כללי האם הפונטים NarkisTam בעיתיים?

• הוסף לסימניות
הלקוח מתעקש על משפחת הפונטים של נרקיס תם, ואני לא מצליחה להטמיע אותו בPDF

האם נתקלתם בבעיה עם הפונטים האלו? מה אפשר לעשות?

דחוף לי מאוד, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

תודה.

• הוסף לסימניות
יש לך אותם חוקיים? פנה לחברה להתלונן!

• הוסף לסימניות
פונטים ישנים מאוד, נראה לי מגיע יחד עם וורד.

הקובץ באינדיזיין, 300 עמ'. חוץ מעקומות יש פתרון נוסף?

• הוסף לסימניות
הפונטים של מסטרפונט עושים הרבה בעיות בהעניין ההטמעה.
פני לרעואל מהתמיכה במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ובע"ה הוא ישלח לך פונטים תקינים

(כמובן אך ורק אם את לקוחה שלהם...)

• הוסף לסימניות
אם אין לך את הפונטים החוקיים, אל תסתבך.
מאסטרפונט מאוד לא נחמדים כשהם מגלים שהשתמשו בפונט שלהם באופן לא חוקי.

ועכשיו ראיתי שכתבת:
נרקיס תם לא מגיע יחד עם וורד.
אם יש לך אותו על המחשב ולא קנית אותו, אל תשתמש בו.

• הוסף לסימניות
נכון שנרקיס תם לא מגיע עם word, אבל כמדומני יש גירסאות שלו שהגיעו עם wordperfect ז"ל או מעבד תמלילים ישן אחר, כך שאם זה לא הגירסה NarkisTamMF אין בעיה חוקית להשתמש בה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עזרתם לי מאוד ;)

• הוסף לסימניות
תוכנה שמצאתי ברשת

http://www.eftype.prog.co.il/embed.exe

מורידים לאן שהו\עושים לתוכנה קיצור דרך\גוררים את הפונטים על קיצור הדרך והפונטים מוכנים להטמעה בPDF

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
ניסיתי, לא הלך. תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
נסי לסגור לפוסטקריפט ומשם דיסטילר לPDF

• הוסף לסימניות
חלק מהפונטים שמאסטרפונט משווקת, וביניהם גרסאות הנרקיס,
עושות לי בעיות, לא בהטמעה לPDF, כי אם בשינוי הפונט, כל אימת שמקישים על ספרה/סימן פיסוק.
ברגע שזה קורה, הפונט משתנה לפונט אחר ויוצר בלאגן.

• הוסף לסימניות
פונט מבית נרקיסים עושה בעיות בתוכנות אדובי(בסגירת קובץ לpdf) כנראה כי הוא די ישן, אבל כמו שאמרו קודמי אם זה מחברה אז תפנה אליהם.

• הוסף לסימניות
לעשות קריאייט לטקסט
לאחר העבודה הסופית.
אם מגישים הגהות ללקוח = לסגור בגי פג
החסרונות: לא נח ומכפיל מאד את משקל הקובץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה