מידע שימושי האם האינדוקציה מנפח לכם את חשבון החשמל?

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול אנחנו גם בדיוק עכשיו מסתפקים בזה
אשתי מאוד רוצה אינדוקציה
אבל אותי מטריד מאוד הרעיון שאתה מוגבל לחשמל וכל הפסקת חשמל הכי קטנה אז גם אוכל אין לך
מה אומרים??
אני עשיתי כירת גז בצד החלבי
יש דברים שחייבת גז לצלות את הזרוע לפסח וכד'

• הוסף לסימניות
חשבתי לעשות כירה אחת של גז בצד החלבי ושם לבשל ביו"ט
אסור להדליק ביו"ט גם על כיריים של גז. יש שם חיישן בטיחות חשמלי [ולא עוזר לנתק מהחשמל-הוא עובד על חשמת סטטי]
ההבדל הוא שביו"ט אפשר להדליק את הגז מערב יו"ט ולהשאיר אותו דולק עד השימוש

• הוסף לסימניות
אסור להדליק ביו"ט גם על כיריים של גז. יש שם חיישן בטיחות חשמלי [ולא עוזר לנתק מהחשמל-הוא עובד על חשמת סטטי]
ההבדל הוא שביו"ט אפשר להדליק את הגז מערב יו"ט ולהשאיר אותו דולק עד השימוש
ברור שלהדליק לפני החג אני יודעת את זה
מה שעשיתי בסוף זה אינדוקציה של בוש חד פזאי כי לא היה לי מספיק כח לתלת ולא רציתי לשלם 20 אלף על תיקונים ובדיקה והוספה של כח
תכלס אני מאוד מרוצה וגם לא עשיתי גז בחלבי ואני מבשלת עם סיר בישול איטי וזה ממש מוצלח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה