- הוסף לסימניות
במהלך עבודות חשמל, בחציבה לשקע מזגן בקיר החיצוני של הבית, התברר שהוא לא עשוי מבלוק רגיל עם חללים.
באמצע החציבה החלטנו לעצור את העבודה כדי לבדוק אולי כל הקיר עשוי מבטון. (מראש ידענו שיש עמוד בטון בסמיכות ולכן לא חשבנו שיש גם בטון מעל החלון).
אני שואלת כאן כי לפי איך שנראה זה לא ממש בטון אולי תוכלו לעזור לי לפי התמונות?
זאת תמונה של כל החציבה:

החומר שממנו עשוי הקיר בצד ימין הוא ממש בטון. אבל בצד שמאל זה נראה חומר אחר. יש ביניהם כמו משהו שנראה פס מפריד.
כאן בתמונה מתחת לחץ האדום

וכאן זו תמונה מקרוב של החור לאיפה שאמור להיות השקע. אפשר לראות שבאמצע החציבה יש פס אפור שנראה כמו הדבקה כלשהי.

השאלה שלי היא האם לפי החומר שנראה בתמונה- המקום של השקע הוא בטון או בלוק כלומר האם אפשר לחצוב שם?
סליחה על האריכות. ותודה מראש!
באמצע החציבה החלטנו לעצור את העבודה כדי לבדוק אולי כל הקיר עשוי מבטון. (מראש ידענו שיש עמוד בטון בסמיכות ולכן לא חשבנו שיש גם בטון מעל החלון).
אני שואלת כאן כי לפי איך שנראה זה לא ממש בטון אולי תוכלו לעזור לי לפי התמונות?
זאת תמונה של כל החציבה:

החומר שממנו עשוי הקיר בצד ימין הוא ממש בטון. אבל בצד שמאל זה נראה חומר אחר. יש ביניהם כמו משהו שנראה פס מפריד.
כאן בתמונה מתחת לחץ האדום

וכאן זו תמונה מקרוב של החור לאיפה שאמור להיות השקע. אפשר לראות שבאמצע החציבה יש פס אפור שנראה כמו הדבקה כלשהי.

השאלה שלי היא האם לפי החומר שנראה בתמונה- המקום של השקע הוא בטון או בלוק כלומר האם אפשר לחצוב שם?
סליחה על האריכות. ותודה מראש!
הנושאים החמים