האם התבנית הזאת מותאמת RTL?

• הוסף לסימניות
האם התבנית THE7 כאן מותאמת ל- RTL?
אני רוצה לרכוש את התבנית כי היא נראית לי מיוחדת
ואני צריכה שזה יהיה לי בעברית מימין לשמאל, זה מוגדר בתבנית?
או שאצטרך אחרי הרכישה לקחת מתכנת שיתאים לי?

• הוסף לסימניות
לא.
תצטרכי ליישר אותה בעצמך או לקנות מיושרת לעברית.

• הוסף לסימניות
מתוך התגובות
Maor_S
Is this theme support RTL?

Dream-Theme
Dream-Theme AUTHOR
about 1 month ago Flag
Hello,
Theme has the RTL stylesheet, but we do not advertise The7 as fully RTL compatible: there are minor issues like arrows facing wrong direction, etc.

However, many people are using The7 for their RTL sites successfully.

• הוסף לסימניות
מתוך התגובות
Maor_S
Is this theme support RTL?

Dream-Theme
Dream-Theme AUTHOR
about 1 month ago Flag
Hello,
Theme has the RTL stylesheet, but we do not advertise The7 as fully RTL compatible: there are minor issues like arrows facing wrong direction, etc.

However, many people are using The7 for their RTL sites successfully.

• הוסף לסימניות
רוב התבניות הרב תכליתיות (Multi Purpose) הקיימות, מותאמות בלמעלה מ-90% לשפות השמיות, כלומר: אתר מימין לשמאל - RTL. כולל התבנית שציינת לעיל.

יש משהו שאני חייב לומר בעקבות שאלתך. מדבריך נשמע שאין את נמנית על אנשי המקצוע בתחום בניית האתרים.

למרות הגישה הנפוצה כיום, שיטת "עשה זאת בעצמך" ו"בנה אתר בלי לגעת בקוד", אני ממליץ להסתייע בבונה אתרים מקצועי שיידע לאפיין את הצרכים, ויוכל להציע ללקוח הרבה יותר ממה שהיה מסוגל להסיג לו היה בונה בעצמו.

אתר לא מתחיל ונגמר בבחירת תבנית והוספת מספר תוספים, ולאחר מכן הזנת תוכן.

בונה אתרים מקצועי, יתאים את התבנית לאפיון ולקונספט של הלקוח, ולא להיפך.

בונה אתרים מקצועי יידע להשתמש בתבנית הנכונה (אם מתבססים על תבנית), בשביל ליצור את האתר המושלם.

בונה אתרים מקצועי, יגיש ללקוח אתר מלוטש עד הקצה האחרון.

בונה אתרים מקצועי, גם יאבטח את האתר ויידע גם לדאוג לקידומו בגוגל.

בונה אתרים מקצועי, ייקח אחריות ויתן שירות ללקוח גם לאחר סיום תהליך הבניה והעלאת האתר לאוויר.

מנסיוני, עם מספר לא מבוטל של לקוחות שניסו לבנות אתר בעצמם, השקיעו כסף וזמן בשביל לחסוך בעלויות, פנו לבסוף לאיש מקצוע בשביל שיבנה להם את האתר.

המציאות בשטח מוכיחה, כי אלו שמנסים לבנות בכוחות עצמם, יוציאו בסופו של יום לפחות 50% מעלות בניית אתר אצל בונה אתרים מקצועי, ועדיין יישארו ורק חצי תאוותם בידם, כי מראה האתר לא מספק ולא מלוטש.

צריך לחשב מראש, כי אם מנסים לבנות לבד, ישנם הוצאות נוספות מעבר לתבנית ו/או מספר תוספים. למשל: לקיחת איש מקצוע כדי לתכנת חלקים מסויימים כמו במקרה שלך. הטמעת גופנים וכדו'. אכסון אתר ודומיין (שבדרך כלל נכללים בחבילה אצל בוני האתרים).

נקודה נוספת שיש לקחת בחשבון, היא: האחריות המקצועית לתפעולו של האתר, שאם מנסים לבנות לבד, לפעמים נופלים בין הכסאות, בעוד אצל בונה אתרים מקצועי, הוא לוקח אחריות מקצועית על התוצאה הסופית.

• הוסף לסימניות
שמואל גרינשטיין אתה כל כך צודק!!!!

זה נשמע היום שבקלי קלות בונים אתר לבד, לא צריך ידע בכלום,
לא צריך מומחים, יש תבניות מוכנות, מכניסים תוכן ויש אתר!

אנשים לא יודעים שהלבד הזה מתחיל בסביבות ה-1000 ש"ח. (תבנית, אחסון, דומיין)
והתוצאות רחוקות מאוד מאוד ממה שתיכננו...

תשאלו כל בונה אתרים מקצועי כמה זמן לקח לו לבנות את האתר הראשון (אחרי כל הלימודים והידע שהיה לו)
כל אחד יספר על עשרות באגים שהיו לו באתר הראשון שבנה.

רחמנות על כ"כ הרבה אנשים שניסו לבנות לבד והשקיעו כמויות של זמן, טירחה וכסף ואח"כ פנו לבעל מקצוע.

• הוסף לסימניות
מצד אחד מדברים פה על אנשים שבונים אתר ללא בונה אתרים, מצד שני יש פה לא מעט בוני אתרים שנעזרים בכל מיני מערכות (וורדפרס לדוגמה) שעושה להם 90% מהעבודה.

אז איפה נמצא הקו בין סתם בנאדם שמשחק עם תבניות בוורדפרס, לבין איש מקצוע?
או בסגנון אחר: איזה ידע יש לכם שאין אותו לאדם רגיל, שהופך אתכם לאנשי מקצוע? שאתם יודעים קצת css ומכירים פלאגינים?

לענ"ד מי שלא מסוגל לבנות תבנית מאפס, או פלאגין לוורדפרס מאפס - לא נחשב בעיניי לבונה אתרים בוורדפרס, גם אם זה המקצוע שלו ומזה הוא מתפרנס. אני קורא לו "משתמש וורדפרס מתקדם".

לא כל אתר צריך לעבור מסלול של אפיון>עיצוב>בנייה, בטח לא אצל משתמש אינטרנט מתקדם. יש בהחלט מספיק עסקים שמספיק להם פשוט "להיות באינטרנט" - אתר פשוט עם תבנית נחמדה של WIX או תבנית של pojo (בשביל העברית) וזהו. העיקר שיש שם את פרטי העסק, קצת תמונות ומידע על העסק.

המגמה היום היא לתת לכל מי שרוצה, לבנות אתר ללא ידע וללא קוד. כמובן שמדובר באתרים בסיסיים ומוגבלים, אך אלו רוב האתרים שקיימים היום ברשת האינטרנט: אתרי עסקים/ארגונים/עמותות/ארועים וכו' - אתרים שבהחלט ניתן לבנות אותם בפלטפורמה לבניית אתרים או בהתקנה פשוטה של תבנית וורדפרס.

כאמור, זוהי המגמה. אם אתם רוצים להישאר בעולם הזה של פיתוח WEB אני מציע לכם להתקדם: ללמוד שפת שרת, ללמוד JS כמו שצריך ולעבור לפתח אתרים רציניים יותר, כי כמו שאני רואה בעתיד הקרוב כבר לא יצטרכו שירות של בונה אתרים בשביל אתר פשוט. בשביל זה יש את WIX וwordpress.com.

(אני לא בא חלילה להוריד מערכו של אף אחד. אני פשוט לא חושב שכל אתר צריך בונה אתרים, במיוחד אם אין לו יותר מדי מה להציע )

• הוסף לסימניות
אז איפה נמצא הקו בין סתם בנאדם שמשחק עם תבניות בוורדפרס, לבין איש מקצוע?
או בסגנון אחר: איזה ידע יש לכם שאין אותו לאדם רגיל, שהופך אתכם לאנשי מקצוע? שאתם יודעים קצת css ומכירים פלאגינים?

לענ"ד מי שלא מסוגל לבנות תבנית מאפס, או פלאגין לוורדפרס מאפס - לא נחשב בעיניי לבונה אתרים בוורדפרס, גם אם זה המקצוע שלו ומזה הוא מתפרנס. אני קורא לו "משתמש וורדפרס מתקדם".
נחום, למה זה כ"כ מעצבן אותך שמישהו קורא לעצמו "איש מקצוע"?
הקו, שעליו שאלת, הוא ברור מאוד לעניות דעתי:
מי שיודע לעשות את העבודה - איש מקצוע, ומי שלא - לא. מה זה משנה איזה ידע יש לו ואיזה שפות הוא יודע? מה זה משנה איך הוא עושה את העבודה - האם בונה מאפס או משתמש במערכות מוכנות?
"משתמש וורדפרס" עם ניסיון עשיר שונה בהרבה נקודות קריטיות מסתם אדם:
הוא יוכל להבחין בין פרוייקט שהוא יוכל לבצע בכוחות עצמו לבין כזה שלא מתאים לו
יידע איפה נדרשת עבודה נוספת של מתכנת ואיפה לא
יידע להסביר למתכנת בצורה ברורה מה הוא רוצה ממנו
יידע לעשות אפיון טוב
יידע להרכיב את התוספים המתאימים
ועוד ועוד.
אז אני דווקא בעד לקרוא ל"משתמש" כזה "בעל מקצוע".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2329603:
נחום, למה זה כ"כ מעצבן אותך שמישהו קורא לעצמו "איש מקצוע"?
הקו, שעליו שאלת, הוא ברור מאוד לעניות דעתי:
מי שיודע לעשות את העבודה - איש מקצוע, ומי שלא - לא. מה זה משנה איזה ידע יש לו ואיזה שפות הוא יודע? מה זה משנה איך הוא עושה את העבודה - האם בונה מאפס או משתמש במערכות מוכנות?
"משתמש וורדפרס" עם ניסיון עשיר שונה בהרבה נקודות קריטיות מסתם אדם:
הוא יוכל להבחין בין פרוייקט שהוא יוכל לבצע בכוחות עצמו לבין כזה שלא מתאים לו
יידע איפה נדרשת עבודה נוספת של מתכנת ואיפה לא
יידע להסביר למתכנת בצורה ברורה מה הוא רוצה ממנו
יידע לעשות אפיון טוב
יידע להרכיב את התוספים המתאימים
ועוד ועוד.
אז אני דווקא בעד לקרוא ל"משתמש" כזה "בעל מקצוע".

בשביל לעצבן אותי צריך הרבה הרבה יותר מזה... כתבתי את זה בעודי יושב ברוגע על כוס קפה לצד רוגלך טרי :)

קודם כל לא אמרתי שהם לא בעלי מקצוע, אמרתי שהם לא "בוני אתרים".

לכל מקצוע יש מאפיינים ברורים של העוסקים בו.
יש לי חברים שמבינים מאוד באינסטלציה:
- הם יודעים מתי אני צריך אינסטלטור, ומתי יכול לעשות את זה בכוחות עצמי
- הם יודעים להסביר לאינסטלטור בדיוק מה הם רוצים ואפילו איזה חלק הם צריכים שהוא יחליף להם
- הם יודעים להמליץ על ברזים ועל סוגי צינורות
- הם יודעים להגיד לי האם נעשתה עבודה טובה או לא

ועדיין, הם לא אינסטלטורים. את העבודה הבאמת קשה של האינסטלטור - אין להם מושג איך עושים אותה. אני קורא להם "אנשים שמבינים באינסטלציה".

יש מקום גם לאנשים מהסוג שאתה מתאר, ועובדה שהם קיימים ומתפרנסים מזה.
האם ניתן להגדיר אותם כ"בוני אתרים"? לא.
האם ניתן להגדיר אותם כבעלי מקצוע? בהחלט. השאלה היא איזה מקצוע.

אני מניח שנוכל להסכים על מקצוע "הקמת אתרים". מה אתה אומר?

------
לסיכומו של עניין:
לא באתי לשלול שום דבר - יש מקום לבניית אתרים לבד ויש מקום לאנשים שמבינים בזה ויכולים לבנות אתרים כאלו בקלות יותר.

לדעתי המגמה בשוק כעת היא מערכות לבניית אתרים ללא קוד, ולכן ממליץ לאותם אנשים שנמצאים במשבצת של "משתמשי וורדפרס מתקדמים" להתקדם הלאה לרמות פיתוח יותר רציניות, על מנת שיישארו רלוונטיים בשוק פיתוח WEB.

• הוסף לסימניות
נחום, תרשה לי לא להסכים אתך, ואל תתרגז... :)

קח לדוגמא את מקצוע הצילום. מה הופך אותך לצלם מקצועי? העובדה שיש לך ציוד ששוקל טונה וחצי? היום כל אחד מצלם עם האייפון שלו תמונות שקשה לך להבחין ביניהם לבין תמונות עם ציוד כבד.

היום המגמה היא, לתת לכל אחד את הכלים כדי שהוא יוכל להפיק את זה לבד. ובשביל רקעים ובובות פרווה לא צריך לשלם מאות שקלים.

מה אתה אומר על זה? איפה עובר הקו, בין חובבי הצילום ומשחקי האפקטים בפוטושופ, לבין צלם מקצועי?

התשובה היא פשוטה. הידע והניסיון. וידע שווה הרבה מאד כסף, וגם ניסיון.

נכון, כל אחד יכול ללמוד צילום. אבל בשביל לצלם ילד חלאקה, אף אחד לא ילך להשקיע עשרות או מאות שעות, בשביל ללמוד צילום.

כל אחד יכול לשחק עם וורדפרס. אבל מה שהוא יוכל להפיק במאה שעות, איש מקצוע (שחקן וורדפרס מתקדם), יוכל להפיק בפחות מעשר. ועוד משהו, התוצאה של איש המקצוע, תהיה טובה יותר. מלוטשת יותר.

לגופו של עניין. תרשה לי נימה אישית קצת.

אני מגיע מתחום העיצוב. עשיתי סוויץ' קטן מפרינט לווב. למדתי אפיון ועיצוב אתרים. למדתי חווית משתמש (UI/UX). אני כותב HTML+CSS, ועדיין משתמש בידע הזה כשאני משחק בוורדפרס. אני יודע להשתמש ב-jquery ולהתערב בקטנה ב-PHP.

להתקדם לתכנות?! תן לי להיות טוב במה שאני, וכשיש צורך אני מסתייע בך ובחבריך. אז מה אתה חושב, אני לא איש מקצוע?! האם אני נותן ללקוח משהו שהוא, אולי, היה מצליחה לעשות לבד?

התשובה ברורה...

והתוצאות מדברות.

• הוסף לסימניות
שמואל היקר,

הבאת דוגמה מצוינת מעולם הצילום:
פעם בשביל לצלם תמונה שנראית טוב, היה צריך ציוד מקצועי באלפי שקלים. מספיק שהיה לך ציוד בינוני וכבר היית נקרא צלם. היום כל ילד עם אייפון יכול לצלם תמונות באיכות מעולה, לפחות כמו ציוד צילום בינוני.
המצב הזה אילץ בעצם את הצלמים להוציא מעצמם יותר, או פשוט לוותר על המקצוע. אין היום מקום לצלמים בינוניים עם ציוד בינוני, או שאתה תותח או שאתה אייפון :)

אותו דבר בבניית אתרים. כבר לא מספיק שאתה יודע להרים אתר - את זה כל משתמש WIX יודע. או שאתה תותח ויודע לבנות אתרים ברמה גבוהה, או שאתה כבר לא רוולנטי.

ועוד משהו, התוצאה של איש המקצוע, תהיה טובה יותר. מלוטשת יותר.
אני רואה המון אתרים של "בוני אתרים" שנראים הרבה פחות טוב מתבניות של wix למשל (לא אתרים שלך), כך שלא בהכרח שהאתר ייראה טוב יותר ולהיפך.

ובנימה אישית:
לא התייחסתי לאף אחד באופן אישי בדברים שלי, בטח לא לך.
אתה מעיד על עצמך שאתה יודע קצת PHP וJS, כך שעליך אני בטוח לא מדבר.

אני מדבר על אותם אנשים שמחפשים פה תמיד פלאגינים לכל מיני דברים קטנים, שאם הם היו יודעים טיפה תכנות - הם לא היו צריכים פלאגין בכלל. או אנשים שמחפשים פלאגין "לניהול מערכת לקוחות עם אפשרות פילוח לפי קריטריונים והתממשקות למערכת X"...

אז מה אתה חושב, אני לא איש מקצוע?!
כמו שכתבתי קודם, לא דיברתי על אנשים כמוך. אבל גם משתמשי אינטרנט מתקדמים (עוד לא סגור על ההגדרה...) עונים לתואר "בעלי מקצוע", רק שהמקצוע שלהם הוא לא בהכרח בניית אתרים... אולי "הקמת אתרים" או כל הגדרה אחרת.

מה שהביא אותי לכל השרשור הזה, הוא שאני מאמין שכבר עכשיו - ובטח בעתיד הקרוב - אנשים יוכלו לבנות אתרים פשוטים לבד. אני חושב שזה צעד חשוב בפיתוח של עולם האינטרנט ומייצר לנו כמשתמשים הרבה יותר ערך.

• הוסף לסימניות
קרה לא פעם ש"בונה אתרים אמיתי" התגאה בפני על האתר שבנה מ0...
וחשבתי לעצמי שזה לגמרי מיותר...
לא חסר אנשים - ובמיוחד בציבור שלנו שאין להם את זה במחשבים..ובטח שלא באינטרנט ובעיצוב וכו..
אפילו אתר בWIX גדול עליהם לעשות...
פנו אלי כמה וכמה כאלו שהתחילו בWIX ואחרי כמה חודשים של הסתבכות והתוצאה יצאה ככה ככה כי אין להם את זה...והם לא נחשפו למספיק אתרים עכשויים בשביל לעשות את זה בעצמם...וביקשו ממני לעשות להם אתר מהתחלה וכו...
גם אדם שמסוגל לענות לטלפונים ולתאם לעצמו פגישות משלם למזכירה לעשות את זה בשבילו..
אז נכון שאני וחברותי לא יודעות לעשות הרבה מעבר לאתר תדמיתי או מכירתי...
אבל 90% מהאתרים הם כאלה... והמחירים שאנחנו לוקחות על הידע שלנו הם תמיד יהיו נמוכים יותר מאחד שבונה גם אתרים מסובכים וזה מספיק לרוב האנשים...
אני מזמינה בחום את כל אלו שמאתגר אותם ויש להם זמן לבנות אתר לבד לנסות בעצמם!
אני מזמינה את כל אלו שאין להם זמן או שרוצים אתר יפה, מרשים, עכשווי, ובעיקר עובד לחלוטין! כולל אפיון מותאם למשתמשים, המלצות מה להכניס לאתר ואיפה, לפנות ל"משתמשות וורדפרס"...ולהנות מתוצאה מושלמת!

• הוסף לסימניות
התפתח כאן דיון מעניין ומעשיר.

לדעתי "בונה אתרים" יכול להיות מישהו שלא יודע לכתוב שורת קוד אבל מכיר היטב איך הדברים עובדים ויודע לחבר את החלקים למוצר סופי סביר ואפילו טוב.

"מקצוען" או "PRO" בהגדרה המילונית הקרה הוא אדם אשר מתפרנס ממקצוע מסוים ותו לא.

רמת המקצועיות של בעל המקצוע נקבעת ברמת הידע שלו ובמוצר הסופי, ולא בכמות העבודה שהוא משקיע.

בתקופת זמן הנוכחית אנחנו משתפים וחולקים המון ידע בתחום,
- מפתח עושה שימוש בספריות קוד שמפתחים אחרים יצרו.
- מעצב גרפי משתמש בספריות גרפיות כמו אייקונים תמונות ואילוסטריציות שמעצבים אחרים יצרו.
- וגם מעצב ממשק ומומחה חווית משתמש עושה שימוש במסקנות של מחקרים ומבדקים שחוקרים אחרים ביצעו.

הבנתם את הרעיון, כולנו משתפים ידע ומשאבים וזה מה שמאפשר לנו לבצע את העבודה בצורה המהירה והיעילה ביותר, אין שום הגיון ליצור את אותו הדבר שוב ושוב.
אם כבר עשו את זה - תשתמש בזה ותשפר את זה.

רעיון השיתוף מאפשר לנו להתרכז בדברים הקטנים-גדולים וליצור מוצר סופי טוב יותר.

• הוסף לסימניות
גם קלדנות זה מקצוע, למרות שההבדל בין קלדנית לאדם רגיל הוא בסך הכל מהירות ההקלדה.
לאורך האשכול הדגשתי ש"משתמשי וורדפרס מתקדמים" הם אנשי מקצוע, ועובדה שיש להם לקוחות ופרנסה מזה.

אני עדיין חושב שאנשים עם רקע טכני ממוצע (אני לא מדבר על הציבור החרדי שחלק גדול ממנו לא מכניס בכלל מחשבים הביתה) יכולים לבנות אתרים בwix או בוורדפרס והתוצאה תהיה סבירה לחלוטין.

אני עדיין חושב שיש לא מעט אנשים שמגדירים את עצמם "בוני אתרים", אבל במקום "בניית אתר" הם מוציאים תחת ידם "אתר בנייה"...

מי שרוצה לעבוד בבניית אתרים תדמיתיים פשוטים, ללא קוד מלבד css - מוזמן בכיף. אני אישית חושב שזה עניין של זמן עד שאנשים יוכלו לעשות את זה לבד וכבר לא יצטרכו מישהו שיעזור להם. בהנחה שהם אוהבים את עולם הweb, אני מציע להם ללמוד עוד קצת על העולם הזה ולהתפתח מבחינה מקצועית.

סיימתי את דבריי, אין לי מה להוסיף עוד.
מקווה שלא הרגזתי אף אחד כי זו ממש לא הייתה מטרת ההודעות שלי בשום צורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;2329912:
שמואל היקר,

הבאת דוגמה מצוינת מעולם הצילום:
פעם בשביל לצלם תמונה שנראית טוב, היה צריך ציוד מקצועי באלפי שקלים. מספיק שהיה לך ציוד בינוני וכבר היית נקרא צלם. היום כל ילד עם אייפון יכול לצלם תמונות באיכות מעולה, לפחות כמו ציוד צילום בינוני.
המצב הזה אילץ בעצם את הצלמים להוציא מעצמם יותר, או פשוט לוותר על המקצוע. אין היום מקום לצלמים בינוניים עם ציוד בינוני, או שאתה תותח או שאתה אייפון :)

זו סיסמא יפה. המצב אילץ את הצלמים להוציא מעצמם יותר. מה יותר? גם קוד אפשר היום ללמוד לבד. מה הופך אותך לאיש מקצוע?

יודע מה, נחום. בא נעזור לרגע את הנושא של בוני אתרים. עיצוב גרפי זה כן מקצוע היום?

אז בא תשמע. למרות שאני מגיע מתחום העיצוב, והתכנות הגרפיות אינם זרות לי, כי אני עובד איתם כל הזמן. פוטושופ, אילוסטריטור ואינדיזיין. למרות זאת, כשהוצאתי ספר (פנים משפחתי), לא ערכתי אותו בעצמי. כי אני מכיר את המגבלות שלי. ותחום העימוד, למרות שהוא כלל לא זר לי, הוא לא התחום בו התמקצעתי. שלחתי את הספר למעמד מקצועי. כלומר, מי שזה תחום העיסוק שלו.

אני משאיר למקצוענים לעבוד במה שהם טובים, ומשתדל להיות מעולה במה שאני עושה.

• הוסף לסימניות
יש להבדיל בין אם נותנים מוצר בתמורה לכסף ובין אם נותנים שירות בתמורה לכסף
אם בניית אתרים הוא סוג של מוצר אז יש אולי מקום לדיון מה הם הקריטריונים [ומי מוסמך לקבוע מה הן] שבסופו של דבר מתקבל מוצר שנקרא בניית אתר [כשהדבר ברור שגם בשפות התכנות אחרות יש איזה בסיס שממנו כותבים קוד ולא כל פעם כותבים כל הקוד מחדש]

ואם בניית אתרים הוא שירות שנותנים בתמורה לכסף אז כל נותן שירות בוחר עם איזה כלים/אמצעים הוא נותן את השירות שלו, ומה כולל השירות שהוא נותן, ואז כל הדרכים כשרים לפניו ובסופו של דבר הלקוח הוא זה שבוחר אם לקבל את השירות הזה או לעשות את זה בשיטה של עשה זאת בעצמך דרך לימוד עצמי ואז יש לו אתר כפי מה שהוא תכנן ולפעמים זה מספיק למטרות שלו

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל הדיון פה, רק את הנקודה שהתייחסתם ל IMAOF כאל אחת שלא בתחום.
עד כמה שידוע לי היא בתחום בעיקר מהפן של העיצוב ובניה, לא התכנות.
נראה לי די לגיטימי לנסות לברר עם ציבור הכותבים פה אם תבנית מרוטלת או לא.

• הוסף לסימניות
אמנם לא היה לי ידע בתיכנות וגם שום ידע לא בבנית אתרים ובהתעסקות עם תבניות
אבל עם גישה טכנית גבוהה הצלחתי לבנות בס"ד אתר שנראה שבונה אתרים מקצועי בנה...
רק שאלה קטנה, ברשותכם, בוני אתרים מקצועיים-
אז קיבלתי תשובה שהתבנית מותאמת ל-RTL ורכשתי אותה
השאלה שלי היא איך אני מגדירה אותה ל-RTL?
צריך כתיבת קוד מסוימת או שאם אמרו לי שהיא מותאמת זה רק ענין של הגדרה?

• הוסף לסימניות
אם בהגדרות של וורדפרס השפה היא עברית, אז התבנית אמורה להטעין אוטומטית את הקבצים שמתאימים לRTL

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;2333271:
אמנם לא היה לי ידע בתיכנות וגם שום ידע לא בבנית אתרים ובהתעסקות עם תבניות
אבל עם גישה טכנית גבוהה הצלחתי לבנות בס"ד אתר שנראה שבונה אתרים מקצועי בנה...
רק שאלה קטנה, ברשותכם, בוני אתרים מקצועיים-
אז קיבלתי תשובה שהתבנית מותאמת ל-RTL ורכשתי אותה
השאלה שלי היא איך אני מגדירה אותה ל-RTL?
צריך כתיבת קוד מסוימת או שאם אמרו לי שהיא מותאמת זה רק ענין של הגדרה?

בנוסף בהגדרות תבנית עצמה, יש לך אפשרות לקבוע למשל אם הלוגו יהיה בצד ימין או שמאל ועוד כל מיני אפשרויות כאלה. תעברי על הגדרות התבנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה