים]. אני בס"ד קם מוקדם, וכל פעם שהייתי יורד היתה חומקת מתוך איזה עגלה חתולה כזו או אחרת !!!
מצטער לומר את זה, אבל זה היה בהחלט שיקול אצלי לחייב אותי להעלות את העגלה...
אין לך מקום בקומה 1 לקשור שם?צודק לגמרי - ומה תאמר שאני גר בקומה רביעית ??? וזה הלוך וחזור, ולפעמים גם כמה פעמים ביום...
אבל זה המחיר וזה עדיף...
אגב - אני כותב מידיעה ברורה לכל משאירי העגלות למטה - יש הולכי על 4 שישנים בעגלות שלכם..... [בפרט בלילות קרים]. אני בס"ד קם מוקדם, וכל פעם שהייתי יורד היתה חומקת מתוך איזה עגלה חתולה כזו או אחרת !!!
מצטער לכתוב את זה, אבל זה היה בהחלט שיקול אצלי לחייב אותי להעלות את העגלה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים