נתקע כל הזמןעובד בנטפרי?
טכנית לא מסובך בכלל להוריד את זה,כן להביא האקר שיגנוב בשבילך
בנטפרי?שילמתי 40 ש"ח
עובד מעולה
הרצאה מרתקת
כןבנטפרי?
אנחנו לא עשינו רענוןאפשר לרענן?
כן גם לנו זה עובד רק אחרי כניסה בקישור של פרוגגם לנו רשם לא זמין
אבל בלי לכבות לחצנו שוב על הקישור פה בפרוג ונפתח בכרטיסיה אחרת
עובד מצוין בנטפרי
מישהי מפה רשמה את זהכן גם לנו זה עובד רק אחרי כניסה בקישור של פרוג
איזה קישור?גם לנו רשם לא זמין
אבל בלי לכבות לחצנו שוב על הקישור פה בפרוג ונפתח בכרטיסיה אחרת
עובד מצוין בנטפרי
בתחילת האשכול הזה בדף הראשון יש קישוראיזה קישור?
שימו לב, עובד!
לי עובד נטפרי
לחצתי שוב על הקישור שיש בפרוג, נפתח לי בשידור וזה עובד.
ב"ה עובד
בתפילה לגאולת עולם בקרוב
אצלי עדיין לא עובד,
ולא היה לי למטה אפשרות לכתוב כמה אנשים יצפו
זה על השואה או על השביעי לעשירי?
שילמתי 40 ש"ח
עובד מעולה
הרצאה מרתקת
מישהו יכול לכתוב מה הסגנון של זה?מישהי מפה רשמה את זה
לכן רשמתי ועשינו כך
שימו לב לכל מי שרושם שלא זמין לו לעשות כך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים