דרוש מידע האם המחשב הזה (Lenovo IdeaPad 3) הוא מחשב טוב לשימוש ביתי סביר או לאוצר החכמה?

• הוסף לסימניות

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H800CSIV​

זה הדגם שהציעו לי ואני רוצה לדעת אם זה משהו ששווה לסמוך עליו או שבמפרט הזה כבר יש דברים יותר זולים
או שהוא לא משהו שימושי

• הוסף לסימניות
שימוש ביתי מספיק (אולי הייתי שוקל על הדור החדש אבל לא יותר מזה)
שים לב זה ללא מ. הפעלה

• הוסף לסימניות
מחשב פצצה לשימושים האלו אפילו בגרסת הi3 עם 8GB זיכרון.
אם תשים קישור למחשב הספציפי נוכל לדעת יותר.

• הוסף לסימניות
במשרד החינוך נותנים מערכת הפעלה חינם או רק אופיס?
כמה עולה מערכת הפעלה?
לא ידוע לי על מערכת הפעלה ממשרד החינוך
מערכת מקורית עולה בסביבות 400 שח
התקנה אצל טכנאי זה משהו אחר

• הוסף לסימניות
יש לך מבצע עכשיו בKSP על אותו מפרט בדור 12 ב1,639 ש''ח.
אתה יכול להתקין מערכת הפעלה לבד, זה לא מסובך מדי.

• הוסף לסימניות
השאלה אם ישלי ענין במחשב שאינו מיועד לעבודות גרפיות וכד'
אלא למיילים ואתרים, אוצר החכמה, ואופיס

ותודה על כל הייעוץ כאן בפנים מאירות

• הוסף לסימניות
השאלה אם ישלי ענין במחשב שאינו מיועד לעבודות גרפיות וכד'
אלא למיילים ואתרים, אוצר החכמה, ואופיס

ותודה על כל הייעוץ כאן בפנים מאירות
שוב, גם המחשב שבחרת יהיה מצוין לשימושים שלך אבל אם יש כבר מחשב מאותה סדרה עם מעבד חזק יותר והוא כרגע במבצע (ואם יש לך קופון טלגרם תוכל להוריד עוד 50 ש''ח חוץ מההנחה הנוכחית) אז אפשר לשקול את זה, אבל זה עדיין לא אומר שמה שבחרת לא יהיה מצוין עבורך זה רק ענין של שדרוג בעוד כמה שקלים, שיקול שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה