דרוש מידע האם גננת של משפחתון רשאית לסיים את השנה לפני הזמן ולהחזיר כסף להורים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני כל חודש משלמת למשפחתון ב15 לחודש,
עכשיו היא אמרה שמסיימת בערב תשעה באב(ננסה לטפל בזה..)
לא אמרה על הכסף,כמה אני אמורה אם בכלל להוריד לה? כי הילד נכנס בר"ח אלול ב9/08/21
ערב תשעה באב 5/08/22

משפחתון של התמ"ת?
נשמע שהיא עובדת לפי הלוח של המגזר החרדי, ואז באמת היא אמורה לסיים ערב תשעה באב
תקנו אותי אם אני טועה

אם זה כך, את לא אמורה להוריד לה כלום
משלמים מלא על חודש אוגוסט

• הוסף לסימניות
משפחתון של התמ"ת?
תקנו אותי אם אני טועה
משפחתון של התמ"ת
המפעיל זה בית יעקב..
האם יש לך רשות לעבוד לפי לוח של המגזר החרדי?

• הוסף לסימניות
בגלל זה שולחים למעון
אין משחקים כאלה

גם במשפחתון אין משחקים כאלו
אם ההורים יודעים להיות אסטרטיביים מספיק, יודעים את החוקים ולא מפחדים מהצל של עצמם מול כל מילה של המטפלת.

• הוסף לסימניות
אני כל חודש משלמת למשפחתון ב15 לחודש,
עכשיו היא אמרה שמסיימת בערב תשעה באב(ננסה לטפל בזה..)
לא אמרה על הכסף,כמה אני אמורה אם בכלל להוריד לה? כי הילד נכנס בר"ח אלול ב9/08/21
ערב תשעה באב 5/08/22
המשפחתונים שעובדים לפי לוח חרדי התחילו השנה ברח אלול אבל ההורים שלמו החל מחודש 09 .ומאחר ושנת לימודים היא 12 חודשים ברור שמגיע תשלום גם על חדש 08.וכן ,קבלתם ימיםסוג של בחינם.(מי שהיה במערכת בשנה שעברה הפסד כמה ימים) .ועוד נקודה.הימים שאחרי ט באב הם בעצם ימי השלמה של סוכות של מי שאומר שמשפחתונים ומעונות צריכים לעבוד בסוכות?! החפש בלוח כללי הוא 3 שבועות לעומת לוח חרדי שהוא שבועיים + ולמרות כל זה שווה לרובינו לוח חרדי :1 כדי למנע ויכוחים כן לשלח בסוכות או לא
2 בגלל בין הזמנים.
אז עכשיו דברים אולי יראו אחרת מה שמגיע מגיע אבל אפשר להבין

• הוסף לסימניות
המשפחתונים שעובדים לפי לוח חרדי התחילו השנה ברח אלול אבל ההורים שלמו החל מחודש 09 .ומאחר ושנת לימודים היא 12 חודשים ברור שמגיע תשלום גם על חדש 08.וכן ,קבלתם ימיםסוג של בחינם.(מי שהיה במערכת בשנה שעברה הפסד כמה ימים) .ועוד נקודה.הימים שאחרי ט באב הם בעצם ימי השלמה של סוכות של מי שאומר שמשפחתונים ומעונות צריכים לעבוד בסוכות?! החפש בלוח כללי הוא 3 שבועות לעומת לוח חרדי שהוא שבועיים + ולמרות כל זה שווה לרובינו לוח חרדי :1 כדי למנע ויכוחים כן לשלח בסוכות או לא

2 בגלל בין הזמנים.
אז עכשיו דברים אולי יראו אחרת מה שמגיע מגיע אבל אפשר להבין
אני שילמתי מחודש 8/21

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1657800824459.png
    1657800824459.png
    KB 159.8 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
פשוט הזיה
יש כאלו שעושות מה שהם רוצות
(לא מכליל את כולם )
הגננת של הבן שלי יצאה ל"שמירה"
והשבוע פגשתי אותה בסופר סוחבת שישיות שתיה
יש דברים מכעיסים
אבל עוד יותר מכעיס זה לחפור לאשה בסופר מה הרופא מאשר לה לעשות ומה לא

• הוסף לסימניות
משפחתון של התמ"ת?
תקנו אותי אם אני טועה

אם זה כך, את לא אמורה להוריד לה כלום
משלמים מלא על חודש אוגוסט
מגזר חרדי מסיימים יב או יג אב

• הוסף לסימניות
הגננת במשפחתון של הבן שלי אומרת שהיא מסיימת את השנה בתשעה באב
(אמורים לגמור בי"ג אב - כולל)
והיא תחזיר כסף להורים
אמרנו לה שאנחנו מעדיפים שלא
והיא אמרה שלפי התמ"ת מותר לה
רציתי לשאול האם באמת מותר לה?
בפרט אם ההורים מעדיפים שלא
לדעתי זה לא הגיוני שהתמ"ת מאשר דבר כזה
נשמח לקבל מידע ממי שיודע
תודה רבה

אשמח מאוד לדעת איפה המקור, כדי שנוכל לומר לה בצורה ברורה שהיא לא יכולה לעשות את זה.
תודה רבה.

מנהלת המשפחתון אמורה הייתה להחתים את ההורים (ואת עצמה) על חוזה בתחילת השנה ושם יש סעיף שאסור לשנות מלוח החופשות של התמ״ת

• הוסף לסימניות
מצ"ב לוח החופשות של המשפחתונים לתשפ"ב

אסור לשנות מלוח החופשות ללא הסכמת 2 הצדדים
אפילו בהחזרת כסף.

קבצים מצורפים

• לוח חופשות מגזר כללי.pdf
    KB 391.8 · צפיות: 40
  • לוח חופשות מגזר חרדי.pdf
    KB 390.8 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מסיימים בי''ד אב
לפי מה שראיתי מלוח חופשות למגזר החרדי מסיימים בי"ג אב יום רביעי אחרי תשעה באב - כולל
ואם רוצים לקחת חופש לפני זה חייב להיות בהסכמת ההורים.
בהסכמה מותר? מידיעה?
ומחזירים כסף?
ואם חלק מסכימים וחלק לא?

• הוסף לסימניות
יש דברים מכעיסים
אבל עוד יותר מכעיס זה לחפור לאשה בסופר מה הרופא מאשר לה לעשות ומה לא
הגזמת לגמרי
לא חפרתי ולא בטיח
הסופר השכונתי שלנו קטן וכן, ראיתי בדיוק באותו יום שאשתי אמרה שהיא מפסיקה עם הגן, התפלאתי, שאלתי את אשתי, ענתה לי
שהיא אפילו לא מתביישת בזה מספרת לכולם כמה היא חברמהנית והוציאה שמירה ויש לה חופש

• הוסף לסימניות
אם לא מתאים לה שלא תפתח משפחתון
בעיקרון המשפחתון הוא עד 4 וחצי וכבר מתחילת שנה אם מגיעים אחרי 4 היא עושה הרגשה מאוד מאוד לא נעימה
ולפני חודש היא אמרה שנתחיל לקחת את הילד בשלש והיא תחזיר לנו 150 ש"ח לחודש
היא הסבירה שזה לטובת הילד שלא טוב לו להיות כ"כ הרבה שעות בגן ואנחנו הסכמנו (וחבל שכך)
תעדכנו את ההורים שהולכים לשלוח אליה בשנה
הבאה (לפני עוור והשבת אבדה)

• הוסף לסימניות
מישהו כאן ניסה לברר את ההלכה?
פועל חוזר בו בחצי היום,
אלא שרשאי בעל הבית, במקום הפסד, לשכור עליו או להטעותו.
מסתבר להחשיב את המצב כמקום הפסד,
ולכן תשכרו מטפלת לשלושת הימים הנ"ל ותורידו את מה שאתם משלמים למטפלת ממה שאתם צריכים לשלם לה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה