דרוש מידע האם הולך ליהות עוד הצגה של אונטערן חדש לסוכות פ''ו????

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הולך להיות סרט כמו עקיבא בשם "עזרא"
קינגס אידיש פלייס

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1. אולי כי ערכתי את ההודעה? כדאי לנסות שוב
2. נראה לי שלא
3. את הקודם "עקיבא" הוציאו

• הוסף לסימניות
נראה שלא,
לא נמצא בחנות האתר של EPIC

• הוסף לסימניות
התגבה שמועה לאוזני שהולך ליהות בארץ משהו מטורף שעוד לא היה מישהו אם פרטים

• הוסף לסימניות
לגבי עזרא
שמעתי את מנדל וגשל (נראה לי שהוא המפיק) בפודקאסט של שמילי אונגר שאמר שעל הפקט אחד שיהיה על הבמה כשתי דקות הם שלמו יותר מ 30000$,
אז זה נשמע משהו רציני,
בנוסף לכך הבנתי שיש בין אונטערן ל KYP יש הסכם שכל אחד עושה בחול המועד אחר!

• הוסף לסימניות
התגבה שמועה לאוזני שהולך ליהות בארץ משהו מטורף שעוד לא היה מישהו אם פרטים
לא נראה לי, אין פה אנשים אמיצים שישקיעו כסף בזה,
בנוסף לכך כל האלו באמריקה התחילו את ההצגות ללא רווח ושלא נאמר בהפסדים וההפקות שלהם אז היו בהתאם אבל לפני 10 שנים זה היה ואוו, אבל ביחס להיום זה עלוב, ןלכך אחד שינסה להכנס בזה היום בארץ רק יפסיד כי הציפיות הרבה יותר גבוהות וכ''כ ההוצאות, ולכן לא נראה לי שיהיה פה משהו רציני,
בנוסף לכך אין פה אולמות שמתאימים לדבר כזה ענק,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה