- הוסף לסימניות
לדעתי זה יפהצבירה: 8100
הפקדה חודשית: בערך 3500
תנסו אצל עוד סוכן או 2 ותראה אם אפשר לשפר.
לדעתי זה יפהצבירה: 8100
הפקדה חודשית: בערך 3500
הפקדה חודשית?או משכורת?הפקדה חודשית: בערך 3500
3500 זה הפקדה חודשית לא משכורתהפקדה חודשית?או משכורת?
בכל אופן אני רואה שכמעט ואין צבירה....אז אולי אפשר לשחק ולהעלות את הדמי ניהול בצבירה ולהוריד מההפקדה החודשית....
ואם הכוונה משכורת 3500....אז לדעתי זה יהיה הפרש של שקלים כל השינויי תוכנית.....
אולי שווה לחכות ולשנות שיהיה בשר....כמובן שאיני יועץ ואין לי רשיון יעוץ.....
אז זה קרן פנסיה ממש חדשה....אם בצבירה יש רק8000....3500 זה הפקדה חודשית לא משכורת
אבל אין הרבה מה להוריד...כי גם אם יורידו ל1% מההפקדה אז תחסכו 210 לשנה.....בכל אופן אני רואה שכמעט ואין צבירה....אז אולי אפשר לשחק ולהעלות את הדמי ניהול בצבירה ולהוריד מההפקדה החודשית....
אפשר להוריד את המהפקדה לפחותאז זה קרן פנסיה ממש חדשה....אם בצבירה יש רק8000....
רק לשבר את האוזן...1.5% מהפקדה זה 3500*12 חודשים=42000=630 לשנה מההפקדה....
אבל אין הרבה מה להוריד...כי גם אם יורידו ל1% מההפקדה אז תחסכו 210 לשנה.....
[אני הייתי מתעקש בהמשך להוריד את הדמי ניהול מהצבירה ל0]
אפשר להוריד את המהפקדה לפחות
כתבתי...וזה יחסוך לה 210 לשנה..... אבל אני לא בטוח שיעשו לה את זה כזה מהר....בהתחשב שזה קרן חדשה.....לכן כתבתי שעדיף מבחינתי להתעקש בהמשך להוריד מהצבירה...ששם הכסף הגדול[בהתחשב של הפקדה חודשית של 3500]אבל אין הרבה מה להוריד...כי גם אם יורידו ל1% מההפקדה אז תחסכו 210 לשנה.....
אם הוא יוריד את הפקדה ל0.9 ואת הצבירה יעלה ל0.15 הוא ירויח סכום מכובד ב7 שניםכתבתי...וזה יחסוך לה 210 לשנה..... אבל אני לא בטוח שיעשו לה את זה כזה מהר....בהתחשב שזה קרן חדשה.....לכן כתבתי שעדיף מבחינתי להתעקש בהמשך להוריד מהצבירה...ששם הכסף הגדול[בהתחשב של הפקדה חודשית של 3500]
אני בעד....השאלה עם יתנו לה כזה מסלול.....[הרווח כולו אולי 2000 שקל ל7 שנים]אם הוא יוריד את הפקדה ל0.9 ואת הצבירה יעלה ל0.15 הוא ירויח סכום מכובד ב7 שנים
בכל אופן אני רואה שכמעט ואין צבירה....אז אולי אפשר לשחק ולהעלות את הדמי ניהול בצבירה ולהוריד מההפקדה החודשית....
יתנו לו [כנראה]אני בעד....השאלה עם יתנו לה כזה מסלול.....[הרווח כולו אולי 2000 שקל]
כתבתי מהתחלה.....
תבדקו פה:ומה אתה אומר על מה שנתנו לי? מה הכי עדיף?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
אשמח לדעת איזה חברה נתנה לכם כזה ד"נ זולים והאם זה דרך סוכן.זה לא נמוך.
זה המחיר ההתחלתי שיש ברוב החברות, שממנו מתחילים להתמקח
אנחנו לדוגמא משלמים 0.3
במגדל בישיר.אשמח לדעת איזה חברה נתנה לכם כזה ד"נ זולים והאם זה דרך סוכן.
אם אני עוברת דרכם הם גובים לי תשלום על שירות ההעברה? או שהם מקבלים את שכרם מהחברה?סוכנים זולים
מגדל 0547902777
הראל 0546111684
מגדל יותר זול (בהראל יש כשרות של גלאט הון במגדל חלק מהמסלולים זה של הבד''ץ וחלק של תשואה כהלכה)
אם יש למישהו סוכן יותר זול שיעדכן
קה''ש מגדל 0.35 - 0.3 הראל 0.45
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים