דרוש מידע האם התחום של החלקות שיער הוא רווחי?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
משהי יודעת איפה ניתן ללמוד את התחום בבית שמש/ירושלים/ביתר?

• הוסף לסימניות
ביררתי בינתיים בגלית איטליה ובבלנטי.
מה יותר מקצועי?

• הוסף לסימניות
היי בתור אחת שעושה החלקה אורגנית מידי שנה ומשלמת טוב (1300) אני חושבת שכדאי לך במקום ללמוד ללכת לעבוד במספרה, להתמקצע חודש חודשיים ( על הדרך ללמוד את כל השיטות והטכניקות) לרכוש ניסיון, ואחר כך לצאת לשוק הפרטי עם ניסיון... ( את גם יכולה ללמוד שם מאיפה לרכוש חומרים, ספקים של מברשות מסרקים קליפים, פנים מחליקים..)
ועל הדרך להרוויח כמה שקלים במקום להוציא
יתרון נוסף שתוכלי ככה לראות אם התחברת לעבודה, ואם לא לחפש משהו אחר ב0 נזק

• הוסף לסימניות
היי בתור אחת שעושה החלקה אורגנית מידי שנה ומשלמת טוב (1300) אני חושבת שכדאי לך במקום ללמוד ללכת לעבוד במספרה, להתמקצע חודש חודשיים ( על הדרך ללמוד את כל השיטות והטכניקות) לרכוש ניסיון, ואחר כך לצאת לשוק הפרטי עם ניסיון... ( את גם יכולה ללמוד שם מאיפה לרכוש חומרים, ספקים של מברשות מסרקים קליפים, פנים מחליקים..)
ועל הדרך להרוויח כמה שקלים במקום להוציא
יתרון נוסף שתוכלי ככה לראות אם התחברת לעבודה, ואם לא לחפש משהו אחר ב0 נזק
זה בהחלט רעיון מה שאת אומרת.
אך סביר להניח שאף אחת לא תיקח משהי ללא נסיון...
אך במידה וידוע לך על משהי שמחפשת-אשמח שתעדכני אותי(y)

• הוסף לסימניות
זה בהחלט רעיון מה שאת אומרת.
אך סביר להניח שאף אחת לא תיקח משהי ללא נסיון...
אך במידה וידוע לך על משהי שמחפשת-אשמח שתעדכני אותי(y)
הן בהחלט תקבלנה משהי ללא ניסיון, כי השכר לא שווה את העבודה, מה שכן הגיוני זה שיבקשו ממך להתחייב לכמה חודשי עבודה מנימלים, בכל מקרה באיזה אזור את מחפשת?

• הוסף לסימניות
הן בהחלט תקבלנה משהי ללא ניסיון, כי השכר לא שווה את העבודה, מה שכן הגיוני זה שיבקשו ממך להתחייב לכמה חודשי עבודה מנימלים, בכל מקרה באיזה אזור את מחפשת?
א.-שיקול מאוד גדול האם זה משתלם. במידה והשכר מאוד נמוך, (ידוע לך כמה מקובל לשעה?)
ב.-במידה ויש צורך להתחייב, לדעתי זה לא פחות מחצי שנה. אך לא אכפת לי במידה והשכר גבוה.
ג.-אני מחפשת באיזור בית שמש, ביתר, ירושלים.

• הוסף לסימניות
א.-שיקול מאוד גדול האם זה משתלם. במידה והשכר מאוד נמוך, (ידוע לך כמה מקובל לשעה?)
ב.-במידה ויש צורך להתחייב, לדעתי זה לא פחות מחצי שנה. אך לא אכפת לי במידה והשכר גבוה.
ג.-אני מחפשת באיזור בית שמש, ביתר, ירושלים.
יש לי בת דודה שקבלה כ45₪ לשעה, היא הגיעה ללא ניסיון, ואיפה שהיא עבדה גם התחיבות לא בקשו, באזורים שציינת לא עולה לי רעיון למספרה, אבל תשמעי מבנות שעשו במספרות באזורים ותתקשרי לשמוע, אני בכל אופן מכירה מספרה ברחובות

• הוסף לסימניות
יש לי בת דודה שקבלה כ45₪ לשעה, היא הגיעה ללא ניסיון, ואיפה שהיא עבדה גם התחיבות לא בקשו, באזורים שציינת לא עולה לי רעיון למספרה, אבל תשמעי מבנות שעשו במספרות באזורים ותתקשרי לשמוע, אני בכל אופן מכירה מספרה ברחובות
את האמת שבאיזור שלי פחות ידוע לי על מספרה.
אולי במקומות מרוחקים...
רוב הבנות הולכות לפרטיות ולא למספרה, בכל אופן בסביבה שלי.
בית שמשיות, תקנו אותי אם אני טועה!

• הוסף לסימניות
בעיני זו לא תורה גדולה
אני הייתי עושה החלקות אורגניות שזה חומר טבעי
כך שאין מה להרוס פה.
והיא העסיקה כל הזמן בחורות כי היו לה כ 4 החלקות במקביל לפחות
לימדה אותן את זה ועשו מצוין.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
אשכרה ללכת לעבוד במספרה ללא ניסיון?
איך אפשר לעשות את זה?
אם לוידעים לעשות החלקה זה יכול לצאת לא טוב
45 שקל לשעה זה לא נראלי כזה קצת
ממה שאני מכירה תשוק של העבודות היום

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
אשכרה ללכת לעבוד במספרה ללא ניסיון?
איך אפשר לעשות את זה?
אם לוידעים לעשות החלקה זה יכול לצאת לא טוב
45 שקל לשעה זה לא נראלי כזה קצת
ממה שאני מכירה תשוק של העבודות היום
מזה ניסיון?, זו לא עבודה עם תורה כל כך סבוכה, ומספיק להעביר לעובדת החדשה הסבר ולעקוב אחר העבודה שלה, לענות על שאלות והכל מצוין.. ואגב 45₪ לעבודה כזאת זה בהחלט מעט, פעם ניסית לעמוד באותו מקום 7 שעות לניחוח שיער שרוף ועשן? הגב נשבר...

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי לעמוד מול שיער שרוף אבל לשבת מול מחשב 9 שעות לא רק ניסיתי אני גם עושה בפחות מיזה לשעה
וזה לא פחות כאבי גב

אז לא הבנתי למה רשמו פה שעולה כזה יקר הקורס?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי לעמוד מול שיער שרוף אבל לשבת מול מחשב 9 שעות לא רק ניסיתי אני גם עושה בפחות מיזה לשעה
וזה לא פחות כאבי גב

אז לא הבנתי למה רשמו פה שעולה כזה יקר הקורס?
 "לשבת" יחי ההבדל:sne:

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכל אחת עם גישה לתחום השיער שעברה בחייה כמה החלקות תוכל לעשות החלקה טוב,
צריך רק לקנות חומרים איכותיים.
בסופו של דבר את צריכה לדעת טכניקות ואיך לעבוד עם החומר.

• הוסף לסימניות
בואי לעבוד כזה הרבה שעות ביום ובשבוע ובחודש כמו שאני עושה לא פחות קשה
אני לא ידעת במה את עובדת אבל אני ידעת שזה כמויות שעות כמה שאני עובדת

• הוסף לסימניות
תכלס.
אתן ממליצות על גלית איטליה/בלנטי או מקום אחר מומלץ ללימודים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה