האם הצלחתם למצוא כזה סוג ספוט שקוע באליאקספרס?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת ספוט שקוע ממש, לא רק 2 סמ
משו בסגנון הזה:

בערך כמו בתמונה פה:
1722844355982.png

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: den
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה המהירה והיעילה שלך!!!
אני מתכוונת שהספוט עצמו, האור, שקוע בתוך הגבס איזה 5-7 סמ
לא כמו בספוטים רגילים שרואים את התאורה בקו חלק יחסית עם ההנמכה (2 סמ פנימה)
אבל זה מספיק שקוע? ייתן אפקט כמו בתמונה שצירפתי?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה המהירה והיעילה שלך!!!
אני מתכוונת שהספוט עצמו, האור, שקוע בתוך הגבס איזה 5-7 סמ
לא כמו בספוטים רגילים שרואים את התאורה בקו חלק יחסית עם ההנמכה (2 סמ פנימה)
אבל זה מספיק שקוע? ייתן אפקט כמו בתמונה שצירפתי?
תודה רבה!!!
תבדקי היטב בסקירה הכללית של הקישורים שנתתי לך, לדוגמה כאן נראה האורך הכולל של הספוט הוא 9.2 ס"מ
Sd2f2713678234ae6b6124a9b80daaa56v.jpg

איך מתחזקים את זה? כל החלפה כשנגמרת הנורה מצריכה איש גבס?
אין לי מושג, אולי בתגובות של הקונים תקבלי תשובה :)

• תודה
Reactions: den

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מאוד נחמץ הלב על הפרשיה האחרונה בשוק ההון החרדי (לכאורה, לכאורה)
(כלומר האחרונה להתפוצץ, אני בטוח שיש עוד כמה בלונים שהסיכה טרם הגיע אליהם:.. :cry:

הבעיה היא שכל פעם מגיע משהו מסוג אחר: פעם היה קרקעות חקלאיות, אחר כך אמבולנס מעופף עד שמי שמיא, ועכשיו הזהב מהארץ השחורה... ועוד כהנה וכהנה.

בכל פעם הפרטים היו שונים, וגם סימני האזהרה המקדימים אינם דומים ממקרה למשנהו.

הבעיה היא גם שסיפורי הונאה מאוד מאוד מרתקים, כי זו ממש דרמת מציאות סוחטת דמעות... ואז המוח מתמלא בפרטים, חלקם לא חשובים, וחלקם לא יעזרו לך כשיציעו לך השקעה אחרת...

מצד שני גם לאף אחד אין עניין שאנשים יתפסו חרדה ויפסיקו לגמרי להשקיע - אדרבה ואדרבה, שישקיעו בחכמה ויצליחו.

חשבתי שצריך למצוא משפט פשוט, מנטרה, שאפשר לקבוע אותה כסיסמה חזקה, שלא תלך לאיבוד בתוך הררי המידע והסיפורים והראיונות...

ומשהו שרלוונטי לכל סוגי ההשקעות.

אולי:
"אין השקעה בלי מומחה בלתי תלוי מטעם המשקיע"
?

טוב, האמת קימצתי במילים, וזה יצא קצת כמו המברק של הרשל'ה, אז אולי זה:

"לא ניגשים להשקעה לפני שמקבלים חוות דעת ממומחה בלתי תלוי שאנחנו הזמנו"

@איצ'ה קו המידע וכולם, נא דעתכם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה