דרוש מידע האם הסדרה של חוי בר , מבחן נאמנות ועוד,מתאים לילד בן 14

• הוסף לסימניות
?
מה אומרים, או שזה ספר לנשואים בלבד כמו שמגדירים אותו בספריה בעיר מגורי?

• הוסף לסימניות
לא רואה בזה שום בעיה..
תתפלא לגלות שקהל הקוראים של הספרים האלו הם יותר בגיל העשרה ממבוגרים...
אצלינו לפחות קוראים בגיל קטן יותר.

• הוסף לסימניות
לא רואה בזה שום בעיה..
תתפלא לגלות שקהל הקוראים של הספרים האלו הם יותר בגיל העשרה ממבוגרים...
אצלינו לפחות קוראים בגיל קטן יותר.
זו הבעיה שלי. שבספריה בעיר מגורי כל ספרי חוי בר הם לנשואים בלבד!!

• הוסף לסימניות
הקצינו לגמרי.
לא רואה לכך סיבה..
ותבינו את עוגמת הנפש.
הבן שלי הגיע במרחק של חצי שעה נסיעה , ובסוף לא יכל לקחת את הספר,
ועוד שהוא שאל אם הוא יכול להתקשר להורים כדי שיאשרו לו ואמרו שרק נשוי יכול לקחת בפועל...!!!!

• הוסף לסימניות
ותבינו את עוגמת הנפש.
הבן שלי הגיע במרחק של חצי שעה נסיעה , ובסוף לא יכל לקחת את הספר,
ועוד שהוא שאל אם הוא יכול להתקשר להורים כדי שיאשרו לו ואמרו שרק נשוי יכול לקחת בפועל...!!!!
הזוי!
כל ספרי המתח שם למבוגרים?
אז מה נערים מעל גיל 18 קוראים? עשרים ואחד בבית אחד?!

• הוסף לסימניות
כל הקטע שהוא לא חרדי, מאשים את הציבור החרדי ועוד..
לא אומרת שאני רואה את זה ככה
בגללזה להגדיר את הספר לנשואים בלבד שגם מי שהוא בן עשרים + לא יכול לקרוא (וחוץ מזה מה אשם הרווק בן החמישים שאין לו זיווג?)

• הוסף לסימניות
זו הבעיה שלי. שבספריה בעיר מגורי כל ספרי חוי בר הם לנשואים בלבד!!
ממש לא לנשואים בלבד.
לדעתי אפילו יותר לבחורים\בחורות. יכול להיות שבגלל הסדרה הראשונה שלה, שמדובר שם על זוגיות די הרבה, סגרו אותם לנשואים בלבד.
אבל כל שאר הספרים לגמרי לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה