דרוש מידע האם גננת של משפחתון רשאית לסיים את השנה לפני הזמן ולהחזיר כסף להורים?

מצב
הנושא נעול.
את פשוט לא מודעת לכללים.
כבר שנים מטפלות משפחתון יכולות לסיים בשתיים בימי צום.
יש הסכמה עם הרשתות החרדיות. זה לא כתוב בשום מקום, אבל אם תתלונני במ״ת למשל תצאי פיסטוק. לפחות בעניין הזה.
יפה, בקצב הזה אני רואה ששווה להיות מטפלת במשפחתון
מעניין שמצום לצום מתקדם אחורה,אם היה כאלה כללים,הם היו אצלה כבר מהצום הראשון
כנראה יש כבר ריח של חופש באויר....

כשהיתה לי אמא שלא הפסיקה להתלונן והיו לה אינסוף הערות על הבטיחות, ועל התזונה, ומעקב צפוף אחרי בריאות הילדים שלי, ועוד כהנה וכהנה, הסברתי לה שהיא צודקת בהכל, אבל מכיון שאין לי אפשרות להיענות לדרישותיה, אני ממליצה לה בחום לחפש לילד מסגרת יותר אמינה. נשמתי לרווחה כשהיא עזבה, ולמדתי הרבה על הצבת גבולות להורים.
למי שאין אמון בסיסי במטפלת, אני באמת לא מבינה איך הוא יכול להפקיד אצלה את הילד שלו לכ"כ הרבה שעות כל יום.
ומטפלות, תשננו לעצמכן- הורים הם לא המעסיקים שלנו, הם הלקוחות שלנו.
גילוי נאות: אני משפחתונית פרטית. עושה מה שבא לי, אבל הכל כתוב בדפי מידע שמקבלים בזמן הרישום. מי שנרשם, נרשם על דעת זה.
גילוי נאות 2: מסתייגת ביותר מגזילת שעות מהורים ומכל התנהגות לא הוגנת, אם זה לא סוכם בצורה ברורה מראש.

וסתם אנקדוטה למחשבה-
הילדים שלי כבר שנים הולכים למעון מסוים
(מעון מדהים שאני מאד מרוצה ממנו)
וכמו כל מעון, גם במעון של הילדים שלי יש כל מיני כללים נוגדים חוקי תמת...
א ב ל
במהלך השנים התחלפה המנהלת
וההבדלים בינהן זעקו לשמים-
אצל המנהלת הראשונה כל הכללים האלו נחתו על ההורים כחובה
והורה שהתלונן קיבל את התגובה המקוממת - ככה החלטנו!
אצל המנהלת השניה הכללים הגיעו בשיתוף עם ההורים-
היא מדגישה כל הזמן שההורים צודקים
ואומרת שאם הורים לא יכולים (למשל-לקחת מוקדם בצום) שידברו איתה היא תסתדר את הענין

התוצאה אותה תוצאה - הורים פועלים על פי הכללים של המעון
אבל האווירה....
והיחס...
ושום הורה לא מרגיש שגזלו לו משהו...
וזה משפיע כבומרנג על המטפלות
כי כל מה שהמנהלת משדרת הוא -
בואו נתחשב במטפלות המסורות
בואו נעשה טוב למי שמטפל בילדים שלנו
המטפלות מקבלות את המסרים האלו גם מהמנהלת וכן מההורים והתוצאה בשטח ניכרת...

את פשוט לא מודעת לכללים.
כבר שנים מטפלות משפחתון יכולות לסיים בשתיים בימי צום.
יש הסכמה עם הרשתות החרדיות. זה לא כתוב בשום מקום, אבל אם תתלונני במ״ת למשל תצאי פיסטוק. לפחות בעניין הזה.
לא נכון.
המטפלת אמרה לי בתחילת השנה שבצומות אפשר לסיים ב14:00 בהסכמת ההורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה