האם המפרט הבא מתאים לעריכת וידאו בפרימייר?

• הוסף לסימניות
מחשב נייד DELL INSPIRON 5521-15R

CORE I7
8GB
1TB
WIN8

תודה!1

• הוסף לסימניות
לענ"ד זה סביר/סביל, אבל לא יסחוב כמו שצריך..
אם המומחים דכאן חולקים עלי, אני מבטל את דעתי. :)

• הוסף לסימניות
אם יש אפשרות לנייח עדיף בעדיפות גבוהה.
אני עובד על מחשב כזה 17 אינטש עם כרטיס מסך 2 GB. המחשב חזק מאוד לניידים. אבל אין עדיין תחליף לנייח!

נ.ב. אני לא עובד על עריכת וידאו. אני עובד על גרפיקה וגם תלת מימד. (בתלת אני מרגיש את הכובד אבל הוא נותן ביצועים די מרשימים למחשב נייד)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
PARK צודק!
לי יש מחשב נייד 19 אינטש חזקה מאוד (עלה בסביבות 15.000 ₪) ואני מצטערת למה לא קניתי נייח

• הוסף לסימניות
גם לעריכת מצגות יחסית פשוטות

וקצרות בפרימייר הוא לא יספיק?

• הוסף לסימניות
זה ברור שאין נייד שמשתווה לנייח! אף אחד לא חשב אחרת.

• הוסף לסימניות
יספיק אבל אולי תתחרט על זה שלא קנית נייח.

אגב כמה עולה המחשב הזה?
ואיזה כרטיס מסך יש לו? יש כאלה עם NVIDIA 2 GB ויש כאלה עם כרטיס פנימי.

• הוסף לסימניות
מומלץ לברר היטב בפורום עריכת וידאו
או אצל פרסומון או אצל פופקו
היו כמה אשכולות בנושא

• הוסף לסימניות
זה נשמע סדר גמור!
לגבי כרטיס מסך אני לא יודעת להגיד לך, אבל המפרט של המעבד, הזיכרון וזיכרון ראם מותאמים בהחלט.
לגבי ניח - אני גם ממליצה! גם מבחינת נוחות של עבודה על מסך, וגם עצם העבודה - יותר חזק ויותר מהיר,

• הוסף לסימניות
תתיעצי עם פופקו

• הוסף לסימניות
נראה לי שפותחת האשכול שכחה בכלל שפעם המחשב שלה היה חדש....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה