- הוסף לסימניות
לא מדוייקמזכיר פה את המשל שבונים בית חולים מתחת הגשר......
למה כל הזמן מחפשים פה פתרונות לאותו הרגע
אוי נתחיל לחשוב על דברים יותר מעשיים
ולא שיש לי משהו....
אנחנו מנסים למזער נזקים
טיפים לשמירה על העגלות
לא מדוייקמזכיר פה את המשל שבונים בית חולים מתחת הגשר......
ולא שיש לי משהו....
הפיתרון פשוט מאוד לארגן חבורה שתטפל בנושא דהיינו להשיים פתיון ולתפוס גנב אחרי גנב ולדאוג שיפנו אותם מהר לבית חולים .....מזכיר פה את המשל שבונים בית חולים מתחת הגשר......
ולא שיש לי משהו....
לא תמיד זה קל לאשה בהריון לעלות עגלה של תאומים כבדה מאוד 4 קמות בלי מעלית (והרבה פעמים ביחידה של 25 מטר אין לזה כזה מקום)או פשוט לא להשאיר אותם למטה
כאילו מה חשבתם? גדלתי בעיר שבה כולם ידעו שאם אתה משאיר משהו למטה
הסיכוי שתראה אותו שוב קלוש עד לא קיים!!
תושבי ב"ב צריכים להפנים שלא רק חרדים מסתובבים שם....
מישהו גם צריך לשלם להם....הפיתרון פשוט מאוד לארגן חבורה שתטפל בנושא דהיינו להשיים פתיון ולתפוס גנב אחרי גנב ולדאוג שיפנו אותם מהר לבית חולים .....
הערבים לא יודעים לקרא ובאמת זה לא מעניין אותם אם רשום על זה משהוא או לאתכתבו על העגלות שם וטלפון בצורה ברורה, ובמקום שרואים, שלא יהיה אפשרי למחוק,
זה יוריד את החשק לגנוב עגלה כזו, שאין הרבה אופציה למכור בקלות.
אין בעיה אני יפתח כתובת מייל רק אני צריך שתעזור לי בפירסום של המייל לעיתונים וכו' כדי רכז את כולםלמה לא לטפל בדרך האמורה לעיל בצורה היעילה??
[כתובת מייל ייעודית עם ראיות תיעודים ופניות לגורמי המקצוע]
הרעיונות הללו לא ראליים כ"כ
זה פתרון ללא הרבה כאב ראש
[סה"כ שכל אחד ימלא את פרטיו ופרטי המקרה ופרטי התקשרות]
אם יש חדר מדרגות סגור, זה לא ככה.
אין לך מקום בקומה 1 לקשור שם?
אתם חיים כנראה בלוקסוס... יש בניינים שהלוואי שהיה שם מקום לכל הרעיונות האלו... אני גר בבנין בלי שום קומת כניסה, והחדר מדרגות ממש מתאים למעבר יוצאים ובאים ותו לא... ואם זה להשאיר למטה אצלינו - זה רק "ליד" הבנין קשור על איזה צינור או ברזל מזדמן...אפשר בשיתוף של כל השכנים בעלי העגלות והאופנים.לסגור בדלת עם קודן את החדר עגלות או לבנות מחסן בקומת הכניסה עם קודן שרק המשתמשים יודעים את הקוד..
הלוואי.... לחמותי גנבו עגלת קניות מברזל עם שם בטיפקס לבן ברור !!! והגנב מה איכפת לו... הוא רק השאיל את זה בשביל הכלי עבודה שלו....תכתבו על העגלות שם וטלפון בצורה ברורה, ובמקום שרואים, שלא יהיה אפשרי למחוק,
זה יוריד את החשק לגנוב עגלה כזו, שאין הרבה אופציה למכור בקלות.
לחתולים לא יעזור קומה 1אין לך מקום בקומה 1 לקשור שם?
מהההה?????לחתולים לא יעזור קומה 1
וגם לא קומה 4
ניתקלתי בחתולים ישנים בעגלות גם בקומה רביעית.
עוד רעיון לצלם את ה"פירוק שלהם" בטלפון שלהם ולשלוח לכל החברים שלהם ..... [של הגנבים]הפיתרון פשוט מאוד לארגן חבורה שתטפל בנושא דהיינו להשיים פתיון ולתפוס גנב אחרי גנב ולדאוג שיפנו אותם מהר לבית חולים .....
העברתי.ואני סומך על הניקים של פרוג התותחים שיעזרו לנו להפיץ בקבוצות...
לידיעת הציבור!
לאור המצב הבלתי נסבל שבו אין אנו תושבי בני ברק יכולים להשאיר את חפצינו עקב גנבות החוזרות ונשנות מצד בני מיעוטים וללא טיפול או התייחסות מהגורמים הרלוונטים
נתאגד כולנו יחד ע"מ להעלות את הנושא והמודעות הציבורית
נבקש מכל אחד שיש לו מידע או חומר בנושא לשלוח מייל לכתובת W1800800800 @ gmail.com
לכתוב בשורת הנושא את הפניה וכמובן את התיעוד של הגניבה
נשמח מאוד לתיעודם של פניות למשטרה או לעירייה כולל תגובתם אם בכלל
בתודה מראש
בני ברקי מודאג.
המודעה בסדר?
נשמח שתפיצו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים