כללי האם דפוס יכול לשים קדריט על שלט מבלי לציין שרק הודפס אצלם?

• הוסף לסימניות
עשיתי שלט מושקע מאד לאירוע יוקרתי וכשהגעתי לאירוע אני רואה שעל השלט מתנוסס בגדול ובולט מאד שם בית הדפוס שבו הודפס השלט מבלי לציין שזה רק הודפס אצליהם, שלא נדבר שזה היה בצורה שפגעה ביופי השלט.
זה מקובל?
מה אני יכול לתבוע מהם?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
לא מקובל בלי אישור או הודעה מהמעצב, קרדיט שלך לפחות יש?

• הוסף לסימניות
שלי היה אבל לא בצורה כ"כ בולטת שלא יפגע בעיצוב

• הוסף לסימניות
בית דפוס לא אמור לגעת בקבצים בלי רשות!

• הוסף לסימניות
אף פעם לא שמעתי כזו סיטואציה, נשמע לי קצת הזוי.

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי כמה שלטים, ואף פעם לא קרה, גם לא שמעתי על כזה דבר אף פעם!
תדבר איתם, אין להם רשות לגעת לך בשום דבר בלי רשות.

בהצלחה, תעדכן.......

• הוסף לסימניות
את לא יכולה לדעת מה ההסכמים של הדפוס עם הלקוח.
יתכן והיה כאן דיל של מחיר מוזל תמורת פרסום וכו'..
עדיין זה לא פייר שיעשו כזה דבר בלי ידיעתך.
היית משלבת את זה בטח טוב יותר..
אבל תבדקי גם מול הלקוח.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה מקרה כזה בעלונים שעשיתי (ללא הקרדיט שלי) והתנוסס עליהם לוגו ענק ובולט עם המס' טלפון של בית הדפוס. כמובן שהם לא שאלו או אמרו.

(אולי זה אותו הדפוס?):rolleyes:

אין ספק שזה מעצבן...

• הוסף לסימניות
ולי קרה אותו דבר עם קופת צדקה...

• הוסף לסימניות
לא הייתי מדפיס שוב במקום כזה.

• הוסף לסימניות
יש גם חברה שמפיצה ומדביקה מודעות של כל מיני מוסדות בבתי כנסת ומדביקים ישירות את שם חברת ההפצה/הדבקה על המודעה, ממש לא יפה מה שהם עושים, במקום לתת קרדיט נכון למעצב הדגול הקרדיט הולך ישירות אליהם.
>שם החברה המדביקה מוזכרת ישירות שלושה פעמים בהודעה זו....

• הוסף לסימניות
לא מקובל בכלל. בהפקות כגון אלו אין מקום לקרדיט (בשונה מספר וכו')
תלוי כמה זה חורה לך, אך אתה יכול לבקש הדפסה חוזרת.
לפי דבריך האירוע כבר היה - ולכן תבקש פיצוי כספי ע"ח ההדפסה הבאה.

• הוסף לסימניות
מכיר את הבעיה הזה בפרט בבית שמש
האמת זה בעיקר כשמבקשים מהם הנחה כל שהיא

אבל בפעם הבא תבקש בפירוש לא להכניס את הלוגו שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה