דרוש מידע האם הקטלוג של קידישיק נמצא באתר שלהם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פשוט האתר חסום לי ואני רוצה לדעת אם יש לי מה לבקש לפתוח.

• הוסף לסימניות
כן יש באתר אבל את יכולה לשלוח להם מייל שישלחו לך את הקטלוג
ואגב יש את האתר מיקובל שמרכז בתוכו את הקטלוג של קידישיק ומלאנג

• הוסף לסימניות
כן יש באתר אבל את יכולה לשלוח להם מייל שישלחו לך את הקטלוג
ואגב יש את האתר מיקובל שמרכז בתוכו את הקטלוג של קידישיק ומלאנג
מה המייל של קידישיק?
גם מ"הדס" יש אפשרות לבקש קטלוג?

• הוסף לסימניות
אם האתר מיקובל פתוח יהיה לך יותר נוח כי אני לא יודעת מתי ישלחו לך הם היו שולחים כשהיה סגרים... יכול להיות שגם עכשיו הם שולחים אבל יקח להם יותר זמן (הכל השראות)
המייל שלהם:
kidichicofficeאין לכתוב כתובת מייל
והדס רני לא יודעת יכול להיות אותו דבר תנסי
המייל של הדס:
hml#hadasminiloves.co.il

• הוסף לסימניות
בלי מחירים
קידישיק שלחו לי קטלוג, יש שם ממש מעט בגדים, לא הגיוני שזה כל הקולקציה, אשמח שתשלחי לי את מה שיש לך למייל שרשמתי לעיל, אולי יש להם עוד קטלוגים עם הסחורה הקודמת למשל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה