דיון האם הגיוני לעשות ביטוח מקיף לרכב משומש

• הוסף לסימניות
יש לי רכב של שנת 2018
המחיר שלא איפה שהוא באזור 50,000 ש"ח
ביטוח מקיף עולה 3,800
מסתפק מאוד אם זה הגיוני.
כלומר, אם זה שווה לחברת ביטוח לבטח את הרכב שלי ב3,800 אז כנראה שזה שווה גם לי לבטח אותו אצל עצמי ב3,800. או במילים אחרות לא לבטח בכלל

• הוסף לסימניות
יש לי רכב של שנת 2018
המחיר שלא איפה שהוא באזור 50,000 ש"ח
ביטוח מקיף עולה 3,800
מסתפק מאוד אם זה הגיוני.
כלומר, אם זה שווה לחברת ביטוח לבטח את הרכב שלי ב3,800 אז כנראה שזה שווה גם לי לבטח אותו אצל עצמי ב3,800. או במילים אחרות לא לבטח בכלל
אם תוכלו לעמוד כלכלית בנזק של 50000, אז יכול להיות שהשיקול שלכם צודק.

• הוסף לסימניות
אם תוכלו לעמוד כלכלית בנזק של 50000, אז יכול להיות שהשיקול שלכם צודק.
בדיוק. 50,000 נזק זה בהחלט לא נחמד. אבל אני מסוגל לראות את זה כסעיף לא נעים בתקציב. ולא כמשהו שיגרום לקריסה.
ומכאן בעצם השאלה.
מצטרפות לשאלה עוד כמה מחשבות: חברת ביטוח מחויבת לתקן כל נזק. ואילו אני בעצמי יכול לחיות עם מכה קלה בכנף. וזה אומר שהתיקון (שמבחינתי הוא לא הכרחי בכלל, כן משוקלל בהצעת המחיר של חברת הביטוח). כמו כן חברת ביטוח מחויבת לעשות תיקון מושלם, ולאדם פרטי לפעמים יותר הגיוני להסתדר עם קומבינה.

• הוסף לסימניות
זה ממש זול ההצעת מחיר שקיבלת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה