קורונה האם גם רק החיסון הראשון מגן ממחלה קשה?

• הוסף לסימניות
אדם שקיבל את החיסון הראשון וחלה בקורונה אחרי 21 מהחיסון הראשון (התחסן גם את החיסון השני בזמן ואח"כ גילו שחולה)
האם גם החיסון הראשון מגן ממחלה קשה או רק אחרי החיסון השני?
אשמח למידע אמין בלבד בציון מקור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה כיף לראות את זה.

בן אדם חולה. הוא חושב שתרופה מסויימת שלקח תעזור לו.

שואל שאלה.

מטיפים לו אמונה, בטחון, מוסר, יראת שמים.

אה! אשרינו!
צדיק, התגובה הנ"ל נכתבה באינסטינקט של יהודי שגירדה לו קצת הכותרת. מנקודה זו ואילך @אפשרי בהחלט להמשיך באופן ענייני.

• הוסף לסימניות
צדיק, התגובה הנ"ל נכתבה באינסטינקט של יהודי שגירדה לו קצת הכותרת. מנקודה זו ואילך @אפשרי בהחלט להמשיך באופן ענייני.
יש יהודים שאני מכיר, שהאינסטינקט שלהם זה נניח לברך "רפואה שלמה ומהירה".

עניין של טעם...

• הוסף לסימניות
יש יהודים שאני מכיר, שהאינסטינקט שלהם זה נניח לברך "רפואה שלמה ומהירה".

עניין של טעם...
למיטב הבנתי השאלה בתחילת האשכול תאורטית בלבד. במקרה אמיתי לא חושב שמישהו יכול לסמוך על מסקנותיהם -הבהחלט מחכימות - של משתמשי פרוג.
אני לא אמור לאחל רפו"ש לתיאוריה, אבל אם דחוף לך אכתוב זאת מיד לאחר האיחול הלבבי שלך.

• הוסף לסימניות
אחרי החיסון הראשון נדבקים בהחלט
אבל הרבה הרבה אומרים שעוברים את זה ללא תסמינים בגלל החיסון.

אני מכיר מישהו שהתחסן פעם שניה ואחרי 3 ימים גילה שאשתו חיובית, והוא יצא אחרי 5 ימים חיובי גבולי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה