- הוסף לסימניות
מה זה?לא הבנתי את השאלה,
מה זה?לא הבנתי את השאלה,
אני יודעת שזה אשכול ישן אבל אני מחפשת בדחיפות עבודהיש לך הצעת עבודה?
מחפשת משהו בסגנון.
אנגלית טובה+
באיזה תחום את רוצה לעבוד?אני יודעת שזה אשכול ישן אבל אני מחפשת בדחיפות עבודה
דוברת עברית ואנגלית שפת אם
בבני ברק?אני יודעת שזה אשכול ישן אבל אני מחפשת בדחיפות עבודה
דוברת עברית ואנגלית שפת אם
בבית שמשבבני ברק?
משרדי עדיףבאיזה תחום את רוצה לעבוד?
את זמינה לעבודה מיידית?משרדי עדיף
כןאת זמינה לעבודה מיידית?
10מעולה!
מה רמת הרצון שלך למצוא עבודה
מ-1 עד 10?
אפשר לשאול מי את ומה השאלון הזה?זה מצויין!
וכמה את מסכימה לפעול אקטיבית בנושא
מ-1 עד 10?
כולל דיור?אנשים ששאלתי ל 6 ילדים, הממוצע הוא בערך 12 אלף.
אגב, בני ברק זולה יותר מירושלים מה שנוגע למזון בעיקר.
שאלתי ברצינות ולא בציניותאפשר לשאול מי את ומה השאלון הזה?
אני עדיין חושבת שזה פלוס מינוס העלותבמקרה בשבת הייתי אצל אחותי,
סיפרו לי שעולה להם 20 אלף בחודש, 6 אלף שכירות.
7 ילדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים