- הוסף לסימניות
זה הדתות של חודש שעבר שאלו על החודש25.6
זה הדתות של חודש שעבר שאלו על החודש25.6
כבר היום ה12 ועדיין לא נכנסשל החודש אמור ליכנס מהתשיעי ואילך
כל שינוי בסכום מוביל לעיכובים, והואיל ובפעם הקודמת לפי הבנתי לא הגיעו לסכום קבוע אלא רק לאיזה הסכם זמני להחודש כדי שיוכלו להעביר משהו לפחות, כנראה שגם בגלל זה החודש זה יתעכב מאותה סיבה שאין עוד סכום מוחלטכבר היום ה12 ועדיין לא נכנס
ידוע לי על הרבה כויללים שלא שילמו את המילגות וזה גורם לאברכים הרבה עגמת נפש...
לא יאמן שזה קורה דוקא בממשלת ימין-חרדים
זה בדיוק הבעיה, אני לא מאשים ח''ו את אחד מהנציגים היקרים שברור שרוצים רק את טובת האברכים ומגיע להם ישר כח גדול על כל הפעולות הרבות שהם עושים למענינו אבל מדוע בממשלה שיש לחכי''ם כ''כ הרבה השפעה וכח קורה דברים כאלו חודש אחרי חודש?כל שינוי בסכום מוביל לעיכובים, והואיל ובפעם הקודמת לפי הבנתי לא הגיעו לסכום קבוע אלא רק לאיזה הסכם זמני להחודש כדי שיוכלו להעביר משהו לפחות, כנראה שגם בגלל זה החודש זה יתעכב מאותה סיבה שאין עוד סכום מוחלט
תקנו אותי אם אני טועה
אני לא מדבר מפוזיצייה כי אני האחרון שיגן באדיקות על החכים והראשון לבקרם בדרך כלל, אבל פה זה פחות אשמתם אלא פקידי האוצר, כי ברור שהחכים יכולים להגיד כן והכסף יכנס כמו תמיד בעשירי לעומת זאת הם יכולים להתעמת ויהיה עיכוב אך בסוף להוציא יותר..כמו בחודש הקודם, ורוב הציבור כנראה יעדיף את האופצייה השנייהזה בדיוק הבעיה, אני לא מאשים ח''ו את אחד מהנציגים היקרים שברור שרוצים רק את טובת האברכים ומגיע להם ישר כח גדול על כל הפעולות הרבות שהם עושים למענינו אבל מדוע בממשלה שיש לחכי''ם כ''כ הרבה השפעה וכח קורה דברים כאלו חודש אחרי חודש?
במיוחד שוועדת הכספים שיכולה לתקוע כל תקציב של האוצר בידיים מסויימות...אני לא מדבר מפוזיצייה כי אני האחרון שיגן באדיקות על החכים והראשון לבקרם בדרך כלל, אבל פה זה פחות אשמתם אלא פקידי האוצר, כי ברור שהחכים יכולים להגיד כן והכסף יכנס כמו תמיד בעשירי לעומת זאת הם יכולים להתעמת ויהיה עיכוב אך בסוף להוציא יותר..כמו בחודש הקודם, ורוב הציבור כנראה יעדיף את האופצייה השנייה
בכל זאת קצת ביקורת אני חייב, הן וודאי שכחם של פקידי האוצר והחשב הם עצומים אך החכים יכולים לאיים בחזרה למשל עם כל מיני תוכניות שהאוצר לא מעוניין שיעברו אך הם תקפים משפטית וככה "לנקום" בהם, מה שיוביל למיקוח, ביינתיים הכל קורה בחדרים סגורים וחבל שכך (יש שיאמרו שטוב מפאת אחינו החילונים והתקשורת שהתמקחות כזאת על חשבון קופת המדינה תגרום להרבה ביקורת מצידם)
ממה זה מורכב ?מחר בעזרת ה' תתבצע העברה 1008 ש"ח לכל אברך.
זה התקציב לחודש זהממה זה מורכב ?
1008 שח שאמור להיכנס מחרממה זה מורכב ?
נכנס כבר לעמותות? או מחר יכנסמחר בעזרת ה' תתבצע העברה 1008 ש"ח לכל אברך.
הכתבה המלאהמרדכי הלפרין: פרסום ראשון - מחר יעבור לכל אברך 1,008 ש"ח במסגרת תקציב הכוללים לחודש הזה, שעוכב עד כה. השר חיים ביטון בישר שאושר משפטית. תקציב 5 החודשים הקרובים עד לסוף השנה, שכולל את תקציב הרטרו, עדיין בבעיה משפטית מאחר ויצריך אישור מיוחד בישיבת ממשלה.
www.jdn.co.il
www.jdn.co.il
מחר זה יעבורנכנס כבר לעמותות? או מחר יכנס
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים