פעם צינתק אלי קו עם עשרות פודקאסטים מסודרים לפי נושאיש פודקאסטים מקצועיים שזה מסובך להגיע אליהם מבחינת סינון
הלוואי ויהיה קו טלפון עם פודקסטים בנושאים מועילים, זה קיים ברשת בדיוק כמו הנייעס (ולא עוד איזה פוליטיקה)
לתשומת לב בעלי קווי הנייעס שיעשו גם משהו מועיל...
אפשר תרגום?
התרגום הרשמי ככל שידוע לי הוא: הֵסְכֵּת.פודקאסט. מדיה דיגיטלית דמוית רדיו, המופצת באינטרנט וניתן להאזין לה בכל זמן ובכל מקום.
ויקיפדיה
משהו יודע איפה אפשר לשמוע הפודקאסטים של משה ויסברג ויצחק פלדמן (זכרון משה)
תודה רבה אני מחפש לשמוע בטלפון![]()
זכרון מוישה | דוסקאסט
היכנסו לאתר דוסקאסט, ספריית הפודקאסטים הגדולה במגזר החרדי, לפודקאסט זכרון מוישה ולמאות פודקאסטים במגוון נושאים לקהל החרדי, המסורתי ומה שבינהם.www.doscast.co.il
בקו המכלול.תודה רבה אני מחפש לשמוע בטלפון
וגם של בלבולי מחאני כשמזדמן לי נהנית מאד
זה בעייתי מבחינת סינון וחבל
זה פשוט הר של ידע
אפשר לעשות על מהירות פי 2בלת''ק
לדעתי לא ממש עובד.
או שאולי רק אני ככה.
אם אני מעוניינת לשמוע ולהעמיק בנושא מסויים אני אעדיף לקרוא מאשר לשמוע.
אין לי סבלנות לזה
עוזר חלקית, כי בד''כ פודקאסטים שומעים תוך כדי שעושים משהו,אפשר לעשות על מהירות פי 2
מה המספר של פורטל התוכןבקו המכלול.
אפשר להגיע לקו גם דרך פורטל התוכן בהקשה על 3 ואח"כ 2
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים