האם הצעת המחשב הזו שווה?

• הוסף לסימניות
יכול להסביר לי בעברית את התרשים הנ"ל?
כי אני כן רואה הבדלים ביניהם
כתבו, שמעבד i5 שעלותו הכוללת של המחשב יהיה כמעט זהה למחשב היד-שניה שהציעו לך, עדייין יהיה יותר טוב (אני כתבתי בלי לבדוק יותר מידי, שהוא יהיה 'כמעט אותו הדבר', היות ונזהרתי בלשוני, ו@bris כתב אחרי בדיקה שה-i5 יהיה אפילו יהיה יותר טוב ב-18 אחוז- במכלול).
בקצרה- לא צריך להסתכל על זה כ-i5 וi7, אלא חשוב מאד לראות דגם מדויק של הרכיב, בכדי לדעת מה טיבו, לפעמים i5 חדש הוא טוב יותר מi7 ישן.

מכתובים יקרים ,
אני רוצה "לשפוך קצת אור" על המפרט הבא ועל דגמי HP העסקיים , כמובן כל אחד יכול להגיע כרצונו , אך חשוב שתבינו את ההבדלים הקטנים והגדולים .
מדובר במוצר עסקי של חברת HP אשר עובר בדיקות קפדניות מאוד לפני שהוא יוצא לשוק , המוצרים העסקיים חזקים ועמידים הרבה יותר ממוצרים ביתיים , המארז הספק והלוח במוצרים אלו מגיע ברמות גבוהות , כלל לא דומה למוצרים הנמכרים בשוק הפתוח . חברת HP עוברת בדיקות מאוד קפדניות למוצריה(תוכלו לראות זאת בסרטונים באינטרנט) כיוון שהם נמכרים לחברות היי טק החזקות בשוק ולצבאות עולם (צבא ארה"ב, ישראל ועוד).
כאשר מדובר במחשב מותג , אז הוא עולה קצת יותר ממחשב ביתי רגיל והוא עמיד הרבה יותר .
זה הדגם HP EliteDesk 800 G2 Tower PC המדוייק .
והמחיר הוא 3800 ש"ח
כולל מסך עסקי 23 של DELL FULL HD
המחשב מדגם 800 Hp Elitedesk Tower G2
לוח Hp
מעבד I7-6700
זכרון 16gb DDR4 2400MHZ
SSD 256GB SMASUNG
דיסק קשיח משני 1TB SEAGATE
כרטיס גרפי NVIDIA GTX 1050
מערכת הפעלה WIN 10 עם רישוי מלא
אופיס 2016 עם רישוי מלא
תוכנות ADOBE לגרפיקה - כל חבילת ADOBE 2019 CC

בברכה ,
דוד
הי דוד,
כמובן שיש בדבריך דבר או שניים, אבל לא עד כדי כך אחורה.
מה גם, שגם מחשב מותג עם i5 דור 8-9, שהוא טוב יותר מi7 דור שישי, יעלה בערך אותו המחיר שהציעו לה במחשב מורכב. אולי עוד 200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
המשתמשת התעקשה באופן ברור I7 או I9 ועוד הדגישה שהיא לא רוצה מחשב יקר כל כך אבל שיהיה איכותי ומהיר - לא רצתה לשמוע על I5 , אני לא רוצה להיות זה שמשכנע .
זאת הסיבה שI5 ירד מהפרק .

• הוסף לסימניות
המשתמשת התעקשה באופן ברור I7 או I9 ועוד הדגישה שהיא לא רוצה מחשב יקר כל כך אבל שיהיה איכותי ומהיר - לא רצתה לשמוע על I5 , אני לא רוצה להיות זה שמשכנע .
זאת הסיבה שI5 ירד מהפרק .
בשביל זה צריך להסביר לה, שיש i5 שהם טובים יותר מi7, ואחר כך, כמובן, שתעשה כרצונה.

• הוסף לסימניות
קשקוש בלבוש
מהסיבה הפשוטה

שאת אותה רמה של מחשב "עסקי" אבל עם מעבד I7 דור9 אפשר לקבל באותו מחיר כמעט

• הוסף לסימניות
לעצם הנושא , היתרון של מחשבי "מותג" לעומת מחשבים מורכבים הוא נושא מורכב
יש יתרון לכאן ולכאן , וכהיום , מחשבי "מותג" זולים כמו הV530 של לנובו או ה ELITEDESK800 של HP (או הOP3080 של דל וכו כו) עולים בדיוק או אפילו פחות מאשר מחשב מורכב ברמה טובה.

יש הרבה מאוד לדון לכאן ולכאן , אבל יש עוד הרבה פגמים בהצעה שהציעו לך חוץ מאשר הנושא שזה מעבד בן 3 שנים ... ברמה של איי5 של היום .
הכרטיס מסך למשל , הוא טוב , אבל ממש מיושן היום , אני מנחש שהוא מגיע עם 2G זיכרון ולא 4G (בדכ אם זה מגיע עם 4 כותבים ....) והוא גם דגם בן 2-2.5 שנים , היום ה GTX1650 4G מהיר ממנו בכ50 אחוז ועולה כמעט אותו הדבר.

וכו וכו

• הוסף לסימניות
לא ככ רציתי להכנס לזה , אבל בגלל שהמוכר מתעקש

הנה למשל
מחשב חדש , הכל חדש וחדיש בלי קומבינות

מחשב מותג לנובו V530
מעבד I7-9700
זיכרון 16GB
דיסק SSD256
דיסק 1TB נוסף
מאיץ גרפי GTX1650 4GB (כאמור מהיר ב50 אחוז מה GTX1050)
כולל מקלדת ועכבר של לנובו

כולל אחריות 3 שנים באתר הלקוח של לנובו

עם 10 יציאות USB, מתוכם 6 קדמיות מהירות + 4 אחוריות
+ קורא כ זיכרון משולב במארז+צורב

כולל כל ההתקנות הנל (או CC2020 או CC19 אם רוצים ישן )

ב 3790 שח (למזומן)

מסך 24 אפשר לקנות החל מ 450 שח או פחות אפילו

• הוסף לסימניות
פגמים - סלח לי אתה שלילי ביותר ..
על איזה קומבינות אתה מדבר ? ?
שלח קישור בבקשה למחשב המדובר !

• הוסף לסימניות
אם המילה פגמים , פגעה בך , אני מתנצל זה לא היה אישי

קומבינות , הכוונה למכור מחשב בן 3 שנים במחיר שהוא כמעט זהה לחדש

אני מוכר במחיר הנל , ואני מכיר עוד הרבה בתחום שישמחו למכור במחיר הזה. זה המחיר.
מחשב עם I7-6700 שווה היום 2000 שח גג. וגם זה ביום טוב.

• הוסף לסימניות
טוב , אז בדקתי את הדברים ואתה אכן משנה מאוד מהמציאות .
שניידר מחשבים שהמחשבים אצלהם במחיר הזול ביותר ברשת .
מוכרים את המחשב שדיברת עליו ב3340 ש"ח עם 8 גיגה זכרון ובלי כרטיס מסך !!!!
אתה שובר את המחירים הנ"ל ??? ממש פלא בעיני ועוד נותן את התוכנות עם רישוי מלא . אני מסופק ואם כן , אז אני אקנה ממך מחשבים . ואני מזמין את המשתמשת המעוניינת במחשב לפנות אליך עם המלצה חמה.
רק תראה לנו שאכן אתה נותן כאלה מחירים ..

• הוסף לסימניות
הלקוחה יותר ממוזמנת לפנות אלי ואמכור לה במחיר הזה.
גם אתה מוזמן אם זה לשימוש עצמי (אני לא מוכר למתווכים) .
תוכל לקבל את המחשב תוך 24 שעות מהסדרת התשלום.

• הוסף לסימניות
חחחחח חזק תיארתי לעצמי שלא תשלח קישור . . נשמע אמין ביותר .
בהצלחה ותודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מוכן לבדוק זאת שלח טלפון וכתובת ואשלח אליך לקוחות ..

• הוסף לסימניות
כולם מכירים אותי כאן , אני לא מסתתר מאחורי ניק כמו אחרים ....

זה המקצוע שלי ואני עושה אותו בשמחה כבר 20 שנה פלוס מינוס

חננאל ברנד
המשרד פרדו 13 בני ברק
0533-10-1515
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ותודה על הפרסום ועל הלקוחות !

• הוסף לסימניות
טוב , אז בדקתי את הדברים ואתה אכן משנה מאוד מהמציאות .
שניידר מחשבים שהמחשבים אצלהם במחיר הזול ביותר ברשת .
מוכרים את המחשב שדיברת עליו ב3340 ש"ח עם 8 גיגה זכרון ובלי כרטיס מסך !!!!
אתה שובר את המחירים הנ"ל ??? ממש פלא בעיני ועוד נותן את התוכנות עם רישוי מלא . אני מסופק ואם כן , אז אני אקנה ממך מחשבים . ואני מזמין את המשתמשת המעוניינת במחשב לפנות אליך עם המלצה חמה.
רק תראה לנו שאכן אתה נותן כאלה מחירים ..

א.מותג לא תמיד מציאה במיוחד אם מתוכנן שדרוג עתידי של כוננים או כרטיסי מסך שיש מוגבלות רבה מבחינת חשמל וחיבורים.
ב.מחשב מורכב מאיכות טובה כלומר לקחת לוח טוב ספק כח ומארז אמינים ושאר רכיבים טובים ולא הכי זול בקטגוריה מגיעים לרמת אמינות מעולה ג"כ.
ג.המחיר לא זול ולא משתלם לא הייתי קונה בשום מצב מערכת כזו במחיר כזה הרבה פחות מכך... המחיר לא מציאה!!! כמו שרשמו ידידי הטכנאים @bris ו @פרסומון וגם אני מצטרף להנ"ל
ד.זה שאתה חושב ששניידר הכי זולים זה לא אומר שזה נכון.
יש פה אנשי מקצוע בפורום ששניידר זה לא הספק שלהם. ויכולים לתת מחירים טובים יותר אפילו שכמובן ידוע שמחיר זה לא הפרמטר העיקרי בסיפור פה. עיין מפרטי מחשב רשתות גדולות אם אתה מבין למה אני מתכוון.
ה.בפורום הזה משתדלים לדבר בשפה נאותה לכולם. גם שכותבים דברים מבחינה מקצועית נטו שלך זה לא מסתדר כי 1234 עדיין איני רואה סיבה לכתוב בצורה שלך כדלעיל ....מסופק וכו כאילו מדובר בשקרנים ח"ו . ב"ה יש הוכחות מלקוחות ולא אחד ולא שניים.... אם לא שמת לב @bris מנהל הפורום פה בנושא המחשבים זה אומר משהו לא??
ה.ברוך הבא לאתר פרוג. מה לעשות תדע שכאן זה פורום מקצועי ודברים שלא נכונים יסתרו בשפה יפה ובכבוד .
דרך צלחה
ממני ומשאר חברי טכנאי המחשבים דכאן

• הוסף לסימניות
חבר'ה, לא התכוננתי למלחמת כוחות משוריינת שכזאת..
לא מעונינת בחוסר נעימות בגללי..
אני בסך הכל צריכה מחשב
כן יקר, לא יקר
קדימה
מי מציע מחשב יותר טוב בפחות מחיר?
בואו נראה אתכם נותנים הצעה משתלמת (אני חייבת כבר מחשב :)
אני הולכת על זה. אבל שיכלול תוכנות אדובי, אופיס והעברת קבצים מהמחשב הישן

@פרסומון @תודה רבה! @bris @דוד כהן

• הוסף לסימניות
חבר'ה, לא התכוננתי למלחמת כוחות משוריינת שכזאת..
לא מעונינת בחוסר נעימות בגללי..
אני בסך הכל צריכה מחשב
כן יקר, לא יקר
קדימה
מי מציע מחשב יותר טוב בפחות מחיר?
בואו נראה אתכם נותנים הצעה משתלמת (אני חייבת כבר מחשב :)
אני הולכת על זה. אבל שיכלול תוכנות אדובי, אופיס והעברת קבצים מהמחשב הישן

@פרסומון @תודה רבה! @bris @דוד כהן
מה לא טוב במה ש@bris הציע?
אני אישית הייתי הולך על מורכב במקרה הזה, ולא על מה שהוא הציע, היות שבמורכב אפשר לשים איזה קירור שרוצים, והמותג בדגם המדובר יש קירור יחסית טוב, אבל למעבד המדובר הייתי שם קירור טוב יותר. (זה הרי הרעיון של מחשב מורכב, שניתן לקחת בכל רכיב את הכי טוב שרוצים, ולא צריך בשביל זה לשדרג את כל המחשב).
בכל מקרה, את הדגם הנ"ל ש@BRIS הציע, אני מניח שכולם (כולל אני :) ) יוכלו לתת לך במחיר הזה, אבל @bris הציע ראשון...
מחשב מורכב, הייתי משדרג כמה דברים קטנים, כמו ספק כח וקירור וכדו', והוא יעלה טיפה יותר יקר.

נ.ב. לגבי ה'מלחמת כוחות', אני חושב שכל הטכנאים היקרים פה, רוחשים כבוד הדדי אחד לשני, ועובדים ביחד. ולכן ברגע שהיו כאלה שדיברו נגד אחד, זה הקפיץ פה את כולם :) , אבל הכל בסדר. אני חושב שאף אחד לא כועס פה על אף אחד, כולם משתדלים לדבר יפה. אני אישית משתדל לא להגיב על התרסות כאלו ואחרים, ולכן פחות הגבתי באשכול הזה אחרי שזה קצת סטה לכיוון הזה.

• הוסף לסימניות
מה לא טוב במה ש@bris הציע?
אני אישית הייתי הולך על מורכב במקרה הזה, ולא על מה שהוא הציע, היות שבמורכב אפשר לשים איזה קירור שרוצים, והמותג בדגם המדובר יש קירור יחסית טוב, אבל למעבד המדובר הייתי שם קירור טוב יותר. (זה הרי הרעיון של מחשב מורכב, שניתן לקחת בכל רכיב את הכי טוב שרוצים, ולא צריך בשביל זה לשדרג את כל המחשב).
בכל מקרה, את הדגם הנ"ל ש@BRIS הציע, אני מניח שכולם יוכלו לתת לך במחיר הזה, אבל @bris הציע ראשון...
מחשב מורכב, הייתי משדרג כמה דברים קטנים, כמו ספק כח וקירור וכדו', והוא יעלה טיפה יותר יקר.

בבקשה לתת הצעה מסודרת מה זה כולל
אתה גם יכול להציע - אין פה זכויות ראשונים
מעדיפה משהו חדש ולא יד שניה

• הוסף לסימניות
בבקשה לתת הצעה מסודרת מה זה כולל
אתה גם יכול להציע - אין פה זכויות ראשונים
מעדיפה משהו חדש ולא יד שניה
תרשמו לי בבקשה כתובת מייל ואשלח לכם. או שתשלחו לי הודעה למייל ואחזיר לכם:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בעקבות תקלה שהיה לי במחשב הציעו לי מאסוס מחשב חדש והייתי שמח לשמוע מהמומחים כאם על טיב המחשב
ובעיקר כמה הוא שוה?

קבצים מצורפים

• מחשב.xlsx
    KB 361 · צפיות: 42

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה