האם הפרסומת יפה

• הוסף לסימניות
מהצד של הלקוח...
יפהפה, חד וברור
3 הערות במלל
1. 'חדש ביבנאל' צריך להיות מעל 'על אם הדרך'
2. 'מבצע' ולא 'במבצע'
3. 'אבל' תבואו וכו' למחוק, שוה לבוא וכו' או בואו וכו'

• הוסף לסימניות
חברה אני צריך את חו''ד בנושא זה ממש חשוב

אשמח אם תכתבו אם צריך תוספות או תיקונים וכדומה.....

תודה לכם מראש

• הוסף לסימניות
אולי תנסה בפורום עיצוב גרפי?!
שם יש לך סיכוי...

• הוסף לסימניות
לא קשור לצילום- אבל לי כלוקח חשוב לדעת מה הכוונה ב"שמיטה לחומרא".
שלא אגיע בטעות ואגלה שזה יבול ערבי מחקלאי ג'נין הצדיקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;1463828:
יפהפה, חד וברור
3 הערות במלל
1. 'חדש ביבנאל' צריך להיות מעל 'על אם הדרך'
2. 'מבצע' ולא 'במבצע'
3. 'אבל' תבואו וכו' למחוק, שוה לבוא וכו' או בואו וכו'

מצטרפת לנ"ל
מודעה יפה ונקיה
לא ברור לי למה האזור של המפית 'ריק'

• הוסף לסימניות
פרסומת יפה, אך הייתי חושבת שהשם לא משקף את המהות. אוקיי, הבנתי שזה על אם הדרך, אבל מה זה? אולי כדאי לקחת את המיקום במקום שני בחשיבות, למשל שם כמו: ד"ר פלפל בצומת" או "ירקניית הכיכר", "פירות על הדרך", משהו בכיוון הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה