האם הייתם לובשים את הנעל הזו לילד חסידי בן שלוש?

• הוסף לסימניות
לא להסחף
כולה ילד בן שלוש, החברים בגיל הזה ממש לא מתיחסים לנעליים !
ואני הייתי שמה לבן וזה ממש חמוד!

• הוסף לסימניות
לטעמי זה ממש של בת!

דוקא בגיל לא חסר נעליים מהממות לבנים

• הוסף לסימניות
טוב, תודה לכולם!
שכנעתם אותי שזה לא מתאים. (קיבלתי חיזוק להרגשה הפרטית שלי;) רק שכבר הייתי נואשת כי האירוע קרוב ולא מצאתי נעל בתקציב ובצבע המתאים... וכמעט התפשרתי)
ובסוף קניתי לו במרתף הנעל, נעל ממש דומה "בנית" למהדרין. ב"ה שמצאתי בדיוק נשאר אחרון במידה... והמחיר 150 ש"ח לנעל מעור אמיתי. מקווה שיהיה שווה את הכסף.
אז תודה למי שהזכירה לי שהחנות הזו קיימת, כי ממש לא זכרתי ממנה... יישר כח!

קבצים מצורפים

• נעל 2.jpg
    KB 272.4 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
"בני" לחלוטין!
תתחדשו

• הוסף לסימניות
ומה עם נעליים גבריות לחלוטין שמתפרסמות העונה בחנויות היוקרתיות ביותר לנעלי נשים?
(נעל עם שרוכים ודוגמת "לוחות הברית" מקדימה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פולני;2309347:
ומה עם נעליים גבריות לחלוטין שמתפרסמות העונה בחנויות היוקרתיות ביותר לנעלי נשים?
(נעל עם שרוכים ודוגמת "לוחות הברית" מקדימה)

זה כבר היה שנה שעברה...

• הוסף לסימניות
אצל החסידים יש,קצת נטיה להלביש לבנים בגדים של בנות..כמו מכנסי טיץ?שזה דוחה בעני.וחולצות שבגלל שזה סט אז גם לבנים כמו של הבנות.ככה שלא נראה לי כזה נורא נעל בצבעים של בן וגיזרה של בנות.אני לא הייתי שמה.אבל חסידות שאני מכירה נראה לי כן

• הוסף לסימניות
מה כזה נורא בנעל כזאת לבן?
זה שחור / אפור
מדובר בתינוק בן שלוש בסך הכל

• הוסף לסימניות
מה שתמוה באשכול הזה הוא התשובות בענין הטעם האישי- לא יפה בעיניך? כנראה שלפותחת האשכול טעם שונה משלך וזו לא היתה השאלה שלה.

• הוסף לסימניות
יש נעליים שתמיד נראות מהמין השני.
תלבישי לבן - זה נראה של בנות, תלבישי לבת - זה נראה של בנים
כמו מוקסינים למיניהם
באידיש אומרים: ס'איז נישט א אינגל, און נישט א מיידל...

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת לבת, ומוסיפה אפליקציה או קישוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה