עובד במגע?עשיתי רב קו חדש, והיום פתאום אני שם לב שאין לו שבב כמו כל הרב קוים !
האם זה רב קו מסוג חדש או שזה תקלה ?
כן, אבל אם אני רוצה להטעין בקורא כרטיסים או בנדרים פלוס ושם צריך להכניס את הכרטיס לקורא/חריץעובד במגע?
כן, אבל אם אני רוצה להטעין בקורא כרטיסים או בנדרים פלוס ושם צריך להכניס את הכרטיס לקורא/חריץ
זה גם עובד ?
זה מוזר מאוד כי לפני כמה שנים הם אמרו לכל מי שהרב קו שלו ללא שבב לבוא להחליף. אני זוכר נכון או שלא היה ולא נברא?באמת בדקתי בנדרים פלוס בקורא ולא קרא אותו. גם במכשירים שיש להם מגע - הכנסתי בחריץ ולא קרא !
רק במגע קרא !
אז מה ? מהיום יתחילו להגביל אותנו איפה להטעין ? אי אפשר יותר לטעון בנדרים פלוס ?
כן - אני זוכרת את זה...ז
זה מוזר מאוד כי לפני כמה שנים הם אמרו לכל מי שהרב קו שלו ללא שבב לבוא להחליף. אני זוכר נכון או שלא היה ולא נברא?
עד כמה שידוע לי יש עוד יהודים רבים וטובים שיש להם רב קוים עתיקים עם שבב ביניהם גם אני הקטן.אז מה עושים עם כל המכשירים שיש בכל פינה?
איך מטעינים שם?
גם אניעד כמה שידוע לי יש עוד יהודים רבים וטובים שיש להם רב קוים עתיקים עם שבב ביניהם גם אני הקטן.
א"כ אז למה.ברור שיש לו שבב. (אם לא הרי הוא לא ידע קרוא וכתוב..)
רק שזה כנראה מוטבע בתוך הפלסטיק אז לא רואים את זה.
באמת בדקתי בנדרים פלוס בקורא ולא קרא אותו. גם במכשירים שיש להם מגע - הכנסתי בחריץ ולא קרא !
רק במגע קרא !
אז מה ? מהיום יתחילו להגביל אותנו איפה להטעין ? אי אפשר יותר לטעון בנדרים פלוס ?
באזור המגורים שלי בעמדות ובמרכזי השירות של על הקו כבר יותר משנה כל הכרטיסים רב קו לא עובדים בנדרים פלוס ולא בקורא כרטיסיםאז מה עושים? איך אני מטעינה? היכן?
ןבטוח זה מגיע עם צ'יפ?באזור המגורים שלי בעמדות ובמרכזי השירות של על הקו כבר יותר משנה כל הכרטיסים רב קו לא עובדים בנדרים פלוס ולא בקורא כרטיסים
מה שאני עושה מזמינה כרטיס חדש דרך האתר ומגיע לי לבית בתוספת כמה שקלים
וזה כן עובד בנדרים פלוס
אין לי את הרב קו לידי זה של בעלי אבל עובד לו מצוין בנדרים פלוסןבטוח זה מגיע עם צ'יפ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים