האם הנתוני המחשב מספיק טובים?

• הוסף לסימניות
חג שמח לכולם!
יש לי שאלה די דחופה! אשמח אם משהו שמבין בזה יוכל לענות לי:

אני גרפיקאית ורוצה לקנות מחשב שיהיה חזק ומהיר מאוד מאוד!
המחשב אמור לשמש לתוכנות אדובי כמו: פרמייר, אפטר אפקט, פוטושופ אילוסטרייטור וכו'...

אני מבינה בגדול במחשבים אך לא בדיוק מה כל מעבד אומר....

המליצו לי על מחשב מסויים.
הנתונים של המחשב:

intel R core TM I7-3820 CPU @3.60GHz
24.0GB RAM 1900MHZ Extreme Cooler
NVIDIA Geforce 1GB RAM
gigabyte X79 devil
FSP Pro 1000W PFC Gold +90
קרור מים מקצועי!
מעבד מהסדרות הטובות בעולם!
DVD LG
li an li MIDI TOWER
usb3 X 6

האם הנתונים הנ''ל יהיו מספיק טובים והמחשב יהיה מספיק מהיר?
כמה לדעתכם שווה כזה מחשב? מה המחיר הסטנדרטי שלו?

אשמח אם משהו יוכל לענות לי בהקדם האפשרי.....

בתודה מראש,
תפארת שיש.

• הוסף לסימניות
נשמע מחשב יד שניה.
מחשב יחסית טוב.
בכל מקרה, הכרטיס מסך יחסית חלש.

• הוסף לסימניות
למה זה נשמע יד שניה?
זה באמת יד שניה אבל חדש, שכן שלי קנה ולא השתמש בו.
מה זה אומר כרטיס מסך? זה משהו שאפשר לשדרג עם הזן או מה שקונים, קונים?!
הוא אמר שיש לו כרטיס מסך גיפורס 1 ג'יגה. זה לא טוב?
אני רוצה משהו מהיר!

כמה הייתם נותנים על זה יד שניה שנקנה לפני שנה ולא נעשה בזה שימוש?

• הוסף לסימניות
זה מעבד משנת 2012.
המעבד עצמו גם לא משהו ביחס למעבדים של היום, אבל המפרט הכולל של המחשב הוא מעולה.
הכרטיס מסך- לתוכנות שהזכרת (עריכת וידאו) הוא די קריטי. אבל זה משהו שאפשר להחליף אח"כ.
הייתי מעדיף לקבל דגם מדויק של הכרטיס. אבל בכל מקרה, 1GB הם כרטיסים ישנים והם עושים את העבודה בפי 5 זמן בערך.

• הוסף לסימניות
רציתי להמליץ על פרסומון, ואני רואה שהוא ענה לבד.
רוצה לקנות מחשב?
אני ממליצה עליו בכל פה!!! יושר- שזה הא' ב' (לא ימכור סתם חתול בשק) שירות ידע, איכות... הכל!
בקיצור מומלץ!!!

• הוסף לסימניות
המפרט לא מאוזן בעליל, לא בהכרח מעיד על חוסר תקינות אבל זה דבר שצריך לשים לב אליו

• הוסף לסימניות
1. המעבד קצת פחות מI5 מודרני , אבל זה אמור להספיק לך
2. לא רשום כלום מבחינת האחסון , תבררי עם איזה דיסקים זה מגיע. רצוי כנראה להוסיף גם SSD , היום כדאי 480 GB.
3. אפשר בלוח כזה לשדרג לאיזה XEON עם 6 או 8 ליבות במחיר לא גדול ואז בכלל זה יהיה כדאי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות אותו למרות שהמעבד שלו מ2012? ואם זה מ2012 אז מן הסתם שהוא כן השתמש במחשב והוא לא עמד לו בצד....
או שפשוט לא לקנות ולחפש מחשב אחר יותר טוב....

אם אני אקנה ויעשה לזה את השידרוגים שאמרתם זה ישתלם לי? (XEON עם 6 או 8 ליבות)....
וכמה כזה שידרוג עולה?
על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? משהו שיהיה מספיק טוב בשבילי... וגם זה מה המחיר?

אני פשוט מתלבטת אם לקנות אותו ולעשות את כל השידרוגים האלה או שלקנות מחשב אחר לגמרי שבא לכתחילה טוב....

• הוסף לסימניות
מכיוון שליכא מידי דלא רמיזא באורייתא (תענית ט, א)
אני הקטן חושב שהתשובה לשאלתך:
נכתב ע"י תפארת שיש;2271281:
השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות אותו למרות שהמעבד שלו מ2012? ואם זה מ2012 אז מן הסתם שהוא כן השתמש במחשב והוא לא עמד לו בצד....
טוב שכן קרוב מאח רחוק (משלי כז, י) עדיף להשאר שכנים טובים מאשר מחר לריב, כן השתמש עם המחשב, לא השתמש עם המחשב, המחשב עובד לאט, עבד עליך, לא עבד וכן הלאה
מכיוון שהמחשב הזה כמות שהיא כ"ע מודים שהוא לא בדיוק לצרכים שלך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה