האם הלוח אם הזה תומך SSD במהירות גבוהה?

• הוסף לסימניות
יש לי SSD 256GB סאטא3 במהירות של 6GBS, האם היציאות של הלוח הרצ"ב הן מספיק מתקדמות כדי לתמוך במלוא היכולת של ה-SSD?

להלן פרטי הלוח:

General Information :
Manufacturer : ASUSTeK C
Product : P8H61-M LX

Version : Rev x.0x

Serial Number : MF70B7G0
Support MP : Yes, 4 CPU(
Version MPS : 1.4

Chassis Information :
Manufacturer : Chassis M
Type : Desktop

Version : Chassis Versio
Serial Number : Chassis
Asset : Asset-1234567890

OEM Support :

HPET : Yes

SLIC : No

nVidia SLI Ready : No

Asus AIBooster : No

Sensor Information :

Hardware Monitoring : Wi

Intel Features :

Intel AMT :

On-Board Device Information :

Device : Onboard Ethernet (Ethernet)

Device : Onboard IGD (Video)

Device : Onboard LAN (Ethernet)

Device : Onboard 1394

Embedded Controller : Yes

Slots Information :

Slot PCI-Express : 32-bit [3.3v, Shared Slo

External Connectors :

Keyboard : PS/2

Mouse : PS/2

USB : Access Bus (USB)

Network : RJ-45

Internal Connectors :

PS/2 Keyboard :

PS/2 Mouse :

USB_12 :

USB_34 :

USB_56 :

GbE LAN :

AUDIO :

SPDIF_02 :

SATA3G_1 :

SATA3G_2 :

SATA3G_3 :

SATA3G_4 :

USB_78 : Access Bus (USB)

USB_910 : Access Bus (USB)

AAFP : Mini-jack (headphones)

CPU_FAN :

CHA_FAN1 :

COM1 : DB-9 male

LPT : DB-9 male

System Configurationdphones)

Option #1 : To Be Filphones)

• הוסף לסימניות
כל הלוחות של H61 לא תומכות מהירות SATA3 וכן USB3. כדאי להשקיע קצת וללכת על לוח טיפה יקר יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1130708:
כל הלוחות של H61 לא תומכות מהירות SATA3 וכן USB3. כדאי להשקיע קצת וללכת על לוח טיפה יקר יותר.

יש לי כבר את הלוח הזה... אגב - אם זה לא סאטא 3 מדוע הסימון ליד המילה סאטא הוא 3?

• הוסף לסימניות
SATA2 זה 3GBS
ו-SATA3 זה 6GBS.
מקווה שהבנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1131021:

האם הכרטיס הזה יתן לי ביצועים של סאטא6? אמר לי פעם מומחה שצריך כרטיס במחיר של סדר גודל של 400 ש"ח ע"מ שהתעבורה בו תהיה יותר טובה מהסאטא שיש לי. הוא טען שהמוצרים הזולים הללו לא ישפרו אלא עווד יאטו את התעבורה. אתה מבין בפרטים הקטנים הללו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה