האם הייתם לובשים את הנעל הזו לילד חסידי בן שלוש?

• הוסף לסימניות
מלכתחילה, זה היה נראה לי דגם של בנות.
בחנות המוכרות אמרו לי שלקחו את זה גם בנים ולילד בן שלוש אין עם זה שום בעיה.
מעניין אותי אם הציבור דפה (שאינו נגוע מאינטרסים;)) גם חושב ככה, או שזה ממש לא מתאים? (אני מאד מתלבטת כי מצד אחד: המחיר [עודפים] והצבע מתאים לי מאד לצרכים, מצד שני... יתכן שזה לא לענין...)
תודה על כל דעה.

קבצים מצורפים

• נעל.jpg
    נעל.jpg
    KB 151.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא... ממש לא
אפילו לא נועלים

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה על בנים, למרות שאני לא הייתי נועלת לבנים.

• הוסף לסימניות
רק לבת

• הוסף לסימניות
לטעמי זה בת

• הוסף לסימניות
נעל כלאיים.
לדעתי לא לבן ולא לבת.

ואכן יכולה להתאים גם וגם.

• הוסף לסימניות
צבעים מתאימים לבן
אך הגיזרה והדוגמא ממש לא
אבל אם את אוהבת אז מה אכפת לך
שיגידו מה שרוצים.............

• הוסף לסימניות
הצבעים של בנים והדוגמה של בנות
אני לא הייתי שמה לבן

• הוסף לסימניות
בנות. רק בנות.

• הוסף לסימניות
חסידית, לא הייתי שמה לא לבן ולא לבת.
לבן בטח שלא...

• הוסף לסימניות
לא נראה מתאים לבן,
למרות שאותה דוגמא בצבע קמל ראיתי על בן והיה לו יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
נעל מהממת!!
לבן שלי היה כזה סגנון לקיץ וזה היה מהמם עליו
זה קצת שונה ממה שכ-ו-ל-ם מלבישים
רק צריך להבין בזה.....

• הוסף לסימניות
כן אם את מאלו ששמות לבת סיכת פרח ולבן פפיון

• הוסף לסימניות
אם תנעילי את הבן שלך בנעל הזאת, השאלה איך יתיחסו אליו החברים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה