דרוש מידע האם הפלאפון חסום?

• הוסף לסימניות
העברתי סים כשר של אורנג' ממכשיר כשר ישן למכשיר כשר חדש, ונראה שיש איזו חסימה, כשאני מנסה להתקשר מהמכשיר החדש הוא משמיע איזו מנגינה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפותרה? תודה מראש לעוזרים.

• הוסף לסימניות
כן, יש קליטה, ובפעם הראשונה שהכנסתי את הסים אפילו הצלחתי להתקשר אליו, אך לאחר מכן נוצרה החסימה, או מה שזה לא יהיה [בעבר זכור לי שהיה קורה משהו דומה כשהכנסתי סים כשר במכשיר 'תואם כשר', אבל עכשיו הכל 'כשר למהדרין'...]

• הוסף לסימניות
לא כל סים מתאים לדור של המכשיר כנראה נחסם,תתקשר לחברה יסדרו לך בטלפון

• הוסף לסימניות
לאחרונה זה קורה בכל פעם שמעבירים סים של חברת פרטנר ממכשיר למכשיר.
בנוסף, אתמול הסוללה נפלה לי מהמכשיר וזה גם קרה.

• הוסף לסימניות
אני בהלם!
גמלי זה קרה!! אתמול!
פתאום המנגינה של פרטנר בכל התקשרות.
מה עשיתי?
דרך הפל' של בעלי התקשרתי אליהם וביקשתי שישחררו!!!
מעצבן ברמות

• הוסף לסימניות
זכור לי שגם לי היה את זה בעבר. אבל חיכיתי קצת זמן לא זוכר כמה. וזה היסתדר. צריך לחכות אם המנגינה עד שזה מישתחרר. בדרך כלל זה קורה שמכניסים סים קשר לפלפון לא כשר.

• הוסף לסימניות
התקשרנו לפרטנר והם טענו שהמכשיר לא כשר! [נקנה אתמול במשנת יוסף]. אבל בכל זאת פתחו את החסימה. משהו כאן לא ברור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה