דרוש מידע האם המתחם החדש של די סיטי במעלה אדומים מתאים לחרדים(חסידי)?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
משהו היה שם בחודש האחרון ויודע להגיד האם זה לענין לזוג חסידי שם?
כי בסוכות דיברו פה שהיו מופעים בסגנון חילוני,
השאלה מה עכשיו ברגיל?
ועוד שאלה, האם הדרך לשם מפחידה או מסוכנת? עוברת דרך הערבים?
(כאחת שפחדנית היסטרית מהם....)

• הוסף לסימניות
ביוםיום בשעות האור. מסתובבים שם בעיקר חרדים, וזגוות חילוניים מבוגרים שתוהים איך לבזבז את הפנסיה.

זה לא קניון בכלל, ולכן זה מתאים לחרדיים הרבה יותר מממילא ואפילו ממרכז העיר ירושלים.

• הוסף לסימניות
אם אתם הולכים ליפו, טיילת בהרצליה וכו'
אז מתאים לכם ללכת גם לשם.

(כשהייתי שם לפני חודש בדיוק
היה הופעת רחוב- הופעה שעוברת מאזור לאזור שם של ריקדנים בנים ובנות לבושים בצורה כזו או אחרת...
ואחד השירים שהתנגנו בכללי במתחם היה שירת נשים)

• הוסף לסימניות
היינו אחרי סוכות בשעות הבוקר הסתובבו בעיקר זוגות חרדים, אפשר לומר ש95% מהתיבור היה חרדי.\מאמינה שככה זה ברוב שעות הבוקר, אחרי צהרים מסתמא יש יותר ציבור כללי.

• הוסף לסימניות
הייתי לפני שבועיים בשעות הבוקר עד 4 אחה"צ, המקום ריקני לחלוטין כך שלא רואה כל בעיה להסתובב שם..
יש שם כמה צלמות שמסתובבות - עם חרדים כמובן...

• הוסף לסימניות
בזמני רוגע זה בסדר גמור, למי שלא נבהל מכל יציאה למרחב החילוני...
בזמני עמוס זה ממש מקום פרוץ ובעייתי.

• הוסף לסימניות
משהו היה שם בחודש האחרון ויודע להגיד האם זה לענין לזוג חסידי שם?
כי בסוכות דיברו פה שהיו מופעים בסגנון חילוני,
השאלה מה עכשיו ברגיל?
ועוד שאלה, האם הדרך לשם מפחידה או מסוכנת? עוברת דרך הערבים?
(כאחת שפחדנית היסטרית מהם....)

ממש לא מתאים לחסידים
הלכתי לשם לפני כשבועיים, והיה די ריק, אבל מספיק 2 זוגות חילוניים וכו', ו..........ברחתי
שמירת עיניים

ולגבי הדרכים, ממש לא מסוכן נוסעים על כביש 1, עד לצומת מישור אדומים, ושם יש עובדים ערבים ישראליים ופלסטינים, אבל בגדול הרי הם עובדים גם עם יהודים אז לא נראה שזה אמור להיות מפחיד.

• הוסף לסימניות
אם אתם הולכים ליפו, טיילת בהרצליה וכו'
אז מתאים לכם ללכת גם לשם.
כנ"ל.

יש המון סוגי חסידים :)
השאלה מה הסגנון שלכם.
מה שבטוח, יותר טוב שם מאשר ברידינג, לדוגמא.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מתי זה זמני עמוס?

ובגדול זה יותר טוב/פחות טוב/אותו דבר בהשוואה לקניון רמות?
אני חושבת שגם במצבים שרגוע שם מאד, כאילו בימים רגילים לא חגים וחופשות עדיין קשה לומר שזה כמו קניון רמות, בגלל כל הסגנון של החנויות וכו'...

• הוסף לסימניות
לגבי המקום- מתחם בעיצוב מדהים שלא ראיתי כמותו (לא שראיתי הרבה דברים אבל בכל זאת....:p)מתחם ענק שמכיל בתוכו אינספור חנויות ומותגים לעיצוב הבית.
וגם מתחם עם מסעדות -שחלקם טרם נפתחו.
בעקבות ההשקה יש שם מופעים ופסטיבלים שונים שאכן לא ממש מתאימים לאנש (וגם לא מפורסמים לאנש)
תכלס הייתי שם כמה פעמים בשעות הבוקר והרגשתי אוירה ממש חרדית.
מלא זוגות חרדיים שהגיעו לראות את המקום ולאכול פיצה.
מבינה את התגובות של אנשים שהגיעו בימים עמוסים או בערב ונתקלו ביותר פריצות.

• הוסף לסימניות
היינו שם בחול המועד והיו שם מאות משפחות ...
ואכן זה היה ממש לא צנוע...
משפחות עמדו בעירבוביה ונשים רקדו עם ילדיהן
זה ממש לא משהו שהייתי רוצה שהילדים שלי יראו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
הדרך לא מפחידה
ולא מסוכנת.
תוצאת השהיה שם מסוכנת ומאוד!
אם את מחפשת לבלות - לא הייתי אומרת שזה מקום בילוי לחרד מבורא עולם.
ונכון, לא בכל רגע נתון יש שירת נשים והופעות מחרידות.
אבל כל האוויר והאווירה היא לא שלנו.
צורת המקום עשויה לאחרים.
לא לנו. חרדים.

וברור לי שיש חרדים ויש חרדים,
אבל, אחד שכן שואל, סימן שהוא מחפש לדעת.
ומנקודת מבטי, זה מקום ג ר ו ע!

פעם היו מברכים זוג שהתחתן: (מקווה שאני מאייתת נכון)
זאָלסט זײַן אַ גליקלעכער ייִד .און לעבן ווי גאָט וויל. און פּונקט ווי ער וויל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה