האם הצלחת להרגיל ילדים לאכול לחם מקמח מלא?

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1285930:
אפשר להוסיף כל מיני תוספות מעל, או בפנים.
אני לא מכירה ילד שיתנגד לאכול לחמנית פיצה, גם אם היא חומה....

יש לחמניות קמח מלא של אגמי ממש מעולות, אבל אני בטוחה שלחם שנאפה בבית מקמח שאת יודעת כמה אחוזים הוא באמת מלא הוא בריא יותר...

למי שיש מתכונים וטיפים - אשמח!
(האם חובה שיהיה מיקסר?)

קמח 80% של רובינפלד מעולה, בהיר, המתכון שעל גב האריזה מצוין והלחמניות ממש טעימות.
אני מכינה בלי מיקסר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1285922:
מענין אותי מה היתה הרצאתה המזועזעת.
עד כמה שידוע לי- מאכילת לחם עם שוקולד לעתים רחוקות לא אמור להגרם שום נזק.

ברור.
אבל היא לא יודעת שזה רק לעיתים רחוקות.
יש לה מה שעיניה רואות וזהוזה. אז הרווחתי הרצאה אל תלחצו. דווקא נהננו.

אני חושבת כאמא שהבעיה בשוקולד זה רק ההרגל.
והרגל מושג באמת ע''י אכילת קבע של זה.

אני נזהרת שבעתיים משוקולד
כי אצלנו יש אהבת יתר לשוקולד. וזה תורשתי משני ההורים :D.
אז פעם אחת קטנה נהיית מאוד בקלות שטף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1285829:
באיזה אופה את משתמשת? ממליצה?

אמנם לא שאלת אותי... אבל גם לי יש תשובה בשבילך:
אני משתמשת באופה לחם של מורפי ריצרד, ומאוד מרוצה.
(הוא משמש לי בנוסף, כמיקסר לבצק של החלות של שבת. אמנם יכולת הקיבול שלו היא מקסימום קילו אחד, אבל גם למיקסר קנווד צ'ף שלי, נכנס רק קילו - ופה, קל לי יותר. אני מכניסה את החומרים מתכנתת והולכת לענייני, לא צריך להשגיח עליו שלא יקפוץ לי מהשיש, ולא צריך לעמוד לידו כשהוא עובד - אני מקבלת בצק שעבר התפחה ולישה כמה פעמים ומוכן כבר לרידוד וקליעה. מבחינתי - נהדר. אם לא כן, לא הייתי מגיעה לאפות בעצמי את החלות לכבוד שבת.)

• הוסף לסימניות
אני מכינה לילדים לחמניות שבתוכן שוקולד צ'יפס (ואל תחנקו אותי על השוקולד!!!)
ככה הם אוכלים בשמחה.
(זה גם חוסך ממרחים על הבוקר, פשוט מוציאים מהמקפיא לתיק וזהו..)

שימי לב לתגובת הגוף לקמח המלא, לא לכולם זה טוב!!!
אצלי היו כמה ילדים שבתקופות שונות ממש לא היה להם טוב קמח מלא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה