האם האקר השתלט לי על המייל?

• הוסף לסימניות
כל הודעת מייל שאני מנסה לשלוח גם לאנשי קשר בודדים וגם לקבוצות אני מקבל את ההודעה הזו ממיל הזה
מה זה אמור להביע???
Bounce‏ <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏>
0:13 ‎(לפני 0 דקות)‎
תשובה
אני
הגעת למגבלת שליחת דואר. ההודעות שלך לא נשלחו.

• הוסף לסימניות
חברה שלי היתה שולחת המון מיילים ביום מהג'ימייל שלה,
עד שחסמו לה אותו לכמה שעות לשליחת מיילים,
אמרו לה שאם היא תמשיך בזה בפעם הבאה יחסמו לה ליותר זמן.

אולי זה קשור?

• הוסף לסימניות
כל הודעת מייל שאני מנסה לשלוח גם לאנשי קשר בודדים וגם לקבוצות אני מקבל את ההודעה הזו ממיל הזה
מה זה אמור להביע???
Bounce‏ <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏>
0:13 ‎(לפני 0 דקות)‎
תשובה
אני
הגעת למגבלת שליחת דואר. ההודעות שלך לא נשלחו.
אם שלחת היום יותר מ1000 מיילים זה קורה.

• הוסף לסימניות
יש מערכות לשליחת מיילים כמו המערכת שלי ועוד מערכות בשוק, זה מיועד למי ששולח לרשימת תפוצה, (ד"א ככה גם הוא מקבל דף הסרה והצטרפות אוטומטים, וסטטיסטיקות), מי שסתם המייל שלו מגיע למגבלת השליחה היומית (בין 500 לשעה ל2000 ליום, למרות שיש יוצאים מן הכלל שנחסם לפני) ניתן לפנות אליי לפתוח מייל פרטי ללא הגבלת יומית אלא רק על 400 הודעות לשעה.
קישור לפרטים על המערכת http://divuron.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה